Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Va, va, man irgi sis klausimas aktualus, nes reikia 2 lasu vieno EA, dar keliu kito, o kainos, jeigu pirkti po visa EA buteliuka, tai doh.gif +dar aliejaus vieno ir kito, tai issileidi virs 100 Lt, kad pasigaminti sau ir draugem lupu balzama blink.gif
O cia, jeigu butu tokia paslauga, ateitum, susimaisytum ko reikia, susimoki tik uz tai kiek ko sunaudojai ir vsio biggrin.gif Ech...bet jauciu nelabai jie praktikuoja toki dalyka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 02 09, 16:02)
jei pvz receptas yra is KN (nes kainos jau paskaiciuotos buna) ir nereikia kaitint nieko, tai manau galima laisvai pasidaryt alieju misinuka be vakarelio.. tik aisku jei nebus zmoniu daug KN..
as vasara dariausi idegio aliejuka (pagal KN recepta), tai be vakarelio susipyliau greit viska..

o gal turi tuos KN receptus kur nors susirasius? bigsmile.gif Gal pasidalintum? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 09, 17:02)
Va, va, man irgi sis klausimas aktualus, nes reikia 2 lasu vieno EA, dar keliu kito, o kainos, jeigu pirkti po visa EA buteliuka, tai  doh.gif +dar aliejaus vieno ir kito, tai issileidi virs 100 Lt, kad pasigaminti sau ir draugem lupu balzama  blink.gif
O cia, jeigu butu tokia paslauga, ateitum, susimaisytum ko reikia, susimoki tik uz tai kiek ko sunaudojai ir vsio biggrin.gif Ech...bet jauciu nelabai jie praktikuoja toki dalyka  unsure.gif

brangiuosius EA buvo galima ir lasais pirkt.. kaip dabar yra tai nezinau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 09, 17:03)
o gal turi tuos KN receptus kur nors susirasius?  bigsmile.gif  Gal pasidalintum?  ax.gif

idegio aliejuko recepto nori? va cia is KN puslapio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 09, 16:06)
brangiuosius EA buvo galima ir lasais pirkt.. kaip dabar yra tai nezinau  blush2.gif
Papildyta:

idegio aliejuko recepto nori? va cia is KN puslapio  smile.gif

na reiks pasiklausti, ar galima lasais pirkt, butu gera iseitis. Aciu uz info biggrin.gif

As maniau, gal tu turi kazkokiu recepteliu is KN gamybos vakareliu susirasius biggrin.gif
aciu, einu ir sita paskaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 09, 17:25)
na reiks pasiklausti, ar galima lasais pirkt, butu gera iseitis. Aciu uz info  biggrin.gif

As maniau, gal tu turi kazkokiu recepteliu is KN gamybos vakareliu susirasius  biggrin.gif
aciu, einu ir sita paskaitysiu  smile.gif

receptu turiu, bet labai jau daug rasyt reiketu blush2.gif tai jei konkreciau kazkokio nori, tai galesiu paziuret ar toki turiu ir nurasysiu..
Atsakyti
As paliksiu atsiliepima apie faith in nature kondicionieriu plaukams su arbatmedziu, poveikis jo geras plaukai faini, nu atleiskite jau net ne smarve o visas smarsas! nebezinau kaip reiks naudoti, pirmakart baseine issitraukiau tai galvoju kad tik zmones neimtu atsisukineti, dabar namie ploviau galva net silpna darosi. Siaip man arbatmedzio EA kvepia tai nesuvokiu kaip is jo toki kvapa bjauru galima islauzti...
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 09, 18:46)
As paliksiu atsiliepima apie faith in nature kondicionieriu plaukams su arbatmedziu, poveikis jo geras plaukai faini, nu atleiskite jau net ne smarve o visas smarsas! nebezinau kaip reiks naudoti, pirmakart baseine issitraukiau tai galvoju kad tik zmones neimtu atsisukineti, dabar namie ploviau galva net silpna darosi. Siaip man arbatmedzio EA kvepia tai nesuvokiu kaip is jo toki kvapa bjauru galima islauzti...

o as kaip tik planavau isigyt sampuna ir kondicionieriu faith in nature blink.gif o tai isvis arbatmedzio aromatas nepatinka, ar tik to kondicionieriaus?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 09, 18:46)
poveikis jo geras plaukai faini, nu atleiskite jau net ne smarve o visas smarsas!

lotuliukas.gif Man ir arbatmedžio EA tai ne rožių sodo dvelksmas ax.gif

beje, bioboutique.lt puslapis neveikia ir tikriausiai neveiks, nes mūsų Bioboutikas, transformavęsis į rimtą parduotuvėlę, internete nuo šiol randamas adresu www.ekoeko.lt rolleyes.gif Ar gal aš čia tik viena to nežinojau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 08, 22:48)
ir kaip, patinka?

na, dar negaliu pasakyti, nes tik pora kartu naudojau biggrin.gif panaudosiu ilgiau, tada pasakysiu biggrin.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 09, 19:35)
beje, bioboutique.lt puslapis neveikia ir tikriausiai neveiks, nes mūsų Bioboutikas, transformavęsis į rimtą parduotuvėlę, internete nuo šiol randamas adresu www.ekoeko.lt  rolleyes.gif  Ar gal aš čia tik viena to nežinojau?  blush2.gif

wow, aciu kad parasei unsure.gif as vis uzsuku ten, o jis vis neveikia doh.gif Tai cia visos prekes, kur bioboutique? unsure.gif
Atsakyti
manyčiau, kad dar ir daugiau prekių, nes buvusio Biobutiko asortimentas labai išplėstas - ir Natracare higienos prekės, ir maisto produktai, ir saldumynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 09, 12:02)
CC - tai dr.Hauschka Cleansing Cream  smile.gif  valomasis kremas naudojamas vietoj prausiklio.. fainas dalykelis  thumbup.gif

mergaites, o galite trumpai apie CC bigsmile.gif ar nuvalo makiaza? ar tinka misriai/riebiai odai? bigsmile.gif
bandysiu patenti i sooladini vakareli, noriu kremuko veidui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 09, 18:35)
beje, bioboutique.lt puslapis neveikia ir tikriausiai neveiks, nes mūsų Bioboutikas, transformavęsis į rimtą parduotuvėlę, internete nuo šiol randamas adresu www.ekoeko.lt  rolleyes.gif  Ar gal aš čia tik viena to nežinojau?  blush2.gif

čia tai geras lotuliukas.gif aš vis laukiau, kada tą tinklapį jie susitvarkys biggrin.gif

QUOTE(charisma @ 2009 02 09, 20:17)
mergaites, o galite trumpai apie CC bigsmile.gif ar nuvalo makiaza? ar tinka misriai/riebiai odai? bigsmile.gif

apie CC Hauschkos temose labai daug rašyta. įsivesk į paiešką "cleansing cream" 4u.gif

niu dabar gal kas iššifruos, ar šitas kokosų aliejus rafinuotas ar ne:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 09 vasario 2009 - 20:30
QUOTE(Irėja @ 2009 02 09, 20:27)
niu dabar gal kas iššifruos, ar šitas kokosų aliejus rafinuotas ar ne:

Toks yra berods ir "Sveikuose produktuose", kiek žinau neturi jokio kvapo ir rafinuotas (buvo keletas atsiliepimų).
Atsakyti