QUOTE(katutis @ 2009 02 12, 17:06)
o kodėl leidaisi lengvai perkalbama? Nežinau, aš gal grėsmingai atrodau, bet manęs dar nėra KN perkalbėję dėl pasirinktų produktų
aha, turiu dabar darbo
kas čia per aliejus? LT tokio neteko matyti
nep, nepriimk kunigundos pastabu taip įžeidžiai Nes jeigu įsiklausytum į tai, ką ji sako, tikriausiai atrastum bent lašelį tiesos? Bent jau tai, ką man ji yra pasakiusi, paprastai išsipildo ir aš tik pagerinau ir savo bendrą savijautą, ir odos būklę Jos patarimai tikrai labai vertingi
saviįtaigą išbandžiau ant savo kailio - veikia Tik turi galioti dar vienas principas - iki tam tikrų dalykų turi užaugti, pribręsti, viskas palaipsniui turi būti, po truputį. Gal tau buvo skirta pirkti būtent aliejų mišinuką, o ne tamanų aliejų ir viskas būtų buvę čiki?
gal ne vien tik, bet pridėti ją prie vaistų, kremų, blakstienų tušo visai nepakenktų
aha, turiu dabar darbo
kas čia per aliejus? LT tokio neteko matyti
nep, nepriimk kunigundos pastabu taip įžeidžiai Nes jeigu įsiklausytum į tai, ką ji sako, tikriausiai atrastum bent lašelį tiesos? Bent jau tai, ką man ji yra pasakiusi, paprastai išsipildo ir aš tik pagerinau ir savo bendrą savijautą, ir odos būklę Jos patarimai tikrai labai vertingi
saviįtaigą išbandžiau ant savo kailio - veikia Tik turi galioti dar vienas principas - iki tam tikrų dalykų turi užaugti, pribręsti, viskas palaipsniui turi būti, po truputį. Gal tau buvo skirta pirkti būtent aliejų mišinuką, o ne tamanų aliejų ir viskas būtų buvę čiki?
gal ne vien tik, bet pridėti ją prie vaistų, kremų, blakstienų tušo visai nepakenktų
Laseli tiesos Kunigundos tekstuose matau, bet esme yra ne ka ji sako, o kaip ji pasako. Ir ne tik cia, man, bet ir kitur.
Perkalbama leidausi, nes atejau ju pati patarimo paklausti. Sake, sitas gerai, o anas dar geriau, ir apskritai aliejai bet kokie nepakenks. O kaip netiket, nesu niekam alergiska, jokiem augalam ir pan, bet turiu tokia keistoka oda. Ir dar prisklausiau, kad nerafinuoti nieko blogo nedaro. Sake, kad jais ir praustis galima, kad jie oda VALO. Svarina.