QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 10, 11:22)
Gal ankstesnėse temose ir sakei, bet pražiūrėjau, tai gal gali pasikartoti, ką naudoji? Man irgi beria kaklą ir smakrą
nesu rasius ka naudojau, bet net nezinau tiksliai nuo ko pagerejo, ens pradejau naudoti ekologiska kosmetika tik nauo nauju metu, tai pirmiausiai isigijau krema veidui weledos intensyvu su migdolais, po to mazinau krempudros naudojima, makiaza pradejau valyti su Urtekram vaikisku losjonu kunui , po to perejau prie abrikosu kauliuku aliejaus ir geriau gal kokias 2-3 savaites linu seklu alieju. Tai va, kas padejo tikrai nezinau, gal visuma Ai tuos spuogiukus ir guziukus tepu su arbatmedzio EA ryte ir vakare.
Palomina , dekinga be galo uz receptukus O del to sveitiklio klausimelis, o galima i tavo ta recepta dar prideti kavos tirsciu,a r bus ne i tema jau? Ir kaip odai tas cukrus, nekenkia?
O vat su tais lupu balzamais, tai idomiai, taip gaila man pirkaliotis tiek EA buteliuku Pvz. as turiu abrikosu kauliuku al., sveistmedi, kokosu al., rozmarinu EA. Na. nusipirkciau biciu vasko. Ar jau cia gautusi man koks neblogas balzamas is siu dalyku? ar vis tik dasipirkt dar kazka del skonio ir kvapo, taip sakant?