Nustebau, pamačius,kad Akropolyje, Kaune,atsidarė skyrius 'Sveiki Produktai', labai ydomu kad ir pas mus bus daugiau natūralių prekių...Jei jos tikrai natūralios
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 12:18)
as naudoju ta maitinanti fluida, jo tekstura zymiai lengvesne, negu iprasto kremo ir man neriebina. Be to, parasyta, kad jis kaip tik normalizuoja - T zona truputi pasausina, sausa skruostu oda truputi padrekina
nuoroda http://www.madara.lt...moisture-fluid/
mano blakstienos irgi ne is storuju, tai ziuresiu, koks efektas bus
nuoroda http://www.madara.lt...moisture-fluid/
mano blakstienos irgi ne is storuju, tai ziuresiu, koks efektas bus
O kokia jo kaina, jei ne paslaptis
Papildyta:
Dar butu idomu isgirsti atsiliepimu apie Essential care produktus is sveiku produktu Ar esat kas nors naudoje?
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 15, 13:46)
O kokia jo kaina, jei ne paslaptis
Papildyta:
Dar butu idomu isgirsti atsiliepimu apie Essential care produktus is sveiku produktu Ar esat kas nors naudoje?
Papildyta:
madara nera pigi, tas kremukas kainuoja apie 86Lt, dabar tiksliai kainos nepamenu
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 14:04)
madara nera pigi, tas kremukas kainuoja apie 86Lt, dabar tiksliai kainos nepamenu
nu aisku, gaila, jei bus pinigai i bala
Taigi yra tokia ivarove tu alieju Priklauso kokio jus poveikio norit jusu seimos odai? Jei is pigesniu naturaliu alieju tai ir Alterros yra alieju misiniu ir Natuderm
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 15, 14:05)
nu aisku, gaila, jei bus pinigai i bala
gali paprasyt meginuko man buvo dave labiau riebesnio kremo meginuka, tai kaip ziemai toks kremas visai nieko
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 15, 14:41)
Nustebau, pamačius,kad Akropolyje, Kaune,atsidarė skyrius 'Sveiki Produktai', labai ydomu kad ir pas mus bus daugiau natūralių prekių...Jei jos tikrai natūralios
as irgi maciau, pirmam aukste cia prie maximos, ejau su draugem ir galvojau kad akyse vaidenasi gaila nebuvo laiko stabtelet pasiziurinet ko ten gero yra, tik maciau kad Eco kosmetikos zenklas smezavo kazkur
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 15, 14:39)
gali paprasyt meginuko man buvo dave labiau riebesnio kremo meginuka, tai kaip ziemai toks kremas visai nieko
as prasiau, tai man sake, kad neturi meginiu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.