Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Deli~ @ 2009 02 13, 19:21)
Gal kas esat bande Santes serveteles makiazui valyti? Ar jos labiau kelionines, kasdienai nelabai tinka?  g.gif

Turėjau servetėles. Kasdienai jos nelabai tinkamos, nors nuo akių makiažą gerai nuvalo. Manau, sausintų odą kasdien valantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 13, 20:07)
Rašo DHL paieškoje (ir laiškutį iš interneto parduotuvės gavau), kad atėjo siuntinukas iš www.biologisch24.com , jau LT thumbup.gif
Įdomu pristatys/praneš prieš šventes, t.y. šeštadienį ar tik antradienį gausim g.gif
Šiaip tai gana greitai..per 5 dienas atėjo į LT..tik va tas savaitgalis prieš nosį su nedarbo diena verysad.gif

kaip fainiai thumbup.gif Visai greitai, ypac kaip pirmam kartui nezinai ir nusiteiki ilgiau laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 02 12, 20:44)
KN yra 2 rusys tamanu aliejaus: vienas filtruotas- labiau tinkamas veido odai, kitas- zalia kosele, kuri tinka kunui, o veidui tinka tik nejautriaodems ax.gif                   Pacitavau Laime blush2.gif

Kai aš pirkau, man sakė, kad abu puikiai tinka veidui, aš tik suabejojau, gal aliejinį patogiau naudoti, pardavėja užtikrino, kad jokio skirtumo g.gif
Pasirinkau aliejinį, tik gaila, kad pipetės neturėjo, ir sakė, kad nežino ar turės ateity
Jaučiu mane aptarnavo ta naujokė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rkatyte: 13 vasario 2009 - 21:19
QUOTE(katutis @ 2009 02 11, 14:03)
Kai patepu vienam kitam taške grynu - man irgi nieko, bet kai jis molyje - dega oda nors tu ką  doh.gif

Kažkaip niekad nėra suerzinęs molio ir arbatmedžio mišinukas. Lašindavau 1-2 lašus į vienam kartui reikiamą molio kiekį g.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 02 12, 19:54)
Ir dar, is ECO cosmetics prie purinamojo sampuno parasyta, kad gausiai putojantis  unsure.gif  kaip cia suprast?  unsure.gif  Gi naturalus beveik neputoja?  unsure.gif 

Kiek turėjau natūralių šampūnų, visi puikiai putojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 02 13, 21:58)

bet sintetiniai man kazkaip vis tiek daugiau putodavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 13, 22:19)
Kai aš pirkau, man sakė, kad abu puikiai tinka veidui, aš tik suabejojau, gal aliejinį patogiau naudoti, pardavėja užtikrino, kad jokio skirtumo  g.gif
Pasirinkau aliejinį, tik gaila, kad pipetės neturėjo, ir sakė, kad nežino ar turės ateity
Jaučiu mane aptarnavo ta naujokė  blink.gif

O man sake, kad poveikis abieju tas pats, tik koseles nuosedos gali ijautrinti jautria oda mirksiukas.gif Pipeciu neturi vis dar, bet sake, kad uzsakines is kitu tiekeju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 13, 20:24)
migdolu aliejuka pabandyk  mirksiukas.gif  reikia daryt taip - ant dregno vatos diskelio uzlasint aliejaus ir tada valyt akis (na tusa ir t.t.).. neblogai nuvalo..

esu bandzius viena aliejini valikli, tai man nepatiko, nes labai sunkiai valo, neistirpdo tuso, reikia labai trinti blush2.gif ar su situo kitaip? blush2.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 02 13, 21:36)
Turėjau servetėles. Kasdienai jos nelabai tinkamos, nors nuo akių makiažą gerai nuvalo. Manau, sausintų odą kasdien valantis ax.gif

aisku unsure.gif Ko gero teks kankintis ir ieskot valiklio doh.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 02 13, 22:58)

o as atvirksciai biggrin.gif dar ir prisiskaicius, kad neva sintetiniai putoja, o naturalus - ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 13, 23:11)
esu bandzius viena aliejini valikli, tai man nepatiko, nes labai sunkiai valo, neistirpdo tuso, reikia labai trinti  blush2.gif
Ko gero teks kankintis ir ieskot valiklio  doh.gif

Aš akis nuplaunu su Madaros žiedų putomis (jas ir pirkau makiažui plauti), nes niekada nevalydavau akių nei su specialiais pieneliais, nei su aliejais, man per daug terliojimosi ax.gif O jeigu po putų ir lieka kas nors ant akių, tada dar vatos diskelį suvilgau su jojobos aliejuku ir perbraukiu per voką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 13 vasario 2009 - 23:19
QUOTE(Dovish @ 2009 02 14, 00:18)
Aš akis nuplaunu su Madaros žiedų putomis (jas ir pirkau makiažui plauti), nes niekada nevalydavau akių nei su specialiais pieneliais, nei su aliejais, man per daug terliojimosi ax.gif O jeigu po putų ir lieka kas nors ant akių, tada dar vatos diskelį suvilgau su jojobos aliejuku ir perbraukiu per voką.

as Madaros ziedu putomis tik veida nuplaunu, o akis nuvalau su avokadu aliejumi. Bandziau tam reikalui migdolu alieju ir abrikosu kauliuku, bet avokadu aliejus geriausiai ir greiciausiai nuima makiaza nuo akiu smile.gif netgi geriau, nei spec priemones bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 13, 19:07)
Rašo DHL paieškoje (ir laiškutį iš interneto parduotuvės gavau), kad atėjo siuntinukas iš www.biologisch24.com , jau LT thumbup.gif
Įdomu pristatys/praneš prieš šventes, t.y. šeštadienį ar tik antradienį gausim g.gif
Šiaip tai gana greitai..per 5 dienas atėjo į LT..tik va tas savaitgalis prieš nosį su nedarbo diena verysad.gif

Oho, greit cia jie susisuko smile.gif Lauksiu atsiliepimu kai jau turesit siuntini rankose.
Tai siuntimas nieko nekainavo??
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 02 14, 02:55)
Oho, greit cia jie susisuko smile.gif Lauksiu atsiliepimu kai jau turesit siuntini rankose.
Tai siuntimas nieko nekainavo??

Nieko nekainavo smile.gif

Kai reikėjo mokėti už užsakymą, tai davė pasirinkti tarp dviejų galimybių: arba standartinio siuntimo "Lithuania via DHL 10 Eur shipping" arba paryškintu šriftu parašyto "Free 150 Eur order shipping"..tai aš ir pasirinkau kur nemokamas..neįsivaizduoju kol kas, koks skirtumas, nes ir nemokamai siuntė per DHL g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 14, 00:11)
esu bandzius viena aliejini valikli, tai man nepatiko, nes labai sunkiai valo, neistirpdo tuso, reikia labai trinti  blush2.gif  ar su situo kitaip?  blush2.gif

tai gal kai turejai aliejini akiu valikli, ji tiesiog pylei ant sauso vatos diskelio? tada tai aisku, kad sunkiai nusivalo ir reikia trint.. o ant dregno vatos diskelio uzpylus visai kitas reikalas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti