Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 02 12, 17:06)
o kodėl leidaisi lengvai perkalbama?  Nežinau, aš gal grėsmingai atrodau, bet manęs dar nėra KN perkalbėję dėl pasirinktų produktų biggrin.gif
aha, turiu dabar darbo biggrin.gif

kas čia per aliejus? LT tokio neteko matyti sad.gif

nep, nepriimk kunigundos pastabu taip įžeidžiai smile.gif Nes jeigu įsiklausytum į tai, ką ji sako, tikriausiai atrastum bent lašelį tiesos? Bent jau tai, ką man ji yra pasakiusi, paprastai išsipildo ir aš tik pagerinau ir savo bendrą savijautą, ir odos būklę wink.gif  4u.gif Jos patarimai tikrai labai vertingi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

saviįtaigą išbandžiau ant savo kailio - veikia smile.gif Tik turi galioti dar vienas principas - iki tam tikrų dalykų turi užaugti, pribręsti, viskas palaipsniui turi būti, po truputį. Gal tau buvo skirta pirkti būtent aliejų mišinuką, o ne tamanų aliejų ir viskas būtų buvę čiki? wink.gif

gal ne vien tik, bet pridėti ją prie vaistų, kremų, blakstienų tušo visai nepakenktų biggrin.gif

Laseli tiesos Kunigundos tekstuose matau, bet esme yra ne ka ji sako, o kaip ji pasako. Ir ne tik cia, man, bet ir kitur. mirksiukas.gif
Perkalbama leidausi, nes atejau ju pati patarimo paklausti. Sake, sitas gerai, o anas dar geriau, ir apskritai aliejai bet kokie nepakenks. O kaip netiket, nesu niekam alergiska, jokiem augalam ir pan, bet turiu tokia keistoka oda. Ir dar prisklausiau, kad nerafinuoti nieko blogo nedaro. Sake, kad jais ir praustis galima, kad jie oda VALO. Svarina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 12 vasario 2009 - 17:17
QUOTE(nep @ 2009 02 12, 18:12)
Laseli tiesos Kunigundos tekstuose matau, bet esme yra ne ka ji sako, o kaip ji pasako.

Perkalbama leidausi, nes atejau ju pati patarimo paklausti.

nėra ji bloga, patikėk 4u.gif Užsiėmęs skubantis žmogus, labai tekstų savo nedailina biggrin.gif Aš visad prisibijau ne tokių, o priešingai - saldžių žmonių, nes tada tai tikrai nežinai, kokios užpakalinės mintys juos kamuoja tavo atžvilgiu biggrin.gif

na taip sad.gif Jei intuicija prisnūdo, štai ir rezultatas sad.gif

man dar kilo viena mintis - gal ne tik sumažinti tamanų aliejaus tepamo kiekius, bet ir kartais nuo jo padaryti pertrauką? Nes jei oda įsierzino, reikia ją nuraminti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 12, 17:31)
gal ir galeciau, po 2 savaiciu kokiu

na jei ka susitarsim

QUOTE(Brainwave @ 2009 02 12, 17:35)
O kas cia per zalia kosele?

Irgi tepu  veida tamanu aliejumi jau antra, o gal ir trecia savaite tuoj bus. Tik tepu "aliejiniu" aliejumi - su pipete.  Mazdaug 6 lasai visam veidui. Oda tvarkosi, ten kur buvo issauseje - jau normaliu normaliausia, ten kur poros issiplete - pasitrauke ir nebe tokios ryskios. Spuogai apgijo, lupas buvo uzpuoles herpes - irgi padejo. 4u.gif Dar oda buvo linkusi rasuti - a la kuperozine, tai jau ir salia esantys pastebejo, kad kazkaip maziau paraudusi esu. Taip gaunasi, kad man sis aliejus - nuo visu veido problemu biggrin.gif

o tai yra du skirtingi tamanu aliejai??
o problemos beveik visos sutampa ir paraudimai ir poros ir pasausejimai... reikia jau ir man butinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 10, 14:36)
kosmetika nenatūrali, nesertifikuota, o apie natūralius ekstraktus ir stebuklingą šaltinių vandenį kaip apie pagrindinius ingredientus niekam nedraudžiama kalbėti tongue.gif Parabenų visa uodega surašoma pačioje pabaigoje, bet čia ir renkasi tokios, kurioms tai nepriimtina.

