Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

kremas bus veidui, kūno sviestas ir ar ne kažkoks veido prausiklis-valiklis? g.gif Ir aš užsirašiau, tai paklausinėjau biggrin.gif

Oi kaip faina!Praktiskai visko ir reikia!!!Labai cooool 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2009 02 13, 13:49)
kremas bus veidui, kūno sviestas ir ar ne kažkoks veido prausiklis-valiklis?  g.gif  Ir aš užsirašiau, tai paklausinėjau biggrin.gif
Oi kaip faina!Praktiskai visko ir reikia!!!Labai cooool 4u.gif

makiazo valikli, o ne prausikli bus galima pasigamint, dar lupu balzama ax.gif tik ten praktiskai maximum 2 produktus gali spet pasigamint, nes vieno produkto gamyba nemazai laiko uzima.
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 02 13, 13:26)
man irgi nerolis pats pačiausias, taip pat ir rožių dar superinis wink.gif

o tau nerolis nesausina odos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 13 vasario 2009 - 12:58
QUOTE(agnuta @ 2009 02 13, 13:56)
makiazo valikli, o ne prausikli bus galima pasigamint, dar lupu balzama ax.gif tik ten praktiskai maximum 2 produktus gali spet pasigamint, nes vieno produkto gamyba nemazai laiko uzima.

o tau nerolis nesausina odos? ax.gif

kadangi šnabždėjomės virš prekystalio, nes vėl kažkoks gamybinis vakarėlis liko, tai ir neužfiksavau, kas ten dar bus smile.gif Man veido kremas yra pats įdomiausias ax.gif

dabar jo neturiu, bet kai turėjau - nesausino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 13 vasario 2009 - 13:10
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 12, 21:33)

mano galvos oda siuo metu pasiuto. Nepatiko jai vienas sampunas, baisiai issausino galvos oda, net niezti galva, tokiom kaip adatelem bado  doh.gif  Kosmaras. Dabar galvoju ar gydyt pleiskanas, ar nusipirkt is eco koki sampuna  g.gif  Kaip manot, tas drekinantis tiktu? Apramintu oda, ar is pradziu reik isgydyt, o paskui kazka naturalaus pirkt?  g.gif  4u.gif  Ar nesausina jusu galvos odos? Nes maniske labai jautri..  doh.gif

pamirsau parasyti, kad man dar labai galvos oda apramina rozmarinu EA 4u.gif as ji ilasinu i sampuna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 13 vasario 2009 - 15:04
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 13, 00:43)
mano irgi galvos oda sujautrejus baisiai doh.gif  pas mama issiploviau su natura siberica dazytiems plaukams (man jis ir anksciau nelabai tiko, tai atidavus, galvojau pameginsiu po kiek laiko, nes plaukas siaip tai fainas lieka, purus, graziai krenta), tai uzteko to kartelio ir vel baisiausiai galvos oda niezeti pradeti doh.gif  bet taip bjauriai, kad net kest nebegali, galima iki zaizdu nusikasyt doh.gif ...grizus issiploviau su eco ir vel tvarkoje, tfu tfu tfu...galvos oda aprimo, tikrai nepastebejau, kad sausintu. Vat, kas idomiausia, ta siberica mano mama naudoja ir dziaugiasi...Man atrodo, kol nepabandysit, nezinosit...labai jau skirtingai iv. sampunai plaukus, galvos oda veikia  g.gif

taip, taip... suprantu, man tas pats doh.gif taip niezti!!! doh.gif Norejau pirkti eco drekinamaji, bet jo nebuvo paradvime, tai nusipirkau Bentley organics su levandom, jojoba ir alaviju smile.gif raso, kad normaliems-sausiems plaukam g.gif Nezinau, baisoka, bet pabandysiu ir ziuresim kaip ten bus ax.gif Dar atsirado meginukai, kurie kainuoja po 1,5 Lt. Nusipirkau purinancio sampuno megini thumbup.gif noriu isbandyt biggrin.gif Dar norejau kremo is eco megini nusipirkt, bet turejo tik maitinanti... rolleyes.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 13, 15:47)
pamirsau parasyti, kad man dar labai galvos apramina rozmarinu EA  4u.gif as ji ilasinu i sampuna.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 13, 15:53)
taip, taip... suprantu, man tas pats  doh.gif  taip niezti!!!  doh.gif Norejau pirkti eco drekinamaji, bet jo nebuvo paradvime, tai nusipirkau Bentley organics su levandom, jojoba ir alaviju  smile.gif  raso, kad normaliems-sausiems plaukam  g.gif  Nezinau, baisoka, bet pabandysiu ir ziuresim kaip ten bus  ax.gif  Dar atsirado meginukai, kurie kainuoja po 1,5 Lt. Nusipirkau purinancio sampuno megini  thumbup.gif  noriu isbandyt  biggrin.gif Dar norejau kremo is eco megini nusipirkt, bet turejo tik maitinanti...  rolleyes.gif

