QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 14:06)
Ačiū už inf-ją
Atvirai pasakius, tai mane šiek tiek erzina, kad paskelbia gamybinių vakarėlių programą iškart su užrašais - vietų nėra Tai jei taip sunku patekti, niekaip negaliu suprasti, negi negali paskelbti gerokai iš anksto , kad galėtų ir ne "etatiniai pirkėjai" pakliūti..ar tiesiog daugiau tokių vakarėlių organizuot Ne kiekvienas žmogus gali lakstyt per visą miestą ir klausinėt, gal jau galima užsirašyt, gal jau žinot kas kada bus Aš apsiperku, bet man kiekvieną savaitę tikrai nereikia ten nueiti, o kai kurie gamybiniai vakarėliai man būtų buvę labai aktualūs..
Atvirai pasakius, tai mane šiek tiek erzina, kad paskelbia gamybinių vakarėlių programą iškart su užrašais - vietų nėra Tai jei taip sunku patekti, niekaip negaliu suprasti, negi negali paskelbti gerokai iš anksto , kad galėtų ir ne "etatiniai pirkėjai" pakliūti..ar tiesiog daugiau tokių vakarėlių organizuot Ne kiekvienas žmogus gali lakstyt per visą miestą ir klausinėt, gal jau galima užsirašyt, gal jau žinot kas kada bus Aš apsiperku, bet man kiekvieną savaitę tikrai nereikia ten nueiti, o kai kurie gamybiniai vakarėliai man būtų buvę labai aktualūs..
As taip pat patekau ne is pirmo karto. Bet zinai gali paskambint ir paklaust i koki vakareli yra vietu. Nes as irgi jau buvau puolus i nevilti, kad ten neimanoma patekti. Darbuotojos yra labai nepatenkintos moterimis (merginomis), kurioms ta pacia diena issiuncia priminimus sms klausdamos apie dalyvavima ir jos nesugeba atsakyti, kad nedalyvaus. Kai buvau vakarelyje, tai buvo musu 7, o 3 nesugebejo atrasyti, todel ju vietoj niekas ir nebebuvo pakviestas
Papildyta:
Man labai patiko sis daiktas is Logonos, bet turiu itarima kad jis rafinuotas ir dar su kvapais, kaip jums atrodo:
http://www.biologisc...s-Oil-50ml.html