QUOTE(gutte86 @ 2009 02 09, 19:15)
o as kaip tik planavau isigyt sampuna ir kondicionieriu faith in nature o tai isvis arbatmedzio aromatas nepatinka, ar tik to kondicionieriaus?
QUOTE(katutis @ 2009 02 09, 19:35)
Man ir arbatmedžio EA tai ne rožių sodo dvelksmas
beje, bioboutique.lt puslapis neveikia ir tikriausiai neveiks, nes mūsų Bioboutikas, transformavęsis į rimtą parduotuvėlę, internete nuo šiol randamas adresu www.ekoeko.lt Ar gal aš čia tik viena to nežinojau?
beje, bioboutique.lt puslapis neveikia ir tikriausiai neveiks, nes mūsų Bioboutikas, transformavęsis į rimtą parduotuvėlę, internete nuo šiol randamas adresu www.ekoeko.lt Ar gal aš čia tik viena to nežinojau?
arbatmedzio EA man kvepia o butent sis kondicionierius su arbatmedziu dvokia ir kvapas man nepanasus i EA; kiti ka bandziu sampunus ir kondicionierius normalus su normaliais kvapais, sita pirkau nes kitu neturejo dabar nesistebiu kad buvo uzsilikes
biobautiko puslapio nezinojau sito, o siaip man pasirode kad ten vienose paalpose 2parduotuves nes kai tik persikrauste tikrai prekes maisto ir kosmetika musdavo i atskiras kasas
QUOTE(Odora @ 2009 02 09, 21:28)
biobautiko puslapio nezinojau sito, o siaip man pasirode kad ten vienose paalpose 2parduotuves nes kai tik persikrauste tikrai prekes maisto ir kosmetika musdavo i atskiras kasas
prieš savaitę kažkur irgi taip mušė. sakė "dvi skirtingos įmonės, dėl to du čekiai".
QUOTE(Irėja @ 2009 02 09, 20:27)
niu dabar gal kas iššifruos, ar šitas kokosų aliejus rafinuotas ar ne:
Nerafinuotas, nebalintas ir nedeodoruotas. Aliejai, kurie turi prierašą "virgin" rafinuoti ir kitaip paveikti būti negali, tai yra numatyta reikalavimais 100 proc. garantuoju
QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 21:51)
Nerafinuotas, nebalintas ir nedeodoruotas. Aliejai, kurie turi prierašą "virgin" rafinuoti ir kitaip paveikti būti negali, tai yra numatyta reikalavimais 100 proc. garantuoju
valiooo pagaliau aišku. ačiū, Rasma.
o aliejus labai mielas. odai patiko, plaukams patiko. ir dar valgyti jį galima ir kaina padori (aš pirkau prieš sausio 1, tai buvo dar padoresnė).
QUOTE(Irėja @ 2009 02 09, 22:25)
o aliejus labai mielas. odai patiko, plaukams patiko. ir dar valgyti jį galima ir kaina padori (aš pirkau prieš sausio 1, tai buvo dar padoresnė).
Abipusė nauda , nes aš nusižiūrėjau pirkti šį aliejų
QUOTE(Irėja @ 2009 02 09, 22:25)
QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 22:33)
Abipusė nauda , nes aš nusižiūrėjau pirkti šį aliejų
kur cia toki uzmatet?
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 09, 02:19)
kad nuomoniu yra ivairiu, tai normalu cia gi sitokia rinka - maisto papildai
zuvu taukai -taip, tikrai puikiai isreklamuotas ir suformuotas pasamoneje lietuvaiciu maisto papildas, bet linu semenu aliejus - , mazai zmoniu ji vartoja, ir asmeniskai man, jis joks ne maisto papildas , priesingu atveju ir spanguoles ar sermuksnes, kurias valgau arba cesnako skilteles uzgeriamas pienu reiktu vadinti maisto papildu.
QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 15:55)
O mane domina galimybė pvz. nueiti į tos "Kvapų namus" ir pasigaminti be to "vakarėlio" Pvz. noriu aliejuko 'dekolte' sričiai, prisirašiau iš šios temelės receptukų ir norėčiau pasidaryti, bet kaip? Ar ten įmanoma pvz. nusipirkti 100 ml. reikalingo aliejaus ir susilašinti po kelis lašus EA? Ar visus EA mažiausiai po 5 ml. reik pirkti, tuose buteliukuose? Nieks nebuvot susidūrę?
jei turi savo receptus -tada siek tiek sudetingiau, nes gali pirkti lasais tik brangius EA, o tuos kur kainuoja nebrnagiai -tenka pirkti po 5 ml ar maziau.
Augalinius ir tenka pirkti pilnais kiekiais. Pati, taip, po truputi viska susiperku ir jau tada gaminuosi savarankiskai patinkancius produktus
QUOTE(katutis @ 2009 02 09, 18:46)
manyčiau, kad dar ir daugiau prekių, nes buvusio Biobutiko asortimentas labai išplėstas - ir Natracare higienos prekės, ir maisto produktai, ir saldumynai
Siaip tai bioboutique vadove sake, kad ju ir ekoeko parduotuves yra skirtingos, todel yra du kasos aparatai, taip pat dar nera suderinusios vieningos nuolaidu sistemos. Apie tinklapio naikinima nieko nesake
QUOTE(Dovish @ 2009 02 09, 21:24)
Toks yra berods ir "Sveikuose produktuose", kiek žinau neturi jokio kvapo ir rafinuotas (buvo keletas atsiliepimų).
nea, cia skirtingi aliejai , pati jo laukiu -uzkandziausiu
QUOTE(Irėja @ 2009 02 09, 21:27)
mano įdėtas tikrai turi kvapą.
QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 21:51)
Nerafinuotas, nebalintas ir nedeodoruotas.
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 09, 23:12)
nea, cia skirtingi aliejai , pati jo laukiu -uzkandziausiu
Na va, vadinasi su kažkuriuo sumaišiau
Sveikos. Gal kam bus aktualu. Pas mus Lauralep firmos argano alejui šiuo metu taikoma 40%
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 10, 00:12)
Siaip tai bioboutique vadove sake, kad ju ir ekoeko parduotuves yra skirtingos, todel yra du kasos aparatai, taip pat dar nera suderinusios vieningos nuolaidu sistemos. Apie tinklapio naikinima nieko nesake
o aš sekmadienį tiesiai šviesiai jų paklausiau - kodėl neveikia puslapis? Ir man įkišo lapelį su ekoeko.lt adresu, kad štai, čia dabar mūsų puslapis