Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Vergine @ 2009 02 09, 23:18)
Sveikos. Gal kam bus aktualu. Pas mus Lauralep firmos argano alejui šiuo metu taikoma 40% smile.gif

Ir kokia kaina ax.gif ?
Pigiau nei KN gaunasi kaži ar ne (vėlgi, planuoju pirkti doh.gif biggrin.gif )?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 09, 23:24)
o aš sekmadienį tiesiai šviesiai jų paklausiau - kodėl neveikia puslapis?  doh.gif Ir man įkišo lapelį su ekoeko.lt adresu, kad štai, čia dabar mūsų puslapis  g.gif

vadinasi persigalvojo smile.gif nuo to laiko, kai as su jais kalbejau
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 10, 00:26)
Ir kokia kaina ax.gif ?
Pigiau nei KN gaunasi kaži ar ne (vėlgi, planuoju pirkti doh.gif  biggrin.gif )?

53 lt. minus 40% gaunasi 31.80 lt. (50 ml.) smile.gif
Atsakyti
vakar puse dienos ir visa nakti isbuvau su kokosu aliejum is KN, o siandien isplovus kaip visada (tik kitu, svelnensniu sampunu, nes sake, kad lengvai nusiplauna), plaukai per visa ilgi ant virsugalvio buvo riebaluoti blink.gif blink.gif su ankstesniais aliejais niekad to nebuvo g.gif schmoll.gif tai siandien vakare dar karta galva ploviau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėja @ 2009 02 09, 20:27)
apie CC Hauschkos temose labai daug rašyta. įsivesk į paiešką "cleansing cream"  4u.gif

einu skaityt 4u.gif
Atsakyti
Zinokit bijau prisisneket, bet galiu pasakyt, kad mano oda tvarkosi thumbup.gif, smakras buvo baisus, spuoguotas, o ir paspaudinet megeja doh.gif , bet dabar tik raudoni randeliai liko ir juodu tasku sumazejo, poros maziau kemsasi, kakta irgi svarutele, tik del kaklo mistika blink.gif ji man bere abejuose sonuose spuogeliais, o dabar spuogeliu irgi sumazejo, bet vis susiformuoja koks kietas, siek tiek skaudantis guzas blink.gif Ir ant voko neseniai toks buvo iskiles, nei isspaudziamas nei ka, tiesiog sukietejimas toks po oda ir laikosi ilgai, bet dabar ziuriu ant voko jau labai apmazejes. Ar kas nors us tokiais susiduret?

QUOTE(Palomina @ 2009 02 09, 16:28)
receptu turiu, bet labai jau daug rasyt reiketu  blush2.gif  tai jei konkreciau kazkokio nori, tai galesiu paziuret ar toki turiu ir nurasysiu..

na kai turesi laiko, butu labai malonu, jeigu bruksteltum receptuka, kaip pasigaminti kuno sveitikli, koki nesudetinga ir lupu balzama 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 02 09, 17:46)
As paliksiu atsiliepima apie faith in nature kondicionieriu plaukams su arbatmedziu, poveikis jo geras plaukai faini, nu atleiskite jau net ne smarve o visas smarsas! nebezinau kaip reiks naudoti, pirmakart baseine issitraukiau tai galvoju kad tik zmones neimtu atsisukineti, dabar namie ploviau galva net silpna darosi. Siaip man arbatmedzio EA kvepia tai nesuvokiu kaip is jo toki kvapa bjauru galima islauzti...

gal su kitom medziagom, esanciom sudetyje reaguoja ir gaunasi bjaurus kvapas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiwa: 10 vasario 2009 - 07:51
QUOTE(Odora @ 2009 02 09, 19:46)
As paliksiu atsiliepima apie faith in nature kondicionieriu plaukams su arbatmedziu, poveikis jo geras plaukai faini, nu atleiskite jau net ne smarve o visas smarsas!

