Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 10, 11:22)
Gal ankstesnėse temose ir sakei, bet pražiūrėjau, tai gal gali pasikartoti, ką naudoji? Man irgi beria kaklą ir smakrą  doh.gif

nesu rasius ka naudojau, bet net nezinau tiksliai nuo ko pagerejo, ens pradejau naudoti ekologiska kosmetika tik nauo nauju metu, tai pirmiausiai isigijau krema veidui weledos intensyvu su migdolais, po to mazinau krempudros naudojima, makiaza pradejau valyti su Urtekram vaikisku losjonu kunui lotuliukas.gif , po to perejau prie abrikosu kauliuku aliejaus ir geriau gal kokias 2-3 savaites linu seklu alieju. Tai va, kas padejo tikrai nezinau, gal visuma biggrin.gif Ai tuos spuogiukus ir guziukus tepu su arbatmedzio EA ryte ir vakare.

Palomina , bigsmile.gif dekinga be galo uz receptukus 4u.gif O del to sveitiklio klausimelis, o galima i tavo ta recepta dar prideti kavos tirsciu,a r bus ne i tema jau? Ir kaip odai tas cukrus, nekenkia?
O vat su tais lupu balzamais, tai idomiai, taip gaila man pirkaliotis tiek EA buteliuku unsure.gif Pvz. as turiu abrikosu kauliuku al., sveistmedi, kokosu al., rozmarinu EA. Na. nusipirkciau biciu vasko. Ar jau cia gautusi man koks neblogas balzamas is siu dalyku? ar vis tik dasipirkt dar kazka del skonio ir kvapo, taip sakant? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2009 02 10, 12:50)
O norejau uzklausti del to sveitiklio kur Palomina daros su cukrumi ir alyvuogiu aliejumi,o cukrus greitai neistirpsta?Ar kiekviena karta reikia is naujo darytis -vienam kartui?

neistirpsta cukrus, as buvau keliems kartams pasidarius sveitikli.. kai pastovejo, netgi fainesnis pasidare g.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 02 10, 13:03)
Palominabigsmile.gif  dekinga be galo uz receptukus  4u.gif  O del to sveitiklio klausimelis, o galima i tavo ta recepta dar prideti kavos tirsciu,a r bus ne i tema jau? Ir kaip odai tas cukrus, nekenkia?
O vat su tais lupu balzamais, tai idomiai, taip gaila man pirkaliotis tiek EA buteliuku  unsure.gif  Pvz. as turiu abrikosu kauliuku al., sveistmedi, kokosu al., rozmarinu EA. Na. nusipirkciau biciu vasko. Ar jau cia gautusi man koks neblogas balzamas is siu dalyku? ar vis tik dasipirkt dar kazka del skonio ir kvapo, taip sakant?  biggrin.gif

na as tai nemaisyciau su kava - ta prasme ir cukrus ir kava..
tada geriau pasidaryk toki - kava, aliejus (bet as gal ne alyvuogiu imciau tada, nes alyvuogiu labai stiprus kvapas, ir mano nosiai nepatiktu derinys kava su alyvuogem) ir EA pvz kakavos ar kokiu apelsinu, ar vaniles.. aisku galima EA net nedet, cia tai gi del kvapo dedasi..
o del lupu balzamo, tai vien tik rozmarinu EA as nedeciau tikrai.. i lupu balzama rozmarinu EA deda del to, kad truputi lupoms raudonumo suteiktu rolleyes.gif
isigyciau koki nors "skanesni" biggrin.gif nerealus yra kakavos absoliutas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 10, 12:21)
o del lupu balzamo, tai vien tik rozmarinu EA as nedeciau tikrai.. i lupu balzama rozmarinu EA deda del to, kad truputi lupoms raudonumo suteiktu  rolleyes.gif 
isigyciau koki nors "skanesni"  biggrin.gif  nerealus yra kakavos absoliutas  wub.gif

aciu tau uz atsakymus, del sveitiklio supratau, o del lupu balzamo,t ai visus mano isvardintus komponentus maisyt ar kurio nors nereikia. O tada dar koki EA reik papirkt, na nebent KN sutiktu lasais man kavos absoliuto parduot, nes visas buteliukas tai brangokas blush2.gif

Man toks jausmas kartais, akd kitos turi bent kelias rusis neraf. alieju ir kokiu tik nori EA namie biggrin.gif Nu toks baltas pavydas mane grauzia. O as kad ir uzsigeidziu ko nors, tai mane kainos labai greit nugesina doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 10 vasario 2009 - 12:47
ar KN pardavinėja bičių vašką ir po kiek kakavos absoliutas, Palomina? smile.gif Gal yra kokia tvarka - nuo ko pradėt, kiek maišyti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 10, 13:46)
Man toks jausmas kartais, akd kitos turi bent kelias rusis neraf. alieju ir kokiu tik nori EA namie  biggrin.gif

po truputį ir susiperki tuos kelis, nes piniginei iškart ateitų bankrotas tongue.gif Turiu dabar kokosą, sviestmedžio aliejaus, erškėtrožių ir aliejukų mišinį odai smile.gif

beje, kai perku ir matau, kad viena niekaip neišnaudosiu aliejaus kokio (tas negalioja kokosui ir sviestmedžiui), paprastai dalinuosi su kitomis šeimos moterimis - tuomet jų dar pamažėja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 10 vasario 2009 - 12:57
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 10, 13:46)
aciu tau uz atsakymus, del sveitiklio supratau, o del lupu balzamo,t ai visus mano isvardintus komponentus maisyt ar kurio nors nereikia. O tada dar koki EA reik papirkt, na nebent KN sutiktu lasais man kavos absoliuto parduot, nes visas buteliukas tai brangokas  blush2.gif

