Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Deli~ @ 2009 02 12, 21:33)
mano galvos oda siuo metu pasiuto. Nepatiko jai vienas sampunas, baisiai issausino galvos oda, net niezti galva, tokiom kaip adatelem bado  doh.gif  Kosmaras. Dabar galvoju ar gydyt pleiskanas, ar nusipirkt is eco koki sampuna  g.gif  Kaip manot, tas drekinantis tiktu? Apramintu oda, ar is pradziu reik isgydyt, o paskui kazka naturalaus pirkt?  g.gif  4u.gif  Ar nesausina jusu galvos odos? Nes maniske labai jautri..  doh.gif

mano irgi galvos oda sujautrejus baisiai doh.gif pas mama issiploviau su natura siberica dazytiems plaukams (man jis ir anksciau nelabai tiko, tai atidavus, galvojau pameginsiu po kiek laiko, nes plaukas siaip tai fainas lieka, purus, graziai krenta), tai uzteko to kartelio ir vel baisiausiai galvos oda niezeti pradeti doh.gif bet taip bjauriai, kad net kest nebegali, galima iki zaizdu nusikasyt doh.gif ...grizus issiploviau su eco ir vel tvarkoje, tfu tfu tfu...galvos oda aprimo, tikrai nepastebejau, kad sausintu. Vat, kas idomiausia, ta siberica mano mama naudoja ir dziaugiasi...Man atrodo, kol nepabandysit, nezinosit...labai jau skirtingai iv. sampunai plaukus, galvos oda veikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 12 vasario 2009 - 23:44
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 13, 00:19)
As hidrolato noreciau roziu, levandu pameginti, bet siuo metu maciau neturi KN  g.gif

nebeturi levandu unsure.gif o man kaip tik baiginejasi, tai ku dabar daryt...
Atsakyti
Na parasyta ju tinkapy, kad atsives kai temperatura bus teigiama lauke g.gif

O kaip tas levandu? ar nesausina odos? ramina? ax.gif
Atsakyti
laukti, kol temperatura pasidarys pliusinė ir KN ryšis, nerizikuodami dėl hidrolatų galimo sušalimo į ledą, jų parsivežti; pirkti tai, kas ten dar likę arba ieškoti alternatyvų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 13 vasario 2009 - 00:00
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 02 02, 17:49)
kad Kaune ribotas pasirinkimas... Weledos kosmetikos, kur galima issigyti, gali pasiziureti cia www.weleda.lt, po to www.sveikatosdovanos.lt,  urtekam sampunu gedimino vaist. prie Soboro, madara- Sarmoje.
o apie Karaliunaites produktus info va cia www.adele.lt.  Labai idomu, ar kas bande? ax.gif

niekur nerandu atsiliepimu apie Karaliunaiciu produkcija, isskyrus jas pacias schmoll.gif
jei tie kremai tokie geri, tai kazi kodel pacios adeles toks veidas g.gif

beje, o NOAH priskiriama prie naturalios kosmetikos. Nusipirkau krema pas kosmetologe, tai aprasymas labai grazus ax.gif
mb sako, kad smirda kumeles sysium lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 13 vasario 2009 - 09:29
QUOTE(Monica @ 2009 02 12, 23:10)
bet iš esmės jų poveikis toks pat?O kūnui šiaip padrėkinti naudojamas ar dar kažką daugiau daro?Aš aliejuką ne visai skystą naudojau, dėl kapiliarų, poveikio nepajutau, tai gal košelę bandyt reiktų ar kaip tik negalima?

