Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 02 07, 16:28)

I sita puslapi jau seniai akis pakabinus. Noriu prisidet. Iki kada galima?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 02 08, 22:36)
I sita puslapi jau seniai akis pakabinus. Noriu prisidet. Iki kada galima?

Oi, reiks dar organizuotis ax.gif
Šiandien už 200 Eur užsisakėm keturiese blush2.gif , bet dar buvo norinčių, tik nelabai atsiliepusių ax.gif Siuntimas gavosi nemokamas, tai dabar žiūrėsiu kaip bus su pristatymo kokybe, aptarnavimu ir pan., ar nebus problemų, labai nevėluos ir t.t. Pirmūnės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 08, 22:40)
Šiandien už 200 Eur užsisakėm keturiese  blush2.gif , bet dar buvo norinčių, tik nelabai atsiliepusių ax.gif Siuntimas gavosi nemokamas, tai dabar žiūrėsiu kaip bus su pristatymo kokybe, aptarnavimu ir pan., ar nebus problemų, labai nevėluos ir t.t. Pirmūnės doh.gif

Oho jau spejot uzsisakyt? Na tada lauksiu kito uzsakymo, ale kaip cia neprazioplint, nes kartais nebespeju sekt temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 06, 09:17)
su tais aliejais maistiniais man irgi galvosukis, esu skaicius nevatai kepimui galima naudoti tik rafinuotus nes nerafinuotuose nuo aukstos temperaturos issiskiria kazkokia toksiska medziaga, salotom nerafinuotus. Nors ten pat kazkas galva gulde kad graikai kepimui naudoja salto spaudimo nerafinuota alyvuogiu alieju.
man kazkaip cia daug galimu kombinaciju gaunasi: salto sp nerafinuotas; salto sp rafinuotas; karsto sp nerafinuotas (ar taip buna?) ; karsto sp rafinuotas (cia turbut standartinis parduotuvinis aliejus)
zodziu man vis dar galvosukis, kosmetikai aisku salto sp nerafinuotas, o maistui ...

as irgi girdejus, kad nerafinuotu geriau nekaitinti virs 105 - 110 C temperaturos.

QUOTE(Odora @ 2009 02 06, 17:55)
tepsiu ant veido ir zmones gasdinsiu  lotuliukas.gif
siaip jei rimtai ta ir darysiu, nes kai buvau pas Elyte veido valytis jinai sake kad is moliu mano odai tinkamiausias zalias, dar paskaiciau internete siek tiek ir nusprendziau ismeginti turetu isvalyti veida kazkiek. tik dabar nelabai galiu intensyviai meginti noriu su issausejimais odos susitvarkyti, bet buvau porakart uztepus labai maloniai naudojasi net nelyginciau su negyvosios juros juodu purvu kur pries tai turejau. Dar beje Vergine rase kad jis toksinus istraukia is odos ir nuo celiulito tinka.

esu puse kilogramo zalio molio veidui sunaudojus. aisku, per ilgoka laika smile.gif geras daiktas, tik oda siek tiek man sausino.

QUOTE(Hopeidea @ 2009 02 06, 18:42)
va toki dalykeli as siandien user posted image
pirkau bigsmile.gif

kai lietuvoj bunu irgi sita perku drinks_cheers.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 02 06, 19:14)
Alteros duso zele sudetyje yra Sodium Lauryl Sulfoacetate. Cia ne tas pats, kas Sodium Lauryl Sulfate?  ax.gif

nors tai maziau kenksminga alternatyva Sodium Lauryl Sulfatui.. manau, dar geriau butu be jos mirksiukas.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 07, 00:03)

mitas, kad zuvu taukuose yra daugiau omega ir kad ju niekas nenurungs  ax.gif , teko ne viena saltini skaityti  paneigianti si fakta + bendrauti su visokiais ten labai ismananciais mitybos ypatumus.

kad nuomoniu yra ivairiu, tai normalu smile.gif cia gi sitokia rinka - maisto papildai mirksiukas.gif
bet ziurint objektyviai, pagrindinis skirtumas tarp zuvu tauku ir linu semenu aliejaus tas, kad, zuvu taukuose yra omegos DHA ir EPA (t.y. tokioj formoj, kurioj jos ir reikalingos organizmui, taigi iskart ir pasisavinamos - metabolizuojamos). O linu semenu aliejuje esanti omega 3 - ALA (Alpha Linolenic Acid). Is ALA organizmas turi pasigaminti EPA ir DHA. Deja, nevisada sita gamyba sekminga arba ne tiek sekminga, kiek reiketu (beje, moterys sugeba geriau pasigaminti EPA ir DHA is ALA nei vyrai biggrin.gif ).
As geriu pakaitom, tai zuvu omegas, tai linu semenu alieju..
Bet tais atvejais, kai omegu vartojimas rekomenduojamas del kokio nors sveikatos sutrikimo, manau, vienareiksmiskai - zuvu taukai, nes juos vartojant uztikrinamas reikiamo kiekio omegu EPA ir DHA patekimas i organizma.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 08, 16:20)
vakar gavau komplimenta apie savo oda - sake kad kaip kudikio  biggrin.gif  bigsmile.gif  blush2.gif

thumbup.gif geriausiais komplimentas moteriai

QUOTE(katutis @ 2009 02 08, 17:51)
o Elytė kaip tik leidžia ir sakė, kad tokią odą kaip tik galima intensyviau su CC pamasažuoti smile.gif

tikrai, kad individualu  drinks_cheers.gif

as vakar su CC pirma karta veida ploviau, tai visai patiko, net kremo jokio nereikejo ax.gif Oda pas mane i sausuma.

