as irgi planuoju Weledos eliksyra pirkt, tik mastau imt berzu
vakar gavau komplimenta apie savo oda - sake kad kaip kudikio
aisku iki tokios odos tai man dar toli bet faina kai ir kiti pastebi pasikeitimus
QUOTE(Palomina @ 2009 02 08, 17:20)
as irgi planuoju Weledos eliksyra pirkt, tik mastau imt berzu
aisku iki tokios odos tai man dar toli bet faina kai ir kiti pastebi pasikeitimus
Na aš matyt šaltalankių pabandysiu, nes dabar nuolaida jam Rasmos nurodytoj parduotuvėj Be to, dabar geriu šaltalankių sultys, tai jos man patinka, tad manau ir eliksyras patiks
Aš irgi neseniai gavau komplimentą, nors mano oda dar toli gražu ne super Sutikau gatvėj savo kosmetologę, pas kurią lankiausi prieš mėnesį, tai negalėjo patikėt, kad neužsitepus pudros esu Bet čia, deja, ne tik natūralios kosmetikos nuopelnas
Bandau gydyt MB dermatitą su tamanu, erškėčiais ir ea. Šiandien lyg buvo pablogėję jam, tai ant bazinių aliejų dar užtepiau neskiesto šalavijų ea, kaip mat pagerėjo Bijau dar kažko tikėtis, bet gal padės jam tie aliejai, nereiks chemija mozotis
QUOTE(Odora @ 2009 02 08, 15:19)
kvapa laiko lyg jauciu kad ir pazastys neslampa, bet dar nespejau pabut kokioj situacijoj kur labiau prakaituojasi, po kokios savaites pasakysiu
siaip pardaveja sake kad jei eini i koki sporta reiktu pakartotinai uztepti, siaip tepasi labai maloniai toks be spalvos, nelieka atrodo nieko ant odos. kvapas keistokas bet man kazkaip labai limpa
siaip pardaveja sake kad jei eini i koki sporta reiktu pakartotinai uztepti, siaip tepasi labai maloniai toks be spalvos, nelieka atrodo nieko ant odos. kvapas keistokas bet man kazkaip labai limpa
pakartotinai tepantis, nereik nusipraust? Del kvapo man idomu, nes megstu bekvapius tikiuosi jisai ant odos nesijaucia arba isgaruoja greit
Lauksiu butinai atsiliepimu ar neslampa pazastys nuo jo
QUOTE(Gwen @ 2009 02 07, 21:49)
Merginos cia sioj temoj skaiciau apie erskeroziu ar ersketuogiu alieju - nepamenu jau tiksliai - kazkuri dalyve paakiams naudojo. O kur toki galima butu isigyti? ir kokia kaina, turis?
aš pasakojau, jo yra KN, o visa info - čia
QUOTE(Irėja @ 2009 02 07, 21:57)
jeigu mano oda būtų sausa, aš su CC jos neprausčiau.
viskas labai individualu. nebandysi, nežinosi.
viskas labai individualu. nebandysi, nežinosi.
o Elytė kaip tik leidžia ir sakė, kad tokią odą kaip tik galima intensyviau su CC pamasažuoti
tikrai, kad individualu
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 08, 12:01)
Merginos, o kas esate naudojusios weledos geriamus eliksyrus?
gėrėm šaltalankius Ką galiu pasakyti - labai skanu
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 07, 20:49)
ir man patinka, kai plaukai nebuna pernelyg minksti, nes jei tokie yra, atrodo tuoj nutrupes O siaip naudoji kokias nors formavimo priemones?
