Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 14:06)
Ačiū už inf-ją 4u.gif

Atvirai pasakius, tai mane šiek tiek erzina, kad paskelbia gamybinių vakarėlių programą iškart su užrašais - vietų nėra doh.gif Tai jei taip sunku patekti, niekaip negaliu suprasti, negi negali paskelbti gerokai iš anksto blush2.gif , kad galėtų ir ne "etatiniai pirkėjai" pakliūti..ar tiesiog  daugiau tokių vakarėlių organizuot unsure.gif Ne kiekvienas žmogus gali lakstyt per visą miestą ir klausinėt, gal jau galima užsirašyt, gal jau žinot kas kada bus doh.gif Aš apsiperku, bet man kiekvieną savaitę tikrai nereikia ten nueiti, o kai kurie gamybiniai vakarėliai man būtų buvę labai aktualūs..

As taip pat patekau ne is pirmo karto. Bet zinai gali paskambint ir paklaust i koki vakareli yra vietu. Nes as irgi jau buvau puolus i nevilti, kad ten neimanoma patekti. Darbuotojos yra labai nepatenkintos moterimis (merginomis), kurioms ta pacia diena issiuncia priminimus sms klausdamos apie dalyvavima ir jos nesugeba atsakyti, kad nedalyvaus. Kai buvau vakarelyje, tai buvo musu 7, o 3 nesugebejo atrasyti, todel ju vietoj niekas ir nebebuvo pakviestas sad.gif
Papildyta:
Man labai patiko sis daiktas is Logonos, bet turiu itarima kad jis rafinuotas ir dar su kvapais, kaip jums atrodo:

http://www.biologisc...s-Oil-50ml.html
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 09, 12:15)
As taip pat patekau ne is pirmo karto. Bet zinai gali paskambint ir paklaust i koki vakareli yra vietu. Nes as irgi jau buvau puolus i nevilti, kad ten neimanoma patekti. Darbuotojos yra labai nepatenkintos moterimis (merginomis), kurioms ta pacia diena issiuncia priminimus sms klausdamos apie dalyvavima ir jos nesugeba atsakyti, kad nedalyvaus. Kai buvau vakarelyje, tai buvo musu 7, o 3 nesugebejo atrasyti, todel ju vietoj niekas ir nebebuvo pakviestas sad.gif

O kada maždaug skelbia, prieš kiek laiko pradėt skambinėtis? ax.gif Gal yra galimybė palikti savo kontaktus ar paprašyti užrašyti g.gif

Bet tikrai pikta, kad žmonės tokie neatsakingi ir net nepraneša..stebiuosi tokiais..kaip taip galima.. blink.gif Aš turbūt daugiau neužrašinėčiau tokio žmogaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 14:52)
O kada maždaug skelbia, prieš kiek laiko pradėt skambinėtis? ax.gif Gal yra galimybė palikti savo kontaktus ar paprašyti užrašyti g.gif

Bet tikrai pikta, kad žmonės tokie neatsakingi ir net nepraneša..stebiuosi tokiais..kaip taip galima.. blink.gif Aš turbūt daugiau neužrašinėčiau tokio žmogaus blush2.gif

Jei nori kovo menesiui tai manau jau skambink.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 14:52)

Buvau praeitą ketvirtadienį KN, kaip tik pradėjo rašyti kovo mėnesio gamybiniams vakarėliams 4u.gif Jei gerai nugirdau, tai vienas vakaras bus skirtas priemonėms su tamanu, o kiti šokoladinei linijai.
Tikrai paprasčiau užsirašyti telefonu biggrin.gif
Atsakyti
Aha, as buvau penktadieni(pirkau saldymedzio hidrolata kuri sestadieni sudauziau... verysad.gif verysad.gif ) tai irgi jau viena moteri uzrasinejo kovui,,kiek girdejau kazka apie sokoloda kalbejo(ar sokoladas gaminiai tinka sausai odai?).O norejau uzklausti kas buves tuose gamybiniuose vakareliuose ,kaip ten su kainomis?Suprantu ,kad nuo recepto ten priklauso ,bet visvien daugmaz kiek Lt. eidamos pasiimtumet ,jei taip vidutiniskai butumet nusprendusios issileisti?
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2009 02 09, 16:09)
Aha, as buvau penktadieni(pirkau saldymedzio hidrolata kuri sestadieni sudauziau... verysad.gif  verysad.gif ) tai irgi jau viena moteri uzrasinejo kovui,,kiek girdejau kazka apie sokoloda kalbejo(ar sokoladas gaminiai tinka sausai odai?).O norejau uzklausti kas buves tuose gamybiniuose vakareliuose ,kaip ten su kainomis?Suprantu ,kad nuo recepto ten priklauso ,bet visvien daugmaz kiek Lt. eidamos pasiimtumet ,jei taip vidutiniskai butumet nusprendusios issileisti?