O aš vakar nusispirkau Faith in nature kondicionierių plaukamas su levandomis ir snapučiais. Labai tikiuosi,kad tiks. Bandysiu šiandien biggrin.gif Kai pauosčiau, kvapas lyg ir nieko buvo, bet pati tuo metu kokosais ir arbatmedžiu buvau išsitepliojusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 10 vasario 2009 - 08:54
su levandomis turejau kondicionieriu, kvapas jos malonus biggrin.gif tik man atrode kad per mazai drekinimo/maitinimo nes man plaukai elektrindavosi
Atsakyti
Vakar pasidariau kūno sviestą ax.gif
Kvepia kaip mano mėgstamiausi eskimo ledai wub.gif Susigėrė kuo puikiausiai, o ant odos jaučiasi toks lengvas saldumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 10, 08:50)
Zinokit bijau prisisneket, bet galiu pasakyt, kad mano oda tvarkosi  thumbup.gif, smakras buvo baisus, spuoguotas, o ir paspaudinet megeja  doh.gif , bet dabar tik raudoni randeliai liko ir juodu tasku sumazejo, poros maziau kemsasi, kakta irgi svarutele, tik del kaklo mistika  blink.gif ji man bere abejuose sonuose spuogeliais, o dabar spuogeliu irgi sumazejo, bet vis susiformuoja koks kietas, siek tiek skaudantis guzas blink.gif

Gal ankstesnėse temose ir sakei, bet pražiūrėjau, tai gal gali pasikartoti, ką naudoji? Man irgi beria kaklą ir smakrą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 10, 08:50)

na kai turesi laiko, butu labai malonu, jeigu bruksteltum receptuka, kaip pasigaminti kuno sveitikli, koki nesudetinga ir lupu balzama  4u.gif

kunui sveitikli tai as toki darausi - cukrus, alyvuogiu aliejus, apelsinu EA keli lasai.. kiekiai is akies mazdaug..

o lupu balzamai is KN:
1.
biciu vasko 3.5 g
sviestmedzio al. 3.5 g
simondsiju al. 4 ml
ersketuogiu al. 3 ml
jazmino absoliuto 3 lasai
greipfrutu EA 5 lasai

2.
biciu vasko 3.5 g
sviestmedzio al. 3.5 g
makadamiju al. 5 ml
kakavos CO2 ekstrakto 2 g
kakavos absoliuto 4 lasai
apelsinu EA 4 lasai
pipirmeciu EA 1 lasas

3.
biciu vasko 3.5 g
sviestmedziu al. 3.5 g
simondsiju al. 3 ml
kokosu al. 4 ml
spanguoliu absoliuto 6 lasai
bergamociu EA 2 lasai
rozmarinu EA 2 lasai

as turiu pasidarius sau pagal 2 ir 3 receptus lupu balzamus wub.gif thumbup.gif
galima ir paciai mazdaug susikurt ka nors pagal siuos receptus.. kaledom kai dariau dovaneles, tai kuriau receptus pati, nes neturejau as tiek visokiu alieju smile.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 02 10, 12:06)
Kvepia kaip mano mėgstamiausi eskimo ledai wub.gif Susigėrė kuo puikiausiai, o ant odos jaučiasi toks lengvas saldumas thumbup.gif

na tai placiau placiau prasom bigsmile.gif mirksiukas.gif kaip darei?
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 10, 00:46)
plaukai per visa ilgi ant virsugalvio buvo riebaluoti blink.gif  blink.gif su ankstesniais aliejais niekad to nebuvo g.gif  schmoll.gif

aš po aliejaus švelnesnio šampūno nerenku - tą, kur ir visada smile.gif O plaukai visiškai prie savo ritmo man grįžta kažkur po dviejų plovimų g.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 02 10, 12:06)

receptą bigsmile.gif
Atsakyti
O norejau uzklausti del to sveitiklio kur Palomina daros su cukrumi ir alyvuogiu aliejumi,o cukrus greitai neistirpsta?Ar kiekviena karta reikia is naujo darytis -vienam kartui?
Atsakyti