Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

as irgi planuoju Weledos eliksyra pirkt, tik mastau imt berzu g.gif

vakar gavau komplimenta apie savo oda - sake kad kaip kudikio biggrin.gif bigsmile.gif blush2.gif
aisku iki tokios odos tai man dar toli blush2.gif bet faina kai ir kiti pastebi pasikeitimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 08, 17:20)
as irgi planuoju Weledos eliksyra pirkt, tik mastau imt berzu  g.gif

vakar gavau komplimenta apie savo oda - sake kad kaip kudikio  biggrin.gif  bigsmile.gif  blush2.gif
aisku iki tokios odos tai man dar toli  blush2.gif  bet faina kai ir kiti pastebi pasikeitimus  thumbup.gif

Na aš matyt šaltalankių pabandysiu, nes dabar nuolaida jam Rasmos nurodytoj parduotuvėj blush2.gif Be to, dabar geriu šaltalankių sultys, tai jos man patinka, tad manau ir eliksyras patiks smile.gif

Aš irgi neseniai gavau komplimentą, nors mano oda dar toli gražu ne super rolleyes.gif Sutikau gatvėj savo kosmetologę, pas kurią lankiausi prieš mėnesį, tai negalėjo patikėt, kad neužsitepus pudros esu biggrin.gif Bet čia, deja, ne tik natūralios kosmetikos nuopelnas ax.gif

Bandau gydyt MB dermatitą su tamanu, erškėčiais ir ea. Šiandien lyg buvo pablogėję jam, tai ant bazinių aliejų dar užtepiau neskiesto šalavijų ea, kaip mat pagerėjo blink.gif biggrin.gif Bijau dar kažko tikėtis, bet gal padės jam tie aliejai, nereiks chemija mozotis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 08 vasario 2009 - 16:59
QUOTE(Odora @ 2009 02 08, 15:19)
kvapa laiko lyg jauciu kad ir pazastys neslampa, bet dar nespejau pabut kokioj situacijoj kur labiau prakaituojasi, po kokios savaites pasakysiu smile.gif
siaip pardaveja sake kad jei eini i koki sporta reiktu pakartotinai uztepti, siaip tepasi labai maloniai toks be spalvos, nelieka atrodo nieko ant odos. kvapas keistokas bet man kazkaip labai limpa

pakartotinai tepantis, nereik nusipraust? unsure.gif Del kvapo man idomu, nes megstu bekvapius g.gif tikiuosi jisai ant odos nesijaucia arba isgaruoja greit g.gif
Lauksiu butinai atsiliepimu ar neslampa pazastys nuo jo mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
as kvapo uztepus nebejauciu
Atsakyti
QUOTE(Gwen @ 2009 02 07, 21:49)
Merginos cia sioj temoj skaiciau apie erskeroziu ar ersketuogiu alieju - nepamenu jau tiksliai - kazkuri dalyve paakiams naudojo. O kur toki galima butu isigyti? ir kokia kaina, turis?

aš pasakojau, jo yra KN, o visa info - čia smile.gif

QUOTE(Irėja @ 2009 02 07, 21:57)
jeigu mano oda būtų sausa, su CC jos neprausčiau.

viskas labai individualu. nebandysi, nežinosi.

o Elytė kaip tik leidžia ir sakė, kad tokią odą kaip tik galima intensyviau su CC pamasažuoti smile.gif

tikrai, kad individualu drinks_cheers.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 08, 12:01)
Merginos, o kas esate naudojusios weledos geriamus eliksyrus?