Poveikis tas pats, tik tepant zalia kosele veida yra didesne galimybe susilaukt alergiju- cia jautriaodems. Kunui- grynas ar misiniuose su baziniais aliejais iki 20%, tinka kraujotakos problemoms spresti(venos, kapiliarai)+ eteriniai aliejai. O i savo aliejuka veidui ar eteriniu idejot nuo raudones g.gif Nes laime sake, kad ea reik didinti kieki po truputi, jei rezultatu po kurio laiko nesimato, bent jau as taip supratau ax.gif
Atsakyti
NOAH reklamuojasi, kad ju kosmetikoje nera parabenu, SLS, petrolatum ir t.t. Tik neteko matyt ju pilnos sudeties.
Mimoza, gal galetum nurasyt savo kremuko visa sudeti?
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 12, 23:59)
O kaip tas levandu? ar nesausina odos? ramina?  ax.gif

as, kai rudeni turejau, tai man pasausindavo ax.gif oda, beje, mano misri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 13 vasario 2009 - 11:23
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 13, 12:23)
as, kai rudeni turejau, tai man pasausindavo ax.gif oda, beje, mano misri.

Aisku, o idomu kaip Neroli hidrolatas? maciau jo dar yra pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Turejau nerolio hidrolata..man jis is kvapo LAAbai patiko thumbup.gif ,bet pasirodo ,kad jis sausai odai nelabai tinka...beje man nieko tokio nenutiko(nors pas mane gana sausa jinai)..Paskutini karta kai buvau KN pasiule jo visgi nepirkti,o isbandyt saldymedzio ...beje man visu kitu hidrolatu isskyrus nerolio kvapai neitin smagus.. verysad.gif

Beje isbandziau sviestmedzio grynaji alieju.Nu koks jis man fainas!!! thumbup.gif Net nezinau ar gerai darau ,kad tepu ji ant veido kasdien,bet jausmas tai ,kad labai tinka.Tokia sodri oda pasidare,lyg ir raudonumo apmazejo..nuo alieju misinio sausai odai man taip smagiai nebuvo,,kazkaip toks jausmas lyg ir per riebu.. tas aliejus tik lauk lipo,gal oda jo nelabai norejo sugerti.. g.gif

Uzsirasiau i KN vakareli -sokolado linijai.Labai idomu butu isgirsti ka ten siulo pasigaminti..jei kas buve ir netingit papasakoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 13, 00:59)
Na parasyta ju tinkapy, kad atsives kai temperatura bus teigiama lauke g.gif

O kaip tas levandu? ar nesausina odos? ramina?  ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 13, 00:59)
laukti, kol temperatura pasidarys pliusinė ir KN ryšis, nerizikuodami dėl hidrolatų galimo sušalimo į ledą, jų parsivežti; pirkti tai, kas ten dar likę arba ieškoti alternatyvų wink.gif

nebuciau sumascius, kad uzsalimo bijo blink.gif
mano oda pasausejus, bet nesieju sito su hidrolatu kol kas, nes levandos man toks truputi raminantis ir kvapas patinka ir pagal visus kriterijus man turi idealiai tikti smile.gif va neroli kai turejau jauciau, kad butent jis man sausina oda.
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2009 02 13, 12:45)
beje man visu kitu hidrolatu isskyrus nerolio kvapai neitin smagus.. verysad.gif

Uzsirasiau i KN vakareli -sokolado linijai.Labai idomu butu isgirsti ka ten siulo pasigaminti..jei kas buve ir netingit papasakoti blush2.gif

man irgi nerolis pats pačiausias, taip pat ir rožių dar superinis wink.gif

kremas bus veidui, kūno sviestas ir ar ne kažkoks veido prausiklis-valiklis? g.gif Ir aš užsirašiau, tai paklausinėjau biggrin.gif

QUOTE(Odora @ 2009 02 13, 12:49)
nebuciau sumascius, kad uzsalimo bijo  blink.gif

mane tai sužavėjo, kaip šitoje vietoje KN atsakingai žiūri į produkto kokybę thumbup.gif Sakė viena iš moterų, kad maža kur muitinėj palaikys šaltyje, ten gi niekas nesaugo - o jos tiesiog nenori rizikuoti smile.gif
Atsakyti