Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 02 12, 21:13)
normaliai putoja kai kurie smile.gif

kadangi zinau kad sintetiniai putoja nuo tu brudu Sulfate, tai dabar apsvieskit, kas naturaliuose sampunuose sukelia putojima blush2.gif ir ar nereikia del to nerimaut blush2.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 12, 21:29)
as, tiesa pasakius, nepastebejau kazkokio gausaus putojimo g.gif

mano galvos oda siuo metu pasiuto. Nepatiko jai vienas sampunas, baisiai issausino galvos oda, net niezti galva, tokiom kaip adatelem bado doh.gif Kosmaras. Dabar galvoju ar gydyt pleiskanas, ar nusipirkt is eco koki sampuna g.gif Kaip manot, tas drekinantis tiktu? Apramintu oda, ar is pradziu reik isgydyt, o paskui kazka naturalaus pirkt? g.gif 4u.gif Ar nesausina jusu galvos odos? Nes maniske labai jautri.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 12, 21:02)
Kunigunda dar stai ka radau - cia gal kazkas panasaus i tavo ta kameliju aliejuka? jei taip, uz kiek tu ji pirkai jei ne paslaptis? ax.gif

pirkau is cia
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 12, 20:05)
Merginos, galbut kuri naudojate gryna argano alieju veidui vietoj kremo?
Idomu butu atsiliepimu isgirsti  bigsmile.gif

Nakčiai naudoju ax.gif Bet labai viso veido netepu schmoll.gif Daugiausia tepu kur smulkios raukšlytės pradeda lįsti : apie akis, lūpas, kaktoje...t.y. kur daugiausia mimikos raukšlelių biggrin.gif
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 12, 20:27)
As visai netolies Kvapu namu gyvenu toje pacioje gatveje ir nebuvau nekart, reikes uzeiti, galvoju ar ten ar Nimfali parduotuveleje pirkti argana  mastau.gif

"Nimfali" parduotuvėje man argano aliejaus nupirko thumbup.gif Tik jis galioja iki 2009.06 mėn. Kažin kaip 50 ml. iki to laiko sunaudoti biggrin.gif doh.gif O gal nieko baisaus ir ilgėliau 'užtempti' naudojimą..na kas tam aliejui labai gali nutikti g.gif
"Kvapų namuose" po 30 ml. berods parduoda g.gif
Papildyta:
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 12, 21:33)
kadangi zinau kad sintetiniai putoja nuo tu brudu Sulfate, tai dabar apsvieskit, kas naturaliuose sampunuose sukelia putojima  blush2.gif  ir ar nereikia del to nerimaut  blush2.gif

Saponinai putoja, kiek žinau..yra begalės natūralių medžiagų gamtoje, turinčių saponinų g.gif Po to kokosų aliejus ar kažkokia medžiaga gaunama iš kokoso aliejaus sudaro tankią putą (kažkur skaičiau, bet dabar pacituoti negaliu tiksliai, reik paieškoti blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 12, 22:45)
Saponinai putoja, kiek žinau..yra begalės natūralių medžiagų gamtoje, turinčių saponinų g.gif Po to kokosų aliejus ar kažkokia medžiaga gaunama iš kokoso aliejaus sudaro tankią putą (kažkur skaičiau, bet dabar pacituoti negaliu tiksliai, reik paieškoti blush2.gif )

aciu smile.gif nepergyvensiu tuomet del tu putu biggrin.gif gerai kad putoja ir naturalus produktas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 02 12, 19:44)
KN yra 2 rusys tamanu aliejaus: vienas filtruotas- labiau tinkamas veido odai, kitas- zalia kosele, kuri tinka kunui, o veidui tinka tik nejautriaodems ax.gif                   Pacitavau Laime blush2.gif

bet iš esmės jų poveikis toks pat?O kūnui šiaip padrėkinti naudojamas ar dar kažką daugiau daro?Aš aliejuką ne visai skystą naudojau, dėl kapiliarų, poveikio nepajutau, tai gal košelę bandyt reiktų ar kaip tik negalima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 12 vasario 2009 - 22:11
QUOTE(Rasma @ 2009 02 12, 22:45)
"Nimfali" parduotuvėje man argano aliejaus nupirko thumbup.gif Tik jis galioja iki 2009.06 mėn. Kažin kaip 50 ml. iki to laiko sunaudoti biggrin.gif  doh.gif O gal nieko baisaus ir ilgėliau 'užtempti' naudojimą..na kas tam aliejui labai gali nutikti g.gif

