Zinokit bijau prisisneket, bet galiu pasakyt, kad mano oda tvarkosi
, smakras buvo baisus, spuoguotas, o ir paspaudinet megeja
, bet dabar tik raudoni randeliai liko ir juodu tasku sumazejo, poros maziau kemsasi, kakta irgi svarutele, tik del kaklo mistika
ji man bere abejuose sonuose spuogeliais, o dabar spuogeliu irgi sumazejo, bet vis susiformuoja koks kietas, siek tiek skaudantis guzas
Ir ant voko neseniai toks buvo iskiles, nei isspaudziamas nei ka, tiesiog sukietejimas toks po oda ir laikosi ilgai, bet dabar ziuriu ant voko jau labai apmazejes. Ar kas nors us tokiais susiduret?
QUOTE(Palomina @ 2009 02 09, 16:28)
receptu turiu, bet labai jau daug rasyt reiketu
tai jei konkreciau kazkokio nori, tai galesiu paziuret ar toki turiu ir nurasysiu..
na kai turesi laiko, butu labai malonu, jeigu bruksteltum receptuka, kaip pasigaminti kuno sveitikli, koki nesudetinga ir lupu balzama
QUOTE(Odora @ 2009 02 09, 17:46)
As paliksiu atsiliepima apie faith in nature kondicionieriu plaukams su arbatmedziu, poveikis jo geras plaukai faini, nu atleiskite jau net ne smarve o visas smarsas! nebezinau kaip reiks naudoti, pirmakart baseine issitraukiau tai galvoju kad tik zmones neimtu atsisukineti, dabar namie ploviau galva net silpna darosi. Siaip man arbatmedzio EA kvepia tai nesuvokiu kaip is jo toki kvapa bjauru galima islauzti...
gal su kitom medziagom, esanciom sudetyje reaguoja ir gaunasi bjaurus kvapas