Dabar svarstau koki sampuna pirkti Plaukai ploni, tai jiems reikia purumo ir kazkokie issauseje (jie nedazyti), kai isplaunu galva, labai nemalonu liesti, tokie susivele Tai dar nzn ar drekinanti ar purinanti geriau imti
Dabar svarstau koki sampuna pirkti Plaukai ploni, tai jiems reikia purumo ir kazkokie issauseje (jie nedazyti), kai isplaunu galva, labai nemalonu liesti, tokie susivele Tai dar nzn ar drekinanti ar purinanti geriau imti
nea, as nenaudoju jokiu formavimo priemoniu, kazkaip nejauciu poreikio
o siaip, esu karteli pabandzius ir drekinanti, kazkaip galvojau, kad man gali nepatikti, bet, tiesa pasakius, likau visai patenkinta, nors, aisku, cia labai inidividualu, sunku patarti. Bet siaip sako, kad purinantys gali sausinti plauka tai gal meginciau drekinanti, jei ir siaip plaukai pasauseje
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 08, 18:52)
nea, as nenaudoju jokiu formavimo priemoniu, kazkaip nejauciu poreikio
o siaip, esu karteli pabandzius ir drekinanti, kazkaip galvojau, kad man gali nepatikti, bet, tiesa pasakius, likau visai patenkinta, nors, aisku, cia labai inidividualu, sunku patarti. Bet siaip sako, kad purinantys gali sausinti plauka tai gal meginciau drekinanti, jei ir siaip plaukai pasauseje
aa... nu taip, gal tada paimt drekinanti jei esi isbandzius abu, purumo daugmaz vienodai buna ir po to, ir po to?
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 08, 18:02)
aa... nu taip, gal tada paimt drekinanti jei esi isbandzius abu, purumo daugmaz vienodai buna ir po to, ir po to?
na, labai objektyviai negaliu pasakyti, nes tik karteli turejau galimybe pasibandyti bet, bent jau mano plaukas, tikrai nebuvo per daug suminkstintas idomu, kaip sausesni plauka jis veiks o koki balzama naudoji?
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 08, 19:08)
na, labai objektyviai negaliu pasakyti, nes tik karteli turejau galimybe pasibandyti bet, bent jau mano plaukas, tikrai nebuvo per daug suminkstintas idomu, kaip sausesni plauka jis veiks o koki balzama naudoji?
siuo metu naudoju Bentley organic kondicionieriu (parasyta kad drekinantis)
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 08, 10:22)
merginos, gal pamenat kiek KN kainuoja kokosu aliejai/sviestai?
bandau kaina lyginti su MA:
Coconut (deodorised) - Cocos nucifera Turkey Cold-pressed from the coprah Organic - Soil Association Certified
£ 5.70 for 100ml
ir
Coconut (with its natural fragrance) - Cocos nucifera India Cold-pressed from the coprah Unrefined
£ 5.95 for 50ml
bandau kaina lyginti su MA:
Coconut (deodorised) - Cocos nucifera Turkey Cold-pressed from the coprah Organic - Soil Association Certified
£ 5.70 for 100ml
ir
Coconut (with its natural fragrance) - Cocos nucifera India Cold-pressed from the coprah Unrefined
£ 5.95 for 50ml
indiskas kainuoja 48 lt 120 ml, o afrikietiskas 32 lt 120 ml.
Jei skaiciuosi viska tarkim po 3,90 lt (suapvalinus svara) gautusi turkisko 100 ml -22,23; indiskas 50ml -23,21, bet geriau imti 100 ml -butu 35,88
Bet jei kursas imamas didesnis - tuomet neverta siustis
QUOTE(charisma @ 2009 02 08, 13:11)
2dieni planuoju ten apsilankyti, tai kaip ir tik paklausinesiu issamiai, kaip ir kas pas juos su tuo uzrasymu
taip ir padaryk, nes jei kova skambinsi -tai gali buti, kad jau visas kovas "uzimtas". Kai suzinosi ka naujo darys kovo menesi -informuok ir mus, gal vel kuo susigundysiu
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 08, 21:26)
siuo metu naudoju Bentley organic kondicionieriu (parasyta kad drekinantis)
ir kaip, patinka?
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 08, 21:32)
taip ir padaryk, nes jei kova skambinsi -tai gali buti, kad jau visas kovas "uzimtas". Kai suzinosi ka naujo darys kovo menesi -informuok ir mus, gal vel kuo susigundysiu
jiegu 2dieni nepasikeis planai - uzsuksiu 2dieni