jau vien dėl to, kad eterinių aliejų į veido priežiūros produktus turi eiti ypatingai maža dalis, aš lašintis EA į aliejų nerizikuočiau
užtenka į molio kaukę įsilašinti porą lašiukų arbatmedžio EA - pradeda degti visas veidas... O aliejų mišinuko kasdien užtenka mažyčio lašelio, tai su kokiu mikroskopu reiktu EA jam atmatuoti?
aš tai būtinai kada nueisiu į KN gamybinį vakarėlį Kiek vakar nugirdau, ten ir šiaip įdomių dalykų papasakoja. Plius, pati gal ir nenaudosiu tų produktų pasigamintų, bet padovanoti žadu
QUOTE(katutis @ 2009 02 11, 09:52)
jau vien dėl to, kad eterinių aliejų į veido priežiūros produktus turi eiti ypatingai maža dalis, aš lašintis EA į aliejų nerizikuočiau
užtenka į molio kaukę įsilašinti porą lašiukų arbatmedžio EA - pradeda degti visas veidas... O aliejų mišinuko kasdien užtenka mažyčio lašelio, tai su kokiu mikroskopu reiktu EA jam atmatuoti?
knygelej apie aromaterapija siuloma pasidaryt ivairius misinius is aliejaus ir ea.
tiesiog i 20ml aliejaus prisilasint ea ir po to naudoti...
tai cia tame nieko sudetingo nematau
tiesiog idomu kuo tiksliai skirtusi to kremo naudojimas nuo hidrolato su aliejum ir ea...
jei taip, tada ok
kreme būtų daugiau veikliųjų medžiagų, manyčiau
kreme būtų daugiau veikliųjų medžiagų, manyčiau
QUOTE(katutis @ 2009 02 11, 09:52)
užtenka į molio kaukę įsilašinti porą lašiukų arbatmedžio EA - pradeda degti visas veidas...
individualu as grynu teplioju ir nieko.
linutiaaa, bet grynu juk netepi viso veido, ar ne? Kai patepu vienam kitam taške grynu - man irgi nieko, bet kai jis molyje - dega oda nors tu ką
QUOTE(pepė @ 2009 02 10, 23:26)
galvojau darytis KN krema,bet dabar pagalvojau ar ne tas pats efektas butu tepant ant hidrolato alieju su eteriniais aliejais?
juk kremas daromas is roziu hidrolato,aliejaus,biciu vasko ir ivairiu ea.
ar ten virinant visgi kazkas pasikeicia?
juk kremas daromas is roziu hidrolato,aliejaus,biciu vasko ir ivairiu ea.
ar ten virinant visgi kazkas pasikeicia?
paprastai i krema ieina visa eile tarpusavyje suderintu komponentu, tad ir ju poveikis kiek kitoks nei tik i viena ar kelis aliejus ilasinti EA -pats biciu vaskas jau yra nuostabi priemone, kurios neatstos nei atskirai hidrolatas, aliejus ar EA Bet jei tavo odai pilnai uztenka alieju -tai kam tau tada kremas
QUOTE(katutis @ 2009 02 11, 13:03)
linutiaaa, bet grynu juk netepi viso veido, ar ne? Kai patepu vienam kitam taške grynu - man irgi nieko, bet kai jis molyje - dega oda nors tu ką
Zinok, per daug isilasi to EA todel ir grauzia, jei nepadaugini -tada viskas gerai. Ilasinl siek tiek kokio nors augalinio aliejaus -turetu siek tiek neutralizuoti ta grauzima , as dar i ta mase isiberiu perlu milteliu .
As turiu pasidarius veidui aliejuka su roziu otto -tai nieko nedegina, labiai maloniai tepasi ir kvepia
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 11, 13:27)
, as dar i ta mase isiberiu perlu milteliu .
O kas čia per kas?Ką duoda, kur pirkai ir kiek kainavo
QUOTE(katutis @ 2009 02 11, 13:03)
tiesa pasakius, kartais ir didesni plota pateplioju ir i moli dedu, gal tikrai tiesiog per daug? na, ir aisku, kaip sakiau, kiekviena oda savita.
Merginos, gal kuri uzsisakinejo prekytes per Julyska is pradziu is Hautbalance, o po to is natractiv? gal turint kokios info apie prekes? ar Julyskos telefono nr? kakzaip jau seniai nesulaukiu jokiu ziniu, i AZ neatsako...
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 11, 14:27)
pats biciu vaskas jau yra nuostabi priemone, kurios neatstos nei atskirai hidrolatas, aliejus ar EA
Zinok, per daug isilasi to EA todel ir grauzia, jei nepadaugini -tada viskas gerai. Ilasinl siek tiek kokio nors augalinio aliejaus -turetu siek tiek neutralizuoti ta grauzima , as dar i ta mase isiberiu perlu milteliu .
noriu hand made kremo
lyg ir ne - lašiuką du Su aliejum čia gera mintis Iš kur ir po kiek tie perlų milteliai?
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 11, 15:01)
tiesa pasakius, kartais ir didesni plota pateplioju ir i moli dedu, gal tikrai tiesiog per daug? na, ir aisku, kaip sakiau, kiekviena oda savita.
ir aš taškinio principo nevisad laikausi
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 02 11, 16:35)
Merginos, gal kuri uzsisakinejo prekytes per Julyska is pradziu is Hautbalance, o po to is natractiv? gal turint kokios info apie prekes? ar Julyskos telefono nr? kakzaip jau seniai nesulaukiu jokiu ziniu, i AZ neatsako...
ziuriu, duoda panos, juk galima duot kazkokiu ziniu
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 02 11, 16:35)
Kas čia yra, kad visos 'užsakytojos' dingo ?
Kažko nebejuokinga..
Kaip mano mama sako, pasimokysi gal kada O ji tardytoja dirbo ir dėstė baudžiamąją teisę, tai jau į visus taip žiūri