QUOTE(Rasma @ 2009 02 08, 22:40)
Šiandien už 200 Eur užsisakėm keturiese  blush2.gif , bet dar buvo norinčių, tik nelabai atsiliepusių ax.gif Siuntimas gavosi nemokamas, tai dabar žiūrėsiu kaip bus su pristatymo kokybe, aptarnavimu ir pan., ar nebus problemų, labai nevėluos ir t.t. Pirmūnės doh.gif

lauksim atsiliepimu apie pristatyma, kokybe ir pan., o tada gal ir as kita karta noresiu prisijunt, jeigu priimsi ax.gif

Daddygirl , ir is kur tu tiek visko zinai? biggrin.gif doh.gif Gal dirbi toj srity ar pan.? bigsmile.gif
I az neatrasiau, tai rasau cia, kad gerai del to siuntinuko, kada ateis, tada gerai. Tik galvoju ka iduoti saviskiam i kalnus tepliotis veidus? g.gif Gal gali ka patarti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 09, 00:40)

o velniava, as ir norejau prisidet blush2.gif blush2.gif nespejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 02 08, 23:18)
Oho jau spejot uzsisakyt? Na tada lauksiu kito uzsakymo

QUOTE(migdoline @ 2009 02 09, 09:27)
o velniava, as ir norejau prisidet blush2.gif  blush2.gif nespejau biggrin.gif

Taigi be problemų merginos, rinkimės produktus, dėkime krūvon, kai bus 150 Eur ir vėl gi bus galima užsakyti, gal iki to laiko jau bus atėjęs pirmas siuntinukas, pažiūrėsim ar viskas gerai. Iš karto, labai didelei sumai neramu užsakinėti, dar niekad iš ten nesisiunčiau blush2.gif O kaip 'išmušinėti' kas sugadinta, dingę ir pan. jau esu patyrusi..visgi už kitų išlaidas prisiimi atsakomybę..ir jei kas ne taip, pačiai ir padengti tektų nuostolius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2009 02 09, 00:18)
Na tada lauksiu kito uzsakymo, ale kaip cia neprazioplint, nes kartais nebespeju sekt temos  ax.gif

išeities kitos nėra - tiktai sekti temą smile.gif Kiek aš visko praleidau, kol buvau darbuose prapuolusi doh.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 02 09, 08:53)
as vakar su CC pirma karta veida ploviau, tai visai patiko, net kremo jokio nereikejo  ax.gif Oda pas mane i sausuma.

superinis daiktas tas CC - ir gerai nuplauna, ir pamaitina odą biggrin.gif Iš specifinio gal kvapo, ar dėl kažko man nuolat atrodo, kad CC yra vitaminų kokteilis odai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 09, 12:09)
išeities kitos nėra - tiktai sekti temą smile.gif Kiek aš visko praleidau, kol buvau darbuose prapuolusi  doh.gif
superinis daiktas tas CC - ir gerai nuplauna, ir pamaitina odą biggrin.gif Iš specifinio gal kvapo, ar dėl kažko man nuolat atrodo, kad CC yra vitaminų kokteilis odai biggrin.gif

Niekaip nesuprantu kas tas CC blush2.gif , tiek daug psl. parasyta, kad nebegaliu atsekti. Ir kokios firmos sis daiktas?
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 02 08, 18:14)
o kokio tipo tavo oda?  ax.gif

pas mane misri, ziemos metu lyg ir i sausuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 09 vasario 2009 - 11:58
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 09, 13:00)
Niekaip nesuprantu kas tas CC  blush2.gif , tiek daug psl. parasyta, kad nebegaliu atsekti. Ir kokios firmos sis daiktas?

CC - tai dr.Hauschka Cleansing Cream smile.gif valomasis kremas naudojamas vietoj prausiklio.. fainas dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 09, 00:13)
jiegu 2dieni nepasikeis planai - uzsuksiu 2dieni mirksiukas.gif

kovo 3 tai minejo kad gamybinis vakarelis viskas is puikmedzio.
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 02 09, 14:02)
CC - tai dr.Hauschka Cleansing Cream  smile.gif  valomasis kremas naudojamas vietoj prausiklio.. fainas dalykelis  thumbup.gif

Aciu labai, kaip tik ieskau veido prausiklio clap.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 09, 12:02)
kovo 3 tai minejo kad gamybinis vakarelis viskas is puikmedzio.

Ačiū už inf-ją 4u.gif

Atvirai pasakius, tai mane šiek tiek erzina, kad paskelbia gamybinių vakarėlių programą iškart su užrašais - vietų nėra doh.gif Tai jei taip sunku patekti, niekaip negaliu suprasti, negi negali paskelbti gerokai iš anksto blush2.gif , kad galėtų ir ne "etatiniai pirkėjai" pakliūti..ar tiesiog daugiau tokių vakarėlių organizuot unsure.gif Ne kiekvienas žmogus gali lakstyt per visą miestą ir klausinėt, gal jau galima užsirašyt, gal jau žinot kas kada bus doh.gif Aš apsiperku, bet man kiekvieną savaitę tikrai nereikia ten nueiti, o kai kurie gamybiniai vakarėliai man būtų buvę labai aktualūs..
Atsakyti