Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(charisma @ 2009 02 07, 22:47)
o man KN pasake, kad kakavos sviestas labiau kunui, negu kad veido odai tinkamas g.gif  rolleyes.gif kazkaip nepatare man jo ant veido deti schmoll.gif

Kuri cia taip is KN sake? As buvau gamybos vakarelyje ir gaminausi specialiai sukurta su kakavos sviestu veido krema ir kaip tik sake labai jis geras ir dabar tepu tai labai patinka thumbup.gif

O dar klausimukas, mergaites patarkit kur galima pigiau isigyti nerafinuoto kokosu aliejaus nei KN?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 07 vasario 2009 - 21:21
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 07, 21:12)
Kuri cia taip is KN sake?

o kiek ten ju KN yra ir visas pazisti? blink.gif biggrin.gif apie 40 metu, kalba ramiu balsu, sviesiaplauke rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 07, 23:36)
o kiek ten ju KN yra ir visas pazisti? blink.gif  biggrin.gif apie 40 metu, kalba ramiu balsu, sviesiaplauke rolleyes.gif

Ten ju yra dabar atrodo 4. Viena vyriausia, na jai manau apie 50 tai tikrai g.gif tai nauja, bent jau man nematyta. Geriausiai apie viska zino tokia apie 40m. tamsiais ilgais plaukais, ji veda ir gamybinius vakarelius. Taip pat jos klausia patarimo ir kitos konsultantes. As ju nepazystu, tik is matymo zinau.
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 07, 20:47)
o man KN pasake, kad kakavos sviestas labiau kunui, negu kad veido odai tinkamas g.gif  rolleyes.gif kazkaip nepatare man jo ant veido deti schmoll.gif

tai gryno as ir netepsiu ax.gif

QUOTE(beata_abc @ 2009 02 07, 21:12)
Kuri cia taip is KN sake? As buvau gamybos vakarelyje ir gaminausi specialiai sukurta su kakavos sviestu veido krema ir kaip tik sake labai jis geras ir dabar tepu tai labai patinka  thumbup.gif

O dar klausimukas, mergaites patarkit  kur galima pigiau isigyti nerafinuoto kokosu aliejaus nei KN?

drinks_cheers.gif
kazkas pirko biouboutiq skyrelyje, bet siuo metu jo neturi

QUOTE(beata_abc @ 2009 02 07, 21:50)
Ten ju yra dabar atrodo 4. Viena vyriausia, na jai manau apie 50 tai tikrai  g.gif  tai nauja, bent jau man nematyta. Geriausiai apie viska zino tokia apie 40m. tamsiais ilgais plaukais, ji veda ir gamybinius vakarelius. Taip pat jos klausia patarimo ir kitos konsultantes. As ju nepazystu, tik is matymo zinau.

yra 4 -pagrindine ju Laime (berods 45-6m.) juodi, vietomis zilsteleje plaukai zemiau peciu, toliau yra nestuke ( g.gif lyg Renata ), Ruta - siek tiek apkunesne, su akinukais ir naujoke sviesiais plaukais suristais "i uodega" -si naujausia -tai vardo ir neprisimenu
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 07, 21:50)
Ten ju yra dabar atrodo 4. Viena vyriausia, na jai manau apie 50 tai tikrai  g.gif  tai nauja, bent jau man nematyta. Geriausiai apie viska zino tokia apie 40m. tamsiais ilgais plaukais, ji veda ir gamybinius vakarelius. Taip pat jos klausia patarimo ir kitos konsultantes. As ju nepazystu, tik is matymo zinau.

kaip cia galima butu uztaikyt, kad butu butent ta tamsiaplauke? g.gif
o kas per gamybiniai vakareliai, as irgi noriu sau kremuka pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 07, 22:36)
kaip cia galima butu uztaikyt, kad butu butent ta tamsiaplauke? g.gif
o kas per gamybiniai vakareliai, as irgi noriu sau kremuka pasidaryt biggrin.gif

Laime dazniausiai buna antradieniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 07, 22:47)
Laime dazniausiai buna antradieniais  ax.gif

aciu, uzsuksiu paziuret 2dieni 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal pamenat kiek KN kainuoja kokosu aliejai/sviestai?

bandau kaina lyginti su MA:

Coconut (deodorised) - Cocos nucifera Turkey Cold-pressed from the coprah Organic - Soil Association Certified
£ 5.70 for 100ml

ir

Coconut (with its natural fragrance) - Cocos nucifera India Cold-pressed from the coprah Unrefined
£ 5.95 for 50ml

tas paskutinis Indiskas branfesnis uz pirmaji, o kuris jus raset geresnis? smile.gif

kuris kvepia kaip rafaelo o kuris kaip kokosas?? smile.gif
Atsakyti
Rasma, parašiau tau į až dėl to http://www.biologisch24.com puslapiuko ax.gif

Merginos, o kas esate naudojusios weledos geriamus eliksyrus? Neapsisprendžiu, imti šaltalankių ar kryklių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 07, 19:35)
Natractiv.de produktai, kurių konkrečiai man reikia (visko nesugebu palyginti) keliais centais ar apie eurą brangesni ir siuntimas - brangus, o tam worldwide bioshop susidėjau pabandymui krepšiuką už 150 Eur, nurodžiau savo adresą LT ir svoris siuntinio buvo 2.3 kg. ir siuntimas - nemokamas! Reik žiūrėt konkrečius produktus, kai kas mačiau centais brangiau, kai kas pigiau, bet kainos apylygės. Viską lemia siuntimas (pvz. natractiv.de iki 1 kg siuntinuko siuntimas, kurį susidėjau, 28.40 Eur nepriklausomai nuo išleistos sumos g.gif )

pvz., http://www.biologisc...erter-10ml.html ir http://www.natractiv...html?store_ID=2

arba http://www.biologisc...ner-10x1ml.html ir http://www.natractiv...html?store_ID=2

Tik Dr. Hauschka pigiau siųstis iš to Jens per ebay ax.gif  mirksiukas.gif

mane tai sudomino sitas puslapis (aisku neisivaizduoju kada rasciau laiko organizuot siuntima doh.gif, bet gal kitus sudomins)

va kazkada julyskai rasiau palyginimus su natractive

natractiv : SANTE Brilliant Care Spülung 200 ml 5.06 EUR
bce-europe: Sante Brilliant Hair Conditioner - 200 ml 5.75EUR

natractiv : Primavera Life Kameliensamenöl China 30 ml 10.90 EUR
bce-europe: Primavera Base Organic Oil - Camellia Seed - 30 ml 10.90EUR

natractiv : Primavera Life Granatapfelsamenöl bio 30 ml 29.90 EUR
bce-europe: Primavera Pomegranet Seed Face Oil - 30 ml 29.90EUR

kai kas gal brangiau, bet siuntimas pigesnis pius nuolaidos didesniems kiekiams.
beje, cia yra ir ne ekologisku produktu, tai reikia ziuret pries perkant ax.gif

as pastebejau kad is daugelio puslapiu dingo lavera basics plauku balzamas mastau.gif ar cia ji is gamybos iseme ar kaip? unsure.gif nes man jis buvo pats megstamiausias blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorela: 08 vasario 2009 - 12:07
geras loreal pasiulymas

http://www.nuolaidel...real-kosmetikai

Atsakyti
lotuliukas.gif ten pataikei hah.gif
Atsakyti