QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 07, 01:15)
turiu eco kondicionieriu, tik nesu dar galutines nuomones susidarius pasvelnina plauka, bet ne per daug (bet man patinka, kad nenusvelnina per daug, ta prