Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 12, 17:23)
Erškėtuogių aliejų tai tikrai rekomenduoja ir gerti 4u.gif  Vis žadu nusipirkti, tik dabar piniginė tuščia, bet kada nors...

Kai pirmą kartą pasidariau kremą su tamanu, niekaip neįsivaizdavau, jog galėsiu tą smirdalynę ant savęs tepti, bet...

vienas iš geriausių mano pirkinių thumbup.gif

kaip MB man sako: vėl sviestmedžio prisitepei. Galėtų ir geriau kvepėti, bet nieko
irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 12, 16:31)
blush2.gif
kaip smagu, galesiu isbandyti savo kameliju alieju  ax.gif
Zinai, jei butum sekusi visas temas (kol dirbai sunkiai  ax.gif )-tai jos dabartiniai  pasakojimai tau nekeltu jokiu abejoniu, nes as jau tada paskaiciusi jos postus pasakiau, kad jei bet ka uztepus ir pasakius, kad ten aliejus -isbers taip, kad negales i save veidrodyje ziureti - stai ir rezultatai  doh.gif. Sutinku, kad kas tinka visiems, nebutinai tiks atskiram individui, bet kai zmogus sau kasdien kala i galva, kad man aliejai netinka netinka netinka, nes taip sako mano chemine kosmetologe -tai kas belieka. Apie tokios itaigos pasekmes prirasyta pilna knygu  ax.gif

o kodel tu manai, kad kala. Zinoma, as abejojau ar manes neisbers. Anot taves reik bet koki s... tept ir sakyt, va, cia dabar bus thumbup.gif Tai gal tavo draugaite, kuria isbere nuo La Prairie, kelis kartus apie ja pasakojai, irgi nepasinaudojo itaigos galia? Gal ir tu nepasinaudojai ja, kai tau netiko nenaturali kosmetika lotuliukas.gif Tai gal nereik visai nieko, tik naudotis istaigos galia cool.gif Jokiu vaistu, kremu, blakstienu tuso, ir to nereik rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 02 12, 15:34)

truputi paskaitinejau apie tamanus, na tai apie valgyma nieko neraso.. tik apie naudojima odos prieziurai  g.gif

ai, skanu, tai nepakenks. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 12, 17:29)
kad manes siaip labai neberia, ta prasme koks vienas kitas, o kai pora neiskentus isspaudziu, tada daznai ir susiformuoja spuogas  blush2.gif Dabar toks jausmas, kad kyla viskas virsun, visi poru riebalai. Buvau pas dermatologe, nu ka ji pasakys, sako, oda riebi reik valyt, praustis dave Eucerin firmos lankstinuka. Sako, naudot priemones riebiai odai, nevalgyt astriai, riesutu vengt. Supratau, kad nebus ten jokiu man tyrimu. Virskinimo sistema mano sveika, vidaus ligu neturiu...Bet mano mamos oda tai dar blogesne, kai tokio amziaus buvo, isvis problemine. Tai matomai paveldejau ta poru kimsimasi.
Ot, man labai keista, kad Laime sake vienaip, o man tos kitos moterys, kai jos nebuvo, kitaip. Sake, kad reik laukt gero rezultato, is pradziu pablogeja. Po savaites taisosi. O man nesitaiso. Dar rodos blogiau.  g.gif Nepatinka, kad taip viena viena, kita kita, kaip bandomam triusiui. Viskas kainuoja, visi tie bandymai  schmoll.gif  Atejau riebiai odai misinio, sako pirk tamanu, ko galvoju netiket  mirksiukas.gif Beto ta oda lyg ir neuzriebiejus labiau nuo jo, bet labiau uzsikimsus. O kai nusiprausiu, tai dar ir pasausejus atrodo, nesvarbu, kad pasikimsus ...

Tai ką reiškia kemšasi - susidaro inkštirai ar kas? Ar tiesiog oda blizga? Nes man kai kemšasi, tai beria ax.gif
Manau, reikėtų išsitirti hormonus, jei dermatologė nenori duot siuntimo, pasidaryk mokamus tyrimus, poliklinikoj manau nebus baisiai brangu.
Šiaip man nenuostabu, kad tamanu riebina, bet koks nors lazdynų aliejus turėtų riebumą mažinti. O kas dėl drėkinimo, gerai drėkina alterros fluidas jautriai odai (kainuoja 10 litų). Ar darai molio kaukes ar kaip kitaip valai odą?
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 02 12, 15:11)
Kaip as Jums pavydziu, kad patinka tamanu aliejaus kvapas.

