QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 12, 15:44)
NEP,
man tamanai irgi nepatiko, ir kas įdomu - paskui buvau KN ir sakiau Laimei, kad panaudojau savaitę ir tik labiau oda užsiteršė. Ir Laimė nesakė man naudoti tamanų ilgiau, nei kad valosi.. Ji nustebo, bet priėmė kaip faktą, kad jo, man tamanai netiko. Dabar juos tepu MB, nes jo oda kaip tik nusausėjus
Aš pati vis tik naudojų aliejų (beje, mano kosmetologė to nežino, nes irgi yra sakiusi, kad jokia aliejinio pagrindo kosmetika mano odai netinka, tai slepiu nuo jos šį faktą
), tiksliau mišinuką riebiai odai. Turiu pipetę ir tepu ant veido ~3 lašus, kartais pamaišau su ea. Jei užsitepu nakčiai, tai ryte oda labai gaivi ir graži.
Kitas dalykas, kad spuogų problemos tai neišsprendė, bet ir nepablogino. Spuogus naikinu antibiotiniu tepalu (nes natūralios priemonės prieš juos, deja, bejėgės) ir kartais dar pagąsdinu gvazdikėlių ea
Manau, tau gal ir vertėtų atsisakyti ar bent gerokai sumažinti tamanų naudojimą. Bet atsisakyti natūralios kosmetikos tikrai nerekomenduoju
Spuogai yra problema, kurią gal reikia spręsti atskirai, bet odą drėkinti ir maitinti juk vis tiek galima natūraliomis priemonėmis.
Ar pasidarei tyrimus, ar išsiaiškinai, nuo ko tave beria?
kad manes siaip labai neberia, ta prasme koks vienas kitas, o kai pora neiskentus isspaudziu, tada daznai ir susiformuoja spuogas
Dabar toks jausmas, kad kyla viskas virsun, visi poru riebalai. Buvau pas dermatologe, nu ka ji pasakys, sako, oda riebi reik valyt, praustis dave Eucerin firmos lankstinuka. Sako, naudot priemones riebiai odai, nevalgyt astriai, riesutu vengt. Supratau, kad nebus ten jokiu man tyrimu. Virskinimo sistema mano sveika, vidaus ligu neturiu...Bet mano mamos oda tai dar blogesne, kai tokio amziaus buvo, isvis problemine. Tai matomai paveldejau ta poru kimsimasi.
Ot, man labai keista, kad Laime sake vienaip, o man tos kitos moterys, kai jos nebuvo, kitaip. Sake, kad reik laukt gero rezultato, is pradziu pablogeja. Po savaites taisosi. O man nesitaiso. Dar rodos blogiau.
Nepatinka, kad taip viena viena, kita kita, kaip bandomam triusiui. Viskas kainuoja, visi tie bandymai
Atejau riebiai odai misinio, sako pirk tamanu, ko galvoju netiket
Beto ta oda lyg ir neuzriebiejus labiau nuo jo, bet labiau uzsikimsus. O kai nusiprausiu, tai dar ir pasausejus atrodo, nesvarbu, kad pasikimsus ...