QUOTE(Deli~ @ 2009 02 12, 21:33)
mano galvos oda siuo metu pasiuto. Nepatiko jai vienas sampunas, baisiai issausino galvos oda, net niezti galva, tokiom kaip adatelem bado Kosmaras. Dabar galvoju ar gydyt pleiskanas, ar nusipirkt is eco koki sampuna Kaip manot, tas drekinantis tiktu? Apramintu oda, ar is pradziu reik isgydyt, o paskui kazka naturalaus pirkt? Ar nesausina jusu galvos odos? Nes maniske labai jautri..
mano irgi galvos oda sujautrejus baisiai pas mama issiploviau su natura siberica dazytiems plaukams (man jis ir anksciau nelabai tiko, tai atidavus, galvojau pameginsiu po kiek laiko, nes plaukas siaip tai fainas lieka, purus, graziai krenta), tai uzteko to kartelio ir vel baisiausiai galvos oda niezeti pradeti bet taip bjauriai, kad net kest nebegali, galima iki zaizdu nusikasyt ...grizus issiploviau su eco ir vel tvarkoje, tfu tfu tfu...galvos oda aprimo, tikrai nepastebejau, kad sausintu. Vat, kas idomiausia, ta siberica mano mama naudoja ir dziaugiasi...Man atrodo, kol nepabandysit, nezinosit...labai jau skirtingai iv. sampunai plaukus, galvos oda veikia