Mano nuomone, ji yra naturalesne negu kitos. Kiek skaitinejausi, tai Biok produktai galioja 12-18 menesiu, konservantu naudoja minimaliai. Kol kas man sita kosmetika atrodo viena is priimtiniausiu musu rinkoj. aisku, as irgi kartais uzsidedu agurku ant veido ar palepinu plaukus kokiais ramuneliu nuovirais, bet tai atima labai daug laiko. todel ir dairaisi i kosmetika parduotuvese, o is ten norisi kuo naturalesnes ir kad duotu pakankamai greitai koki efekta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 12, 17:19)
nėra ji bloga, patikėk  4u.gif Užsiėmęs skubantis žmogus, labai tekstų savo nedailina biggrin.gif Aš visad prisibijau ne tokių, o priešingai - saldžių žmonių, nes tada tai tikrai nežinai, kokios užpakalinės mintys juos kamuoja tavo atžvilgiu biggrin.gif

na taip sad.gif Jei intuicija prisnūdo, štai ir rezultatas sad.gif

man dar kilo viena mintis - gal ne tik sumažinti tamanų aliejaus tepamo kiekius, bet ir kartais nuo jo padaryti pertrauką? Nes jei oda įsierzino, reikia ją nuraminti  4u.gif

Aciu, tikrai vertinu tavo ir kitu patarimus 4u.gif Reiks bandyt taip ir padaryt. g.gif Atejau ten, neturedama jokio nusistatymo. Tamanu ar misinukas riebiai odai. Taip pat tikejau jomis kaip ir situo forumu. Cia tik reik ilgai sedet ir skaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 12 vasario 2009 - 17:24
nep, man gal lengviau, nes aš gyvenime tikras avinas esu. Susistrateguoju ką nors, susiplanuoju ir tada visu greičiu pirmyn biggrin.gif

tik taip aš ištrūkau iš to užburto dermatologų, kosmetologų ir kitų -ogų patarimų rato. Dariau ir darau savo galva, dar ateinu į forumą patarimų pasiskaitinėti, nes čia rašoma iš patirties, o ne remiamasi knygomis, straipsniais rolleyes.gif

žiūrėk, bandyk, saugok savo odą, bandyk įsiklausyti, ko ji nori ir nestresuok 4u.gif Pamatysi, kaip susitvarkysi, dar ir pati čia ateisi gerų receptų padalint thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 vasario 2009 - 17:25
QUOTE(katutis @ 2009 02 12, 17:23)
nep, man gal lengviau, nes aš gyvenime tikras avinas esu. Susistrateguoju ką nors, susiplanuoju ir tada visu greičiu pirmyn biggrin.gif

tik taip aš ištrūkau iš to užburto dermatologų, kosmetologų ir kitų -ogų  patarimų rato. Dariau ir darau savo galva, dar ateinu į forumą patarimų pasiskaitinėti, nes čia rašoma iš patirties, o ne remiamasi knygomis, straipsniais   rolleyes.gif

žiūrėk, bandyk, saugok savo odą, bandyk įsiklausyti, ko ji nori ir nestresuok  4u.gif  Pamatysi, kaip susitvarkysi, dar ir pati čia ateisi gerų receptų padalint  thumbup.gif

Nu va, o as tikras jautis. As ilgai sprendziu, ariu, kol nusprendziu 4u.gif Visu pasiklausiu, pasiskaitau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 12 vasario 2009 - 17:26
QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 12, 18:21)
Mano nuomone, ji yra naturalesne negu kitos.

na, supratau - esmė yra būdvardžių laipsniavime tuomet lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(nep @ 2009 02 12, 18:26)
As ilgai sprendziu, ariu, kol nusprendziu  4u.gif Visu pasiklausiu, pasiskaitau

geras dalykas, man to mokytis ir mokytis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 12, 16:34)
merginos, o tos, kur tepa ne aliejus, o sviestus ant veido - pvz kokosu ar monoi, kiek ju tepate? nes as pripratusi kremus naudoti, tepu tikriausiai per daug doh.gif bet kaip ten tepti maziau tai neisivaizduoju - nesigauna tada padrekinti, o labai jau trinti odos irgi nesinori, atrodo kad sitaip tik labiau ja istampysiu blush2.gif
ir dar - klausimas del plauku: kaip jus tepate plaukus aliejais ar sviestais (kokosu ir monoi vel gi)? papasakokit technologija, nes mano plaukai ilgi, zemiau peciu, itariu, kad kai pradesiu tepti, taip apsiriebaluosiu visa nes neisivaizduoju, kaip uztepti ant ilgu plauku nedaug, bet ir kad uztektu doh.gif 4u.gif

o tu pabandyk KN pasigaminti tada kremuka koki - ju sudetyje daugiau veikliuju medziagu ir poveikis kitoks ax.gif -visa musu seima yra patenkinta tais kremukais

