Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 02 13, 18:41)
yra chemijos  ax.gif  as cia aisku ne visus pazymejau..

yra ir baisesniu ax.gif o kokie yra be chemijos? gal gali koki drekinamaji pasiulyt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 13, 12:26)
kremas bus veidui, kūno sviestas ir ar ne kažkoks veido prausiklis-valiklis?  g.gif 

as tai dariau pasibandymui kuno sviesto maza "porcija" t.y. 60 ml, bet taip pavyko viska isplakti, kad gavosi 100 ml ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 13, 17:52)
yra ir baisesniu ax.gif o kokie yra be chemijos? gal gali koki drekinamaji pasiulyt ax.gif  blush2.gif

man Weledos drekinantis su migdolais patiko smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 13, 17:53)
as tai dariau pasibandymui kuno sviesto maza "porcija" t.y. 60 ml, bet taip pavyko viska isplakti, kad gavosi 100 ml  ax.gif

gal recepta turi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 13, 18:56)
man Weledos drekinantis su migdolais patiko  smile.gif
gal recepta turi?  ax.gif  4u.gif

Palomina, o nebandet MADARA?
ten gal nera tu bjaurybiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 13, 18:18)
Palomina, o nebandet MADARA?
ten gal nera tu bjaurybiu? ax.gif

bandziau bandziau biggrin.gif visus isbandziau iskyrus riebiai odai geli..
mano oda kai buvo riebi, tai lengvai drekinantis tiko labai puikiai.. taip pat kremas su spalva thumbup.gif veliau (kai oda buvo praradus dregme) is lengvai drekinancio man per mazai drekinimo buvo.. o sausos odos kremas per riebus buvo..
tai Weleda migdolinis tuo momentu labai puikiai pagelbejo mano odai thumbup.gif atstate dregme..
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 13, 16:28)
man irgi urtekram netiko, tas pats darydavosi g.gif

ir seimos nariams tas pats buvo unsure.gif cia nuo Urtekram su ramunelem unsure.gif
QUOTE(Rasma @ 2009 02 13, 16:51)
Tai kad žinokit ir užsienio parduotuvėse internetu mėginukai - mokami g.gif Aišku, jei užsakymo suma nemaža, tai dar prideda truputį ir nemokamai ax.gif Pvz. lovelula.com davė 3 mėginukus veltui pasirinkti (paėmiau kremuko nuo saulės vaikams mėginuką ir 2-ų šampūnų), o biologisch24.com pirkau kelis mėginius, bet parašė, kad lyg ir dar duos, nes užsakymas apie 200 Eur. Tada dalinsimės su kitom užsisakiusiom biggrin.gif

aa...nu as galvojau gal duoda tuos meginukus, pripratus, kad bioboutique duoda nemokamai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 13, 10:26)
niekur nerandu atsiliepimu apie Karaliunaiciu produkcija, isskyrus jas pacias  schmoll.gif
jei tie kremai tokie geri, tai kazi kodel pacios adeles toks veidas  g.gif

beje, o NOAH priskiriama prie naturalios kosmetikos. Nusipirkau krema pas kosmetologe, tai aprasymas labai grazus ax.gif
mb sako, kad smirda kumeles sysium lotuliukas.gif

Na, NOAH siaip ekonomines klases priemones, gaminamos tos pacios italu seimos, kuri gamina NATURALMENTE. Todel visai nesistebiu, kad joje yra chemijos. Visgi kaina skiriasi. Beje, o kiek mokejote uz ta kremuka? ax.gif
Dar yra DE LUX - prabangos klases gaminiai, kuriuos musu eko parduotuves paliko Kristianai ir Sarmai (kitu Kristiana neeme del mazos iseigos, savaime suprantama smile.gif Dar yra vaikiska linija, tik nepamenu jos pavadinimo g.gif Girdejau, kad Prancuzijoj ji labai populiari ax.gif
Atsakyti
Rašo DHL paieškoje (ir laiškutį iš interneto parduotuvės gavau), kad atėjo siuntinukas iš www.biologisch24.com , jau LT thumbup.gif
Įdomu pristatys/praneš prieš šventes, t.y. šeštadienį ar tik antradienį gausim g.gif
Šiaip tai gana greitai..per 5 dienas atėjo į LT..tik va tas savaitgalis prieš nosį su nedarbo diena verysad.gif
Atsakyti
Merginos, dar vienas klausimas ax.gif Kuom jus akiu makiaza valot? g.gif Mano akys labai jautrios, o jautriom akim skirtos priemones, visko gerai nenuvalo doh.gif tad lazda turi du galus doh.gif
Jau kaip tik baiginejasi valiklis, net neisivaizduoju koki pirkti is naturaliu(pasirinkimas labai mazas unsure.gif ) , kad gerai nuvalytu, neerzintu akiu, nesausintu paakiu odos ir ja tausotu... HELP 4u.gif biggrin.gif

Gal kas esat bande Santes serveteles makiazui valyti? Ar jos labiau kelionines, kasdienai nelabai tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 13, 20:21)
Merginos, dar vienas klausimas  ax.gif  Kuom jus akiu makiaza valot?  g.gif  Mano akys labai jautrios, o jautriom akim skirtos priemones, visko gerai nenuvalo  doh.gif  tad lazda turi du galus  doh.gif 
Jau kaip tik baiginejasi valiklis, net neisivaizduoju koki pirkti is naturaliu(pasirinkimas labai mazas  unsure.gif ) , kad gerai nuvalytu, neerzintu akiu, nesausintu paakiu odos ir ja tausotu... HELP  4u.gif  biggrin.gif 

Gal kas esat bande Santes serveteles makiazui valyti? Ar jos labiau kelionines, kasdienai nelabai tinka?  g.gif

migdolu aliejuka pabandyk mirksiukas.gif reikia daryt taip - ant dregno vatos diskelio uzlasint aliejaus ir tada valyt akis (na tusa ir t.t.).. neblogai nuvalo..
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2009 02 13, 21:03)
Na, NOAH siaip ekonomines klases priemones, gaminamos tos pacios italu seimos, kuri gamina NATURALMENTE. Todel visai nesistebiu, kad joje yra chemijos. Visgi kaina skiriasi. Beje, o kiek mokejote uz ta kremuka?  ax.gif
Dar yra DE LUX - prabangos klases gaminiai, kuriuos musu eko parduotuves paliko Kristianai ir Sarmai (kitu Kristiana neeme del mazos iseigos, savaime suprantama smile.gif Dar yra vaikiska linija, tik nepamenu jos pavadinimo  g.gif Girdejau, kad Prancuzijoj ji labai populiari  ax.gif

uz noah 60Lt.
bet turbut as ties juo ir apsistosiu, nes prilipo jis man. labai gerai drekina rolleyes.gif bet tepu tik nakciai, nes ilgokai nesusigeria.
vat ir ziurineju tokio, kuris greitai susigertu, nes ryte skubu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 13, 19:24)
migdolu aliejuka pabandyk  mirksiukas.gif  reikia daryt taip - ant dregno vatos diskelio uzlasint aliejaus ir tada valyt akis (na tusa ir t.t.).. neblogai nuvalo..

drinks_cheers.gif
Atsakyti