Man toks jausmas kartais, akd kitos turi bent kelias rusis neraf. alieju ir kokiu tik nori EA namie  biggrin.gif Nu toks baltas pavydas mane grauzia. O as kad ir uzsigeidziu ko nors, tai mane kainos labai greit nugesina  doh.gif  blush2.gif

na lupu balzamui sviestmedis ir kokosas tai liuks, o del abrikosu kauliuku tai nezinau.. g.gif as gal eksperimenta padaryciau - deciau tik sviestmedi (3.5 g) ir kokosa (7 ml), biciu vaska (3.5 g) ir EA.. abrikosu nedeciau, nes jis tinka ner riebiai odai, tai per lengvas bus aliejus mano manymu..
o del EA, tai kakavos absoliutas kainuoja ~25 lt (na kiek prisimenu 30 lt nesiekia), tai nemanau, kad lasais ji pardavineja.. gali benzoino nusipirkt, jis nedaug kainuoja (~15 lt), o kvapas man jo kaip vaniliniai ledai biggrin.gif lupu balzamui tiks tikrai.. o kiti panaudojimo budai - lengvina atsikosejima, naikina mikrobus, idreskimams, ipjovimams, suskilinejimams gydyti.. (pvz sutrukinejusiems kulnams ar rankoms tinka)
Atsakyti
Gal kas žino, iki kelių dirba ta aliejų parduotuvytė halės turguj?
Atsakyti
siand buvau naujai atsidariusioje sveiku produktu parduotuveleje Klaipedoje, norejau faith in nature sampuna nusipirkt, ale nebeturejo ir sake isvis nebeves ju doh.gif tai nusipirkau organic blue sampuna... gal kas bandete? kokie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 10, 13:54)
ar KN pardavinėja bičių vašką ir po kiek kakavos absoliutas, Palomina? smile.gif Gal yra kokia tvarka - nuo ko pradėt, kiek maišyti?  ax.gif
Papildyta:
po truputį ir susiperki tuos kelis, nes piniginei iškart ateitų bankrotas tongue.gif Turiu dabar kokosą, sviestmedžio aliejaus, erškėtrožių ir aliejukų mišinį odai smile.gif

na lupu balzamo gaminimo eiga tokia - istirpinti vaska su aliejais (ne tiesiogiai ant virykles, o vandens vonelej).. po to isemus ta alieju ir vasko misinuka, i ji ilasinti EA ir ismaisyt gerai.. ir iskart pilti i koki nors indeli (geriau kad butu sandariai uzsukamas, nes tada kvapas ilgiau laikysis).. indelio neuzsukti tol kol neatves lupu balzamas..
taip KN yra biciu vasko - 100 g 9 lt kainuoja (na bent jau iki nauju metu tiek kainavo)..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 10 vasario 2009 - 13:03
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 10, 12:46)
Man toks jausmas kartais, akd kitos turi bent kelias rusis neraf. alieju ir kokiu tik nori EA namie  biggrin.gif Nu toks baltas pavydas mane grauzia. O as kad ir uzsigeidziu ko nors, tai mane kainos labai greit nugesina  doh.gif  blush2.gif

na, as nemazai turiu (megstu pirtyje naudoti - maisyti juos, sunegalavus, taip pat megstu pasibandyt), bet dazniausiai pasiziuri koki receptuka ar ka, tai beveik visada vis kazkokio truksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 10, 13:59)
nusipirkau organic blue sampuna... gal kas bandete? kokie atsiliepimai?  ax.gif

bandžiau vyrišką plaukų ir kūno prausiklį bigsmile.gif Normaliai, bet daugiau nepasakysiu, nes buvo vienkartinis atvejis 4u.gif

Palomina, ačiū už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal reik pasiryžti ir pabandyti blush2.gif Tik su indeliais gali būti riesta biggrin.gif

o kur KN galima rasti benzoinus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 10 vasario 2009 - 13:11
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 10, 14:09)
na, as nemazai turiu (megstu pirtyje naudoti - maisyti juos, sunegalavus, taip pat megstu pasibandyt), bet dazniausiai pasiziuri koki receptuka ar ka, tai beveik visada vis kazkokio truksta biggrin.gif

as irgi labai megstu visur pritaikyt EA ir visokius kitokius aliejus.. drinks_cheers.gif
o del to kad visada kazko pritruksta, tai taip visada buna biggrin.gif bet galima issiverst ir su tuo kas turima smile.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 10, 14:09)
Palomina, ačiū už patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Gal reik pasiryžti ir pabandyti  blush2.gif Tik su indeliais gali būti riesta biggrin.gif

o kur KN galima rasti benzoinus?

indeliu KN turi mirksiukas.gif
benzoinas yra prie EA padetas (40 proc spiritinis dervos tirpalas).. arba yra kieto benzoino pirkti.. pas mane tirpalas..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 10, 11:30)
na tai placiau placiau prasom  bigsmile.gif  mirksiukas.gif  kaip darei?

QUOTE(katutis @ 2009 02 10, 11:33)
receptą  bigsmile.gif

Man atrodo, kad reikėtų atidaryti mums butiką gaminių pačioms hihihi.gif
Kūno sviestui naudojau: kakavos sviestą, sviestmedį, kokosus, sezamų, jojobos ir dygminų aliejus bei benzoiną. Viską dėjau iš akies, kadangi neturiu kaip pamatuoti ax.gif Išėjo beveik pilnas Logonos sviesto indelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 10 vasario 2009 - 13:27