Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 02 10, 12:21)
na as tai nemaisyciau su kava - ta prasme ir cukrus ir kava..

o as turiu pasidarius slaunims skraba is rudojo cukraus, kavos, aliejaus ir EA -labai viskas ciki piki

QUOTE(Wiwa @ 2009 02 10, 12:46)
kavos absoliuto parduot

tikrai lasais jo neparduos ax.gif

QUOTE(Monica @ 2009 02 10, 15:17)
Sakykit, kurios laikot aliejines plaukų kaukes per naktį, jūs su rankšluosčiu ant galvos miegat ar kaip?

Kunigunda
, o kokias tu turi svarstykles, kad gali tiksliai mažus vaško kiekius atsverti?Aš turiu eletr., bet nemanau, kad 1 gr tikslumu pavyktų pasverti cool.gif

as tai KN nueinu ir nusiperku tiksliai tiek kiek reikia, ten sveria ir nebutinai po 100 gr.
Ziurejau praeita savaite senukuose -tai ten buvo tik su 1-2 gr. paklaida, o kaina apie 100 lt -tai ir nepirkau. Reiks draugaite judinti, kad suveiktu man "juvelyrines" elektronines arba is KN bandyti gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 10, 11:33)
aš po aliejaus švelnesnio šampūno nerenku - tą, kur ir visada smile.gif O plaukai visiškai

po 2 plovimo isprastu sampunu, viskas ok su palukais karsta.gif
as kazkaip noreciau deti 1 karta per savaite alieju, nes 1 karta per savaite plaukus plaunu g.gif
Atsakyti
jei taip, tada švelnesnio šampūno gal geriau nesirink smile.gif Aš kasdien galvą plaunu, tai man aliejus išsiplauna per porą dienų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 10, 17:27)
Ačiū, nebūtum pasakius, būčiau po darbo bandžius, o dabar reiks šeštadienį išsiruošt  4u.gif

Va, va, ir aš pažiūrėjusi nusiminiau, nes darbo dienom niekaip nepasieksiu tos parduotuvėlės.
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 10, 16:35)
as kazkaip noreciau deti 1 karta per savaite alieju, nes 1 karta per savaite plaukus plaunu g.gif

ogo, kaip faina, kad tik viena karteli tereik plaut bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 02 10, 15:17)
Sakykit, kurios laikot aliejines plaukų kaukes per naktį, jūs su rankšluosčiu ant galvos miegat ar kaip?

Kažkada miegojau su kepuryte, tai ryte radau ją kitam lovos gale biggrin.gif Mano plaukai labai gerai viską sugeria ir niekada niekas neišsiteplioja.

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 10, 16:02)
o as turiu pasidarius slaunims skraba is rudojo cukraus, kavos, aliejaus ir EA -labai viskas ciki piki

Kokią kavą geriau naudoti - neužpiltą karštu vandeniu tiesiai iš pakelio ar jau likusius tirščius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 10, 15:43)
va, va ir as apie tai, kad vis truksta  biggrin.gif
O ziurekit, gal tom visokiom kuno prieziuros priemonem, pvz. kuno sveitikliui, kuno sviestui, lupu balzamui gamintis tiktu ir tie aliejukai is Hales?  ax.gif  Ar vis tik KN?

Ne mano vienos nuomone, kūnui, plaukams galima ir pataupyti, iš halės nusipirkti, tik būtinai nerafinuotų al. smile.gif .O ten esantis ekolog. Arganas gal ir veidui naudotinas g.gif

Atsakyti
del kakavos absoliuto tai jis KN kainuoa 5 ml 33 Lt ar 35 - pirkau pries menesi ar du mazdaug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 10, 16:02)
tikrai lasais jo neparduos  ax.gif

aisku

QUOTE(Monica @ 2009 02 10, 17:36)
Ne mano vienos nuomone, kūnui, plaukams galima ir pataupyti, iš halės nusipirkti, tik būtinai nerafinuotų al. smile.gif .O ten esantis ekolog. Arganas gal ir veidui naudotinas g.gif

na, reiks taip ir padaryt rolleyes.gif

QUOTE(ChinChin @ 2009 02 10, 19:33)
del kakavos absoliuto tai jis KN kainuoa 5 ml 33 Lt ar 35 - pirkau pries menesi ar du mazdaug 4u.gif

as si savaitgali buvau, tai tokia kaina ir buvo 33 ar 35 Lt, tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 10, 20:49)
as si savaitgali buvau, tai tokia kaina ir buvo 33 ar 35 Lt, tikrai  mirksiukas.gif

na tai vadinasi pabrango verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 10, 17:02)
Kokią kavą geriau naudoti - neužpiltą karštu vandeniu tiesiai iš pakelio ar jau likusius tirščius? blush2.gif

as kavos negeriu -tai is mamos "dziovintus" kavos tirscius imu ax.gif Ji isgeria kava (su medum), sudeda tirscius i lekstute ir isdziovina

QUOTE(Palomina @ 2009 02 10, 19:51)
na tai vadinasi pabrango  verysad.gif

taip gerokai, nes tikrai dar lapkricio men. kainavo 25 lt
Atsakyti
galvojau darytis KN krema,bet dabar pagalvojau ar ne tas pats efektas butu tepant ant hidrolato alieju su eteriniais aliejais?
juk kremas daromas is roziu hidrolato,aliejaus,biciu vasko ir ivairiu ea.
ar ten virinant visgi kazkas pasikeicia?
Atsakyti