Man tai riesutais kvepia, kazkokia zaluma, gal shienu
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 12, 16:40)
Tai ką reiškia kemšasi - susidaro inkštirai ar kas? Ar tiesiog oda blizga? Nes man kai kemšasi, tai beria  ax.gif
Manau, reikėtų išsitirti hormonus, jei dermatologė nenori duot siuntimo, pasidaryk mokamus tyrimus, poliklinikoj manau nebus baisiai brangu.
Šiaip man nenuostabu, kad tamanu riebina, bet koks nors lazdynų aliejus turėtų riebumą mažinti. O kas dėl drėkinimo, gerai drėkina alterros fluidas jautriai odai (kainuoja 10 litų). Ar darai molio kaukes ar kaip kitaip valai odą?

Susidaro inkstirai pavirsiniai, tokia nelabai lygi oda tada atrodo. Nors kai uzsitepi ir susigeria, visai malonus jausmas, bet kai uzsitepu ir ta kose limpa, tai nemalonu, saugau ir grifka, kad nesusiriebaluotu. O ar paprastoje poliklinikoje daro tuos hormonu tyrimus? Maniau, kad tose brangiose, privaciose. O siuo metu nelabai galeciau sau tai leist.
Taip, valau, tepu zydraji moli, ji dar ir geriu. Taip pat valomaja kauke. Ciornyj tocky, ja visi forume irgi labai isgyre. Beto, o ka daryt, jei tarkim hormonu tyrimai parodo, kad sutrikusi estrogenu pusiausvyra...Ka tada daryt, kontraceptikus gert tokiu atveju siulo tiktai...O tai man atrodo isvis kertasi su naturalumu, ir labai labai rizikinga....pavojinga ir t.t. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 12 vasario 2009 - 16:53
QUOTE(nep @ 2009 02 12, 16:47)
Papildyta:

. Taip pat valomaja kauke. Ciornyj tocky, ja visi forume irgi labai isgyre.

O kaukė geros sudėties, be chemijos?riebiai odai ar visokiai valyt tinka?kur pirkai? ax.gif

Turiu aš Sv. prod. nuolaidų kortelę, bet kad ten nuoliada pradžioj 2 ar 3 proc, po to didės, nuo išleistos sumos priklausomai gal iki kokių 7 proc, nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 02 12, 16:55)
O kaukė geros sudėties, be chemijos?riebiai odai ar visokiai valyt tinka?kur pirkai? ax.gif

Turiu aš Sv. prod. nuolaidų kortelę, bet kad ten nuoliada pradžioj 2 ar 3 proc, po to didės, nuo išleistos sumos priklausomai gal iki kokių 7 proc, nepamenu blush2.gif

Kauke is Eurokos, gal yra vienas kitas parabenas, nera 100 proc naturali. Raso, kad 20 proc. aktyviuju komponentu. Zinai, ta sudetis kaukes man nelabai butu ir svarbi, by tik savo darba padarytu...Tai, kam ji ir skirta.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 12, 17:47)
Papildyta:

Susidaro inkstirai pavirsiniai, tokia nelabai lygi oda tada atrodo. Nors kai uzsitepi ir susigeria, visai malonus jausmas, bet kai uzsitepu ir ta kose limpa, tai nemalonu, saugau ir grifka, kad nesusiriebaluotu. O ar paprastoje poliklinikoje daro tuos hormonu tyrimus? Maniau, kad tose brangiose, privaciose. O siuo metu nelabai galeciau sau tai leist.
Taip, valau, tepu zydraji moli, ji dar ir geriu. Taip pat valomaja kauke. Ciornyj tocky, ja visi forume irgi labai isgyre. Beto, o ka daryt, jei tarkim hormonu tyrimai parodo, kad sutrikusi estrogenu pusiausvyra...Ka tada daryt, kontraceptikus gert tokiu atveju siulo tiktai...O tai man atrodo isvis kertasi su naturalumu, ir labai labai rizikinga....pavojinga ir t.t.  blink.gif