Nesėkmingas buteliukas pasitaikė biggrin.gif Nes yra ir kur iki 09 09 galioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 02 12, 23:29)
Nesėkmingas buteliukas pasitaikė biggrin.gif Nes yra ir kur iki 09 09 galioja smile.gif

Taigi, reiskia drošiu i Nimfali rolleyes.gif ir šiaip žadu šiobeito užsipirkti ten thumbup.gif

Rasma, tai argano aliejus toks itin riebinantis oda kad tik ten kur labiausiai reikia tepate? g.gif ir apie akis galima vietoj paakiu kremo tepti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 12 vasario 2009 - 22:39
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 12, 23:36)
Taigi, reiskia drošiu i Nimfali  rolleyes.gif ir šiaip žadu šiobeito užsipirkti ten  thumbup.gif

Lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2009 02 12, 22:29)

Na va..vyrai perka per daug nesigilindami biggrin.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 12, 22:36)
Rasma, tai argano aliejus toks itin riebinantis oda kad tik ten kur labiausiai reikia tepate?  g.gif ir apie akis galima vietoj paakiu kremo tepti?  bigsmile.gif

Nepasakyčiau, kad labai riebalina..na, kol nesusigeria, tai riebu, bet vėliau, tai nėra kažkokio riebumo smile.gif Tiesiog nemanau, kad man visam veidui reikia jį tepti unsure.gif Nebandžiau dar, gal 'priaugsiu' iki to ax.gif Reik persilaužt kažkaip, kad visą veidą tuo aliejuku išsitepti..jis, ameniškai man, nėra skystas ir lengvas cool.gif g.gif

Aš tepu vietoje paakių kremo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na as pvz. esu naudojusi Florame jojobos aliejuka is Bioboutique , jis
misriai odai skirtas, tai vien jo pakako tiek dienai tiek nakciai pasitepti, oda kaip aksomas ir matine, ir minksta ir gaivi, taip kad manau uztenka aliejaus vietoj kremo ir galbut netgi geriau g.gif aisku as cia bendrai labai kalbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 12, 22:54)
Na as pvz. esu naudojusi Florame jojobos aliejuka is Bioboutique , jis
misriai odai skirtas, tai vien jo pakako tiek dienai tiek nakciai pasitepti, oda kaip aksomas ir matine, ir minksta ir gaivi, taip kad manau uztenka aliejaus vietoj kremo ir galbut netgi geriau  g.gif  aisku as cia bendrai labai kalbu  ax.gif

Aš sutinku drinks_cheers.gif
Aš nakčiai nieko netepu be to aliejuko..bet mano veido oda tpfu tpfu tpfu graži, ne probleminė, tai kažkaip ir viso netepu ax.gif Patepu kur man atrodo būtų svarbiausia ax.gif Prieš tai santalmedžio hidrolatu (iškart po vonios) pasipurškiu ax.gif
Ryte irgi hidrolatas ir dažniausiai 'monoi' pasirenku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 12, 23:59)
Aš sutinku drinks_cheers.gif
Aš nakčiai nieko netepu be to aliejuko..bet mano veido oda tpfu tpfu tpfu graži, ne probleminė, tai kažkaip ir viso netepu ax.gif Patepu kur man atrodo būtų svarbiausia ax.gif Prieš tai santalmedžio hidrolatu (iškart po vonios) pasipurškiu ax.gif
Ryte irgi hidrolatas ir dažniausiai 'monoi' pasirenku smile.gif

As hidrolato noreciau roziu, levandu pameginti, bet siuo metu maciau neturi KN g.gif
o apie moni dar reikes pasiskaityti detaliau man, bet kiek uzmaciau su vanile yra, o butent su vanile mazina apetita, aisku aromaterapijos galia biggrin.gif
Atsakyti