gėrėm šaltalankius smile.gif Ką galiu pasakyti - labai skanu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 07, 20:49)
ir man patinka, kai plaukai nebuna pernelyg minksti, nes jei tokie yra, atrodo tuoj nutrupes  biggrin.gif  O siaip naudoji kokias nors formavimo priemones? 
Dabar svarstau koki sampuna pirkti  g.gif  Plaukai ploni, tai jiems reikia purumo ir  kazkokie issauseje (jie nedazyti), kai isplaunu galva, labai nemalonu liesti, tokie susivele  blink.gif  doh.gif  Tai dar nzn ar drekinanti ar purinanti geriau imti  g.gif

nea, as nenaudoju jokiu formavimo priemoniu, kazkaip nejauciu poreikio ax.gif
o siaip, esu karteli pabandzius ir drekinanti, kazkaip galvojau, kad man gali nepatikti, bet, tiesa pasakius, likau visai patenkinta, nors, aisku, cia labai inidividualu, sunku patarti. Bet siaip sako, kad purinantys gali sausinti plauka g.gif tai gal meginciau drekinanti, jei ir siaip plaukai pasauseje g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 08, 18:52)
nea, as nenaudoju jokiu formavimo priemoniu, kazkaip nejauciu poreikio ax.gif
o siaip, esu karteli pabandzius ir drekinanti, kazkaip galvojau, kad man gali nepatikti, bet, tiesa pasakius, likau visai patenkinta, nors, aisku, cia labai inidividualu, sunku patarti. Bet siaip sako, kad purinantys gali sausinti plauka g.gif tai gal meginciau drekinanti, jei ir siaip plaukai pasauseje g.gif

aa... nu taip, gal tada paimt drekinanti unsure.gif jei esi isbandzius abu, purumo daugmaz vienodai buna ir po to, ir po to? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 08, 18:02)
aa... nu taip, gal tada paimt drekinanti  unsure.gif  jei esi isbandzius abu, purumo daugmaz vienodai buna ir po to, ir po to?  g.gif

na, labai objektyviai negaliu pasakyti, nes tik karteli turejau galimybe pasibandyti ax.gif bet, bent jau mano plaukas, tikrai nebuvo per daug suminkstintas 4u.gif idomu, kaip sausesni plauka jis veiks g.gif o koki balzama naudoji?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 08, 19:08)
na, labai objektyviai negaliu pasakyti, nes tik karteli turejau galimybe pasibandyti ax.gif bet, bent jau mano plaukas, tikrai nebuvo per daug suminkstintas 4u.gif idomu, kaip sausesni plauka jis veiks g.gif  o koki balzama naudoji?

siuo metu naudoju Bentley organic kondicionieriu (parasyta kad drekinantis) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 08, 10:22)
merginos, gal pamenat kiek KN kainuoja kokosu aliejai/sviestai?

bandau kaina lyginti su MA:
Coconut (deodorised) - Cocos nucifera Turkey Cold-pressed from the coprah Organic - Soil Association Certified
£ 5.70 for 100ml
ir
Coconut (with its natural fragrance) - Cocos nucifera India Cold-pressed from the coprah Unrefined
£ 5.95 for 50ml

indiskas kainuoja 48 lt 120 ml, o afrikietiskas 32 lt 120 ml.
Jei skaiciuosi viska tarkim po 3,90 lt (suapvalinus svara) gautusi turkisko 100 ml -22,23; indiskas 50ml -23,21, bet geriau imti 100 ml -butu 35,88
Bet jei kursas imamas didesnis - tuomet neverta siustis schmoll.gif

QUOTE(charisma @ 2009 02 08, 13:11)
2dieni planuoju ten apsilankyti, tai kaip ir tik paklausinesiu issamiai, kaip ir kas pas juos su tuo uzrasymu mirksiukas.gif

taip ir padaryk, nes jei kova skambinsi -tai gali buti, kad jau visas kovas "uzimtas". Kai suzinosi ka naujo darys kovo menesi -informuok ir mus, gal vel kuo susigundysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 08, 21:26)
siuo metu naudoju Bentley organic kondicionieriu (parasyta kad drekinantis)  ax.gif

ir kaip, patinka?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 08, 21:32)
taip ir padaryk, nes jei kova skambinsi -tai gali buti, kad jau visas kovas "uzimtas". Kai suzinosi ka naujo darys kovo menesi -informuok ir mus, gal vel kuo susigundysiu  blush2.gif

jiegu 2dieni nepasikeis planai - uzsuksiu 2dieni mirksiukas.gif
Atsakyti