apytiksliai kainos 50 lt.. (bet aisku nesciausi daugiau..)

vaje kaip su hidrolatu nepasiseke doh.gif man panasiai buvo su arbatmedzio EA.. spejau tik namo grizt ir sudauziau netycia lotuliukas.gif doh.gif tai oho kvapelis namie buvo doh.gif net pasinaudot nespejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 09 vasario 2009 - 15:32
QUOTE(envyy @ 2009 02 09, 17:09)
Aha, as buvau penktadieni(pirkau saldymedzio hidrolata kuri sestadieni sudauziau... verysad.gif  verysad.gif ) tai irgi jau viena moteri uzrasinejo kovui,,kiek girdejau kazka apie sokoloda kalbejo(ar sokoladas gaminiai tinka sausai odai?).O norejau uzklausti kas buves tuose gamybiniuose vakareliuose ,kaip ten su kainomis?Suprantu ,kad nuo recepto ten priklauso ,bet visvien daugmaz kiek Lt. eidamos pasiimtumet ,jei taip vidutiniskai butumet nusprendusios issileisti?

As buvau gamybiniam sokolado linija. Tai kiek pasigamini tiek moki. Patariu nusinesti savo indelius tada nereiks moketi uz indeli.
Tai va as gaminau lupu balzama 19lt (apie 15ml.)
Dieninis kremas sokolado linijos 63lt (apie 60 ml)

Kitos gaminosi kunui bet neneprisimenu kainos. Jei rasiu namie paziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 09, 16:33)
As buvau gamybiniam sokolado linija. Tai kiek pasigamini tiek moki. Patariu nusinesti savo indelius tada nereiks moketi uz indeli.
Tai va as gaminau lupu balzama 19lt (apie 15ml.)
Dieninis kremas sokolado linijos 63lt  (apie 60 ml)

Kitos gaminosi kunui bet neneprisimenu kainos. Jei rasiu namie paziuresiu.

turi gal receptukus?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 09, 17:37)
turi gal receptukus?

paieskosiu turiu tureti.
Atsakyti
Jop as irgi vos ne verkti norejau del to hidrolato. verysad.gif Aisku kvapo nelabai buvo ,jis nelabai jo ir turi..
O (jau pasikartosiu) sokoladas tinka sausai odai,ar ten pagal recepta gali pasidaryti ,kad tiktu kokiai reikia?Ka dar smagaus is jo siulo pasigaminti?
Atsakyti
O mane domina galimybė pvz. nueiti į tos "Kvapų namus" ir pasigaminti be to "vakarėlio" g.gif Pvz. noriu aliejuko 'dekolte' sričiai, prisirašiau iš šios temelės receptukų ir norėčiau pasidaryti, bet kaip? Ar ten įmanoma pvz. nusipirkti 100 ml. reikalingo aliejaus ir susilašinti po kelis lašus EA? blush2.gif Ar visus EA mažiausiai po 5 ml. reik pirkti, tuose buteliukuose? Nieks nebuvot susidūrę?

Mačiau, šiose temose ne vieną receptuką, o kaip pasigaminate, negi visas sudėtines dalis susiperkate buteliukais unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 16:55)
O mane domina galimybė pvz. nueiti į tos "Kvapų namus" ir pasigaminti be to "vakarėlio" g.gif Pvz. noriu aliejuko 'dekolte' sričiai, prisirašiau iš šios temelės receptukų ir norėčiau pasidaryti, bet kaip? Ar ten įmanoma pvz. nusipirkti 100 ml. reikalingo aliejaus ir susilašinti po kelis lašus EA? blush2.gif Ar visus EA mažiausiai po 5 ml. reik pirkti, tuose buteliukuose? Nieks nebuvot susidūrę?

Mačiau, šiose temose ne vieną receptuką, o kaip pasigaminate, negi visas sudėtines dalis susiperkate buteliukais unsure.gif  doh.gif

jei pvz receptas yra is KN (nes kainos jau paskaiciuotos buna) ir nereikia kaitint nieko, tai manau galima laisvai pasidaryt alieju misinuka be vakarelio.. tik aisku jei nebus zmoniu daug KN..
as vasara dariausi idegio aliejuka (pagal KN recepta), tai be vakarelio susipyliau greit viska..
Atsakyti