Pabandyk tamanu tepti tik kartą per dieną, mažu pagerės ax.gif
Tyrimus turėtų daryt ir poliklinikose, bet negarantuoju, reiktų tiesiog jų paklausti. Aš dariau privačioj, nes turėjau draudimą. Jei parodo, kad sutrikusi endokrininė sistema, tai galima bandyt ją atstatyti ir natūraliais būdais. Pvz., tas pats čia jau tiek minėtas erškėčių aliejus tiktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 12, 18:00)
Jei parodo, kad sutrikusi endokrininė sistema, tai galima bandyt ją atstatyti ir natūraliais būdais. Pvz., tas pats čia jau tiek minėtas erškėčių aliejus tiktų  rolleyes.gif

taip pat nakvisu aliejus tinka.. ir agurkliu taip pat man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 12, 17:00)
Pabandyk tamanu tepti tik kartą per dieną, mažu pagerės  ax.gif
Tyrimus turėtų daryt ir poliklinikose, bet negarantuoju, reiktų tiesiog jų paklausti. Aš dariau privačioj, nes turėjau draudimą. Jei parodo, kad sutrikusi endokrininė sistema, tai galima bandyt ją atstatyti ir natūraliais būdais. Pvz., tas pats čia jau tiek minėtas erškėčių aliejus tiktų  rolleyes.gif

Geriu Nakvisu alieju, juo irgi galima. Bet cia tokie...kaip naturalus papildai. Irgi gali priskirti saviitaigai. Kt visai kas kita. Nezinau, ar sutikciau gerti. Manau, jeigu jau geri KT, o jei dar ir uzsirukai, tada ner prasmes naturalumo ir kosmetikoje ieskot.
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 02 12, 17:01)
taip pat nakvisu aliejus tinka.. ir agurkliu taip pat man atrodo  g.gif

jo, is ju sudaryti visokie moteriski vitaminai, Meflovan ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 12, 17:29)
Atejau riebiai odai misinio, sako pirk tamanu, ko galvoju netiket 

o kodėl leidaisi lengvai perkalbama? Nežinau, aš gal grėsmingai atrodau, bet manęs dar nėra KN perkalbėję dėl pasirinktų produktų biggrin.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 12, 17:31)
blush2.gif

kaip smagu, galesiu isbandyti savo kameliju alieju  ax.gif

as jau tada paskaiciusi jos postus pasakiau, kad jai bet ka uztepus ir pasakius, kad ten aliejus -isbers taip, kad negales i save veidrodyje ziureti - stai ir rezultatai  doh.gif.
Apie tokios itaigos pasekmes prirasyta pilna knygu  ax.gif

aha, turiu dabar darbo biggrin.gif

kas čia per aliejus? LT tokio neteko matyti sad.gif

nep, nepriimk kunigundos pastabu taip įžeidžiai smile.gif Nes jeigu įsiklausytum į tai, ką ji sako, tikriausiai atrastum bent lašelį tiesos? Bent jau tai, ką man ji yra pasakiusi, paprastai išsipildo ir aš tik pagerinau ir savo bendrą savijautą, ir odos būklę wink.gif 4u.gif Jos patarimai tikrai labai vertingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

saviįtaigą išbandžiau ant savo kailio - veikia smile.gif Tik turi galioti dar vienas principas - iki tam tikrų dalykų turi užaugti, pribręsti, viskas palaipsniui turi būti, po truputį. Gal tau buvo skirta pirkti būtent aliejų mišinuką, o ne tamanų aliejų ir viskas būtų buvę čiki? wink.gif

QUOTE(nep @ 2009 02 12, 17:38)
Tai gal nereik visai nieko, tik naudotis istaigos galia  cool.gif Jokiu vaistu, kremu, blakstienu tuso, ir to nereik  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

gal ne vien tik, bet pridėti ją prie vaistų, kremų, blakstienų tušo visai nepakenktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 12, 18:05)
Geriu Nakvisu alieju, juo irgi galima. Bet cia tokie...kaip naturalus papildai. Irgi gali priskirti saviitaigai. Kt visai kas kita. Nezinau, ar sutikciau gerti. Manau, jeigu jau geri KT, o jei dar ir uzsirukai, tada ner prasmes naturalumo ir kosmetikoje ieskot.

Tai nieks juk ir nesako tau gerti KT. Kaip tik sakyčiau, nė už ką gyvenime, nebent jau reiktų dėl sveikatos ir nebūtų kitokių vaistų (tfu tfu tfu) doh.gif

Manau, tu viską darai teisingai, tik to aliejaus gal per daug. Duok savo odai laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 02 12, 17:55)
Turiu aš Sv. prod. nuolaidų kortelę

ačiū 4u.gif

QUOTE(nep @ 2009 02 12, 18:05)
Manau, jeigu jau geri KT, o jei dar ir uzsirukai, tada ner prasmes naturalumo ir kosmetikoje ieskot.

o jei reikia gerti todėl, kad nėra kitos išeities? Tai negi šalia pradėti dar ir rūkyti bei sintetikose "maudytis", nes vistiek nėra ką prarasti? lotuliukas.gif Gyveni žmogus, kaip įmanoma sveikiau ir teisingiau, ir viskas wink.gif
Atsakyti