visiskai pritariu, jog kiekvienai skirtingai, reikia atrast kas tinka butent paciam. as tai nelabau turiu daug galimybiu isbandyt skirtingu ekologisku produktu (ne sostinej gyvenu), bet man urtekram sampunai thumbup.gif o weledos kad ir geras, bet nelabai patiko kvapas ir naudojimas. gerai kad yra kai kuriu meginuku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2009 02 13, 16:13)
visiskai pritariu, jog kiekvienai skirtingai, reikia atrast kas tinka butent paciam. as tai nelabau turiu daug galimybiu isbandyt skirtingu ekologisku produktu (ne sostinej gyvenu), bet man urtekram sampunai  thumbup.gif o weledos kad ir geras, bet nelabai patiko kvapas ir naudojimas. gerai kad yra kai kuriu meginuku.  thumbup.gif

tik keista kad meginukai mokami unsure.gif nors gerai bent kad yra unsure.gif
Urtekram sampuna esu turejusi, man visiskai netiko. Tas pats buvo: pilna pleiskanu, niezulys, odos suerzinimas.
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 13, 15:23)
tik keista kad meginukai mokami  unsure.gif  nors gerai bent kad yra  unsure.gif 
Urtekram sampuna esu turejusi, man visiskai netiko. Tas pats buvo: pilna pleiskanu, niezulys, odos suerzinimas.

man irgi urtekram netiko, tas pats darydavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 13, 15:23)
tik keista kad meginukai mokami  unsure.gif  nors gerai bent kad yra   unsure.gif 

Tai kad žinokit ir užsienio parduotuvėse internetu mėginukai - mokami g.gif Aišku, jei užsakymo suma nemaža, tai dar prideda truputį ir nemokamai ax.gif Pvz. lovelula.com davė 3 mėginukus veltui pasirinkti (paėmiau kremuko nuo saulės vaikams mėginuką ir 2-ų šampūnų), o biologisch24.com pirkau kelis mėginius, bet parašė, kad lyg ir dar duos, nes užsakymas apie 200 Eur. Tada dalinsimės su kitom užsisakiusiom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 02 13, 12:29)
NOAH reklamuojasi, kad ju kosmetikoje nera parabenu, SLS, petrolatum ir t.t. Tik neteko matyt ju pilnos sudeties.
Mimoza, gal galetum nurasyt savo kremuko visa sudeti?

Prasom mirksiukas.gif

NOAH for your natural beauty
Hydrating face cream
water, prunus dulcis, hydrogenated vegetable oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil unsaponifables, hydrogenated sweet almond oil unsaponifiables, cera alba (beeswax), butylene glycol, dicaprylate/dicaprate, isopropyl myristate, isopropyl palmitate, glycerin, glycerin stearate, triheptanoin, sodium stearoyl lactylate, ceratonia siliqua gum, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, sodium glutamate, sorbitol, urea, sudium PCA, glycine, lactic acid, hydrolyzed wheat protein, panthenol, phenoxyethanol and ethylhexylglycerin, xantan gum, sodium dehydroacetate, tocopherol, phytic acid, parfum/fragrance.

This product contains vegetal derivativs and 100% pure essentials oils. Does not contain parabens, formaldehyde, DEA and SLS (sodium laureth sulphate), it is completely anallergic and microbiologically tested in the research laboratories uf the University of ferrara.

blogybes doh.gif : butylene glycol, dimethicone, phenoxyethanol.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 13 vasario 2009 - 16:40
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 13, 17:32)
Prasom mirksiukas.gif

NOAH for your natural beauty
Hydrating face cream
water, prunus dulcis, hydrogenated vegetable oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil unsaponifables, hydrogenated sweet almond oil unsaponifiables, cera alba (beeswax), butylene glycol, dicaprylate/dicaprate, isopropyl myristate, isopropyl palmitate, glycerin, glycerin stearate, triheptanoin, sodium stearoyl lactylate, ceratonia siliqua gum, cetearyl alcohol, caprylic/capric triglyceride, dimethicone, sodium glutamate, sorbitol, urea, sudium PCA, glycine, lactic acid, hydrolyzed wheat protein, panthenol, phenoxyethanol and ethylhexylglycerin, xantan gum, sodium dehydroacetate, tocopherol, phytic acid, parfum/fragrance.

This product contains vegetal derivativs and 100% pure essentials oils. Does not contain parabens, formaldehyde, DEA and SLS (sodium laureth sulphate), it is completely anallergic and microbiologically tested in the research laboratories uf the University of ferrara.

yra chemijos ax.gif as cia aisku ne visus pazymejau..
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 13, 11:32)
Aisku, o idomu kaip Neroli hidrolatas? maciau jo dar yra pirkti  rolleyes.gif

vasarai jis man tikra tobulybe buvo wub.gif , rudeniop jau siek tiek sausino oda -tai pirkau roziu, o dabar naudoju roziu sumaisius su neroliu - viskas thumbup.gif

QUOTE(envyy @ 2009 02 13, 11:45)
Beje isbandziau sviestmedzio grynaji alieju.Nu koks jis man fainas!!! thumbup.gif Net nezinau ar gerai darau ,kad tepu ji ant veido kasdien,bet jausmas tai ,kad labai tinka.

jei tavo odai patinka -tai valio
Atsakyti