Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(charisma @ 2009 02 08, 00:36)
kaip cia galima butu uztaikyt, kad butu butent ta tamsiaplauke? g.gif
o kas per gamybiniai vakareliai, as irgi noriu sau kremuka pasidaryt biggrin.gif

Gamybiniai vakareliai vyksta antradieniais nuo 18 val, bet i juos jau sunku patekti,labai populiarus pasidare ir juose telpa tik po 10 klienciu.
http://www.kvapunama.../lt/vakareliai/
pabandyk pasiskambint gal kovo men. uzsirasysi.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 08, 12:36)
Gamybiniai vakareliai vyksta antradieniais nuo 18 val,

2dieni planuoju ten apsilankyti, tai kaip ir tik paklausinesiu issamiai, kaip ir kas pas juos su tuo uzrasymu mirksiukas.gif
as jau sedziu su kokosais ant galvos wub.gif o jau kvapas wub.gif ner ko lyginti su kitais aliejais (ypac ricinos, alyvuogiu blink.gif su tokiu aliejum ir nakti gali ramiai issimiegot wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma: 08 vasario 2009 - 13:13
bijau prisikalbeti bet man rodos busiu radusi "laikanti" dezodoranta, cupe norejau tik pasiziureti eco sudeti, bet pardaveja ikalbejo ir nusipirkau, pora dienu juo tepuosi ir atrodo liuks, pries tai kiek meginau naturaliu jau po valandos jausdavausi su "kvapeliu"
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 08, 14:14)
bijau prisikalbeti bet man rodos busiu radusi "laikanti" dezodoranta, cupe norejau tik pasiziureti eco sudeti, bet pardaveja ikalbejo ir nusipirkau, pora dienu juo tepuosi ir atrodo liuks, pries tai kiek meginau naturaliu jau po valandos jausdavausi su "kvapeliu"

o kiek kainavo ax.gif ? kazkaip nikovitos puslapy nerandu jokiu dezodorantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 08, 14:14)

ir as galvojau vasara ji isigyti. Svarbu kad laikytu ir pazastys nebutu slapios... blush2.gif Ziema nenaudoju tokiu stipriu, kur prakaito nepraleidzia, o vasarai butu aktualu g.gif o jisai tik kvapa uzmusa, ar ir neleidzia slapti pazastims? 4u.gif
QUOTE(ne mama @ 2009 02 08, 14:56)
o kiek kainavo ax.gif  ? kazkaip nikovitos puslapy nerandu jokiu dezodorantu g.gif

aha, tam psl. nera, bet yra aprasymas stai cia: http://pigu.lt/kosme...esvos?id=228788

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 08, 14:56)
o kiek kainavo ax.gif  ? kazkaip nikovitos puslapy nerandu jokiu dezodorantu g.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 02 08, 15:08)
ir as galvojau vasara ji isigyti. Svarbu kad laikytu ir pazastys nebutu slapios...  blush2.gif  Ziema nenaudoju tokiu stipriu, kur prakaito nepraleidzia, o vasarai butu aktualu  g.gif  o jisai tik kvapa uzmusa, ar ir neleidzia slapti pazastims?  4u.gif
mirksiukas.gif

pirkau is cia ekostudija kaina 25 man rodos
kvapa laiko lyg jauciu kad ir pazastys neslampa, bet dar nespejau pabut kokioj situacijoj kur labiau prakaituojasi, po kokios savaites pasakysiu smile.gif
siaip pardaveja sake kad jei eini i koki sporta reiktu pakartotinai uztepti, siaip tepasi labai maloniai toks be spalvos, nelieka atrodo nieko ant odos. kvapas keistokas bet man kazkaip labai limpa
Atsakyti
Sveiki. Gal galetumete pasakyti koki nors orientacini objekta prie kurio yra KN. Noreciau kokia diena ten uzsukt, bet teks vykt su maza dukryte, tai kad man nereiketu per daug blaskytis, o tai pavargs greit ir tada teks nest. Sunku. smile.gif Vaziuociau pvz. nuo Kalvariju turgaus.
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 02 08, 15:17)
Sveiki. Gal galetumete pasakyti koki nors orientacini objekta prie kurio yra KN. Noreciau kokia diena ten uzsukt, bet teks vykt su maza dukryte, tai kad man nereiketu per daug blaskytis, o tai pavargs greit ir tada teks nest. Sunku. smile.gif Vaziuociau pvz. nuo Kalvariju turgaus.

tarp vokieciu ambasados ir zagso (metrikacijos biuras) biggrin.gif pogrindy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 08, 16:25)
tarp vokieciu ambasados ir zagso (metrikacijos biuras) biggrin.gif pogrindy smile.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 08, 11:01)
Merginos, o kas esate naudojusios weledos geriamus eliksyrus? Neapsisprendžiu, imti šaltalankių ar kryklių  blush2.gif

kaip tik vakar nusipirkau Saltalankiu eliksyra ax.gif Galvojau apie krykliu, bet pasikalbejus su pardaveja paemiau saltalankiu, nes krykliu sake, kad toks atstatomojo poveikio, kai labai nusilpes organizmas, po ligu ir pan., jis ten yra saldesnis ir be saldumo, o saltalankiu el. yra imuniteta stiprinantis, va apie ji raso ant dezutes taip: "padeda sustiprinti imunine sistema, ypac sergant persalimo ligomis, esant sumazejusiam apetitui, jame gausu vit. C, vit. B kompleksas, vit. E, flavonoidu, mineralu ir mikroelementu. Na, kadangi man aktualu buvo vaikus pastiprint, tai dar aktualu ir tai, kad jis skanus biggrin.gif

O as vakar dariau turne po eko pardes:Rasakila - vaikui vilnos ir silko maike, zalia-zalia - saltalankiu eliksyras, vaikam saldainiai ant pagaliuko, KN-monoi ir misinukas brandziai odai (mamai), Holos - weledos drekinamasis kremas (sesei), sonnet indu ploviklis ir skalbiklis, siandien paemiau siuntinuka su Hauschka bronzantu ir cleansing cream. Issileidau normaliai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 07, 21:12)
Kuri cia taip is KN sake? As buvau gamybos vakarelyje ir gaminausi specialiai sukurta su kakavos sviestu veido krema ir kaip tik sake labai jis geras ir dabar tepu tai labai patinka  thumbup.gif

o kokio tipo tavo oda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 08, 12:01)
Merginos, o kas esate naudojusios weledos geriamus eliksyrus? Neapsisprendžiu, imti šaltalankių ar kryklių  blush2.gif

as dabar naudoju saltalankiu, bet apie poveiki kol kas sunku ka pasakyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 08 vasario 2009 - 16:17