Mano plaukai zemiau juosmens tai as isipilu i delna siek tiek aliejaus, tarp delnu patrinu ir tada "glostau" plaukus -tokiu budu niekas ten nevarva, plaukai pasidengia reikiamu kiekiu, susirisu kuoda

QUOTE(katutis @ 2009 02 12, 17:06)
kas čia per aliejus? LT tokio neteko matyti sad.gif

4u.gif
siunciuosi is natractiv pirma karta, dar niekada nesu jo bandziusi, bet aprasas labai grazus biggrin.gif Nu jau tinka viskam biggrin.gif
pvz. Camelia Oil is a great antioxident and moisturizer for any part of the body. It not only increases skin tenderness and texture, but also removes wrinkles, freckles, acne, skin disorders and has an outstanding bleaching effect. Since camelia seed oil carries antiseptic properties, it is one of the most effective treatments for common acneproblems and burns. It is also an excellent sun block product under extreme dry conditions.
Because Camellia oil is high (90%) in olein acids and glycerides it will add shine and conditioners to your hair while also treating damage from perming and colourants. The hair cuticle under microscopic inspection shows a noticeably smoother appearance after use with camellia oil. It works particularly well on coarse hair. Can be used for relief of itchy scalp due to allergies or dandruff. For skin-care it can be used as a moisturizer to help dry skin, and after-bathing as a body-oil. For those who do toiletry making it is a lovely addition to lotions and soaps. Camellia oil added to massage oil or carrier oil in aromatherapy adds extra-rich and nourishing properties. Non-fragranced.

QUOTE(katutis @ 2009 02 12, 17:19)
nėra ji bloga, patikėk  4u.gif

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 02 12, 17:20)
o tai yra du skirtingi tamanu aliejai??

yra skystas ir toks "kosele"

QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 12, 17:21)
Mano nuomone, ji yra naturalesne negu kitos. Kiek skaitinejausi, tai Biok produktai galioja 12-18 menesiu, konservantu naudoja minimaliai. Kol kas man sita kosmetika atrodo viena is priimtiniausiu musu rinkoj. aisku, as irgi kartais uzsidedu agurku ant veido ar palepinu plaukus kokiais ramuneliu nuovirais, bet tai atima labai daug laiko. todel ir dairaisi i kosmetika parduotuvese, o is ten norisi kuo naturalesnes ir kad duotu pakankamai greitai koki efekta.  ax.gif

Tik Rasos rozine linija galima butu priskirti prie naturalesnes ir viskas, visa kita lietuviska kosmetika savo sudetim nelabai kuo skiriasi nuo eiliniu sintetiniu - ta puikiai rodo sudeciu palyginimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 12, 18:42)
o tu pabandyk KN pasigaminti tada kremuka koki

siunciuosi is natractiv pirma karta, dar niekada nesu jo bandziusi, bet aprasas labai grazus  biggrin.gif Nu jau tinka viskam  biggrin.gif

o tu į gamybinius jų vakarėlius eini ar šiaip ateini ir pasinaudoji jų receptu? ax.gif

bet tikrai, faktiškai reikalingiausias dalykas gyvenimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 12, 17:54)
o tu į gamybinius jų vakarėlius eini ar šiaip ateini ir pasinaudoji jų receptu?  ax.gif

as einu i vakarelius, nes ju metu gaunu kokios nors naujos informacijos, kartu paaiskina produktu gamybos technologija, nes yra skirtumas tarp emulsiniu, prabangiu ir sokolado linijos gamybos smile.gif. Jei produktas patinka (o taip ir buna) tada jau ir namie pagaminu (jei turiu visus produktus) ax.gif
Man patinka biggrin.gif
Atsakyti
Siaip specialiai ziurejau tai tos Rasos rozines linijos ir kaina laaabai ryskiai skirias nuo kitu jos produktu...Dvigubai, trigubai g.gif
Atsakyti