Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 02 10, 12:54)
ar KN pardavinėja bičių vašką ir po kiek kakavos absoliutas, Palomina? smile.gif Gal yra kokia tvarka - nuo ko pradėt, kiek maišyti?  ax.gif
Papildyta:
po truputį ir susiperki tuos kelis, nes piniginei iškart ateitų bankrotas tongue.gif Turiu dabar kokosą, sviestmedžio aliejaus, erškėtrožių ir aliejukų mišinį odai smile.gif

beje, kai perku ir matau, kad viena niekaip neišnaudosiu aliejaus kokio (tas negalioja kokosui ir sviestmedžiui), paprastai dalinuosi su kitomis šeimos moterimis - tuomet jų dar pamažėja biggrin.gif

biggrin.gif va, va ir as vis po truputi, kaip vezliukas susipirkineju, bet ziuriu apetitas vis auga, auga biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 02 10, 12:55)
na lupu balzamui sviestmedis ir kokosas tai liuks, o del abrikosu kauliuku tai nezinau..  g.gif  as gal eksperimenta padaryciau - deciau tik sviestmedi (3.5 g) ir kokosa (7 ml), biciu vaska (3.5 g) ir EA.. abrikosu nedeciau, nes jis tinka ner riebiai odai, tai per lengvas bus aliejus mano manymu..
o del EA, tai kakavos absoliutas kainuoja ~25 lt (na kiek prisimenu 30 lt nesiekia), tai nemanau, kad lasais ji pardavineja.. gali benzoino nusipirkt, jis nedaug kainuoja (~15 lt), o kvapas man jo kaip vaniliniai ledai  biggrin.gif  lupu balzamui tiks tikrai.. o kiti panaudojimo budai - lengvina atsikosejima, naikina mikrobus, idreskimams, ipjovimams, suskilinejimams gydyti.. (pvz sutrukinejusiems kulnams ar rankoms tinka)

aciu uz patarimus ax.gif
O apie benzoino eterini pirma karta girdziu, KN yra jo?
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 10, 14:21)
Man atrodo reikėtų atidaryti mus butiką gaminių pačioms hihihi.gif
Kūno sviestui naudojau: kakavos sviestą, sviestmedį, kokosus, sezamų, jojobos ir dygminų aliejus bei benzoiną. Viską dėjau iš akies, kadangi neturiu kaip pamatuoti ax.gif Išėjo beveik pilnas Logonos sviesto indelis thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 02 10, 14:22)
biggrin.gif  va, va ir as vis po truputi, kaip vezliukas susipirkineju, bet ziuriu apetitas vis auga, auga  biggrin.gif
aciu uz patarimus  ax.gif
O apie benzoino eterini pirma karta girdziu, KN yra jo?

aha yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 06, 16:53)
kas iš lietuvių gamintojų siūlo natūralią kosmetiką?  g.gif

Siaip BIOK kosmetika naturali. jie nevengia chemijos, bet naudojamos aktyviosios medziagos naturalios ( ta pati siera, ivairus vaistazoliu ekstraktai). pati ruosiuosi kazka is rasos pirkti, tai galvoju, gal kas nors bandet?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 10, 14:01)
na lupu balzamo gaminimo eiga tokia

taip KN yra biciu vasko

super, ačiū biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 02 10, 14:17)
indeliu KN turi  mirksiukas.gif 
benzoinas yra prie EA padetas

teks eiti su sąrašu biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 02 10, 14:21)
Man atrodo, kad reikėtų atidaryti mums butiką gaminių pačioms hihihi.gif

padaryti man norisi kam nors ką nors biggrin.gif

QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 10, 14:29)
Siaip BIOK kosmetika naturali. jie nevengia chemijos, bet naudojamos aktyviosios medziagos naturalios ( ta pati siera, ivairus vaistazoliu ekstraktai).

kosmetika nenatūrali, nesertifikuota, o apie natūralius ekstraktus ir stebuklingą šaltinių vandenį kaip apie pagrindinius ingredientus niekam nedraudžiama kalbėti tongue.gif Parabenų visa uodega surašoma pačioje pabaigoje, bet čia ir renkasi tokios, kurioms tai nepriimtina.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 10, 14:56)
Gal kas žino, iki kelių dirba ta aliejų parduotuvytė halės turguj?

Aš ten buvau sekmadienį,
kiek pamenu, pirmadienį nedirba
antradienį - šeštadienį dirba nuo 8 iki 17 valandos
o sekmadienį nuo 8 iki 15 valandos

Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif gal butu kokiu atsiliepimu apie si roziu drekinamaji kremuka is sveiku produktu krautuveles? 4u.gif renkuosi is dvieju kremuku, tai vienas atkrito, o dabar butu idomu suzinoti nuomone apie si blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sakykit, kurios laikot aliejines plaukų kaukes per naktį, jūs su rankšluosčiu ant galvos miegat ar kaip?

Kunigunda
, o kokias tu turi svarstykles, kad gali tiksliai mažus vaško kiekius atsverti?Aš turiu eletr., bet nemanau, kad 1 gr tikslumu pavyktų pasverti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 02 10, 16:17)
Sakykit, kurios laikot aliejines plaukų kaukes per naktį, jūs su rankšluosčiu ant galvos miegat ar kaip?

Kunigunda
, o kokias tu turi svarstykles, kad gali tiksliai mažus vaško kiekius atsverti?Aš turiu eletr., bet nemanau, kad 1 gr tikslumu pavyktų pasverti cool.gif

nemiegu galvos ranksluosciu apvyniojus.. as ant pagalves ranksluosti uzdedu ir tiek..
o del svarstykliu, tai as pvz turiu mechanines svarstykles.. na tas kur su svareliais biggrin.gif senos jos, na bet esme tai nesikeicia.. galima net 0.01 g atsisvert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 10, 15:57)
Aš ten buvau sekmadienį,
kiek pamenu, pirmadienį nedirba
antradienį - šeštadienį dirba nuo 8 iki 17 valandos
o sekmadienį nuo 8 iki 15 valandos

Ačiū, nebūtum pasakius, būčiau po darbo bandžius, o dabar reiks šeštadienį išsiruošt 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Perziurejau ekoeko puslapi, ieskojau intymios higienos prausiklio, bet ar nepastebejau, ar jie tokios prekes nesiulo? Zodziu, neradau. Gal patartumet ka ir kur galima butu isigyt siam reikalui? Busiu labai dekinga.
Atsakyti
Kunigunda, vakar taip ir neradau aliejuku parduotuvėlės Iki sad.gif Gal tu pasakyk, kaip jinai vadinasi? 4u.gif

aš prie eskalatoriaus nusileidau laiptukais po kairei, bet taip ir neįkirtau, kur jų ieškoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 10, 13:09)
na, as nemazai turiu (megstu pirtyje naudoti - maisyti juos, sunegalavus, taip pat megstu pasibandyt), bet dazniausiai pasiziuri koki receptuka ar ka, tai beveik visada vis kazkokio truksta biggrin.gif

va, va ir as apie tai, kad vis truksta biggrin.gif

O ziurekit, gal tom visokiom kuno prieziuros priemonem, pvz. kuno sveitikliui, kuno sviestui, lupu balzamui gamintis tiktu ir tie aliejukai is Hales? ax.gif Ar vis tik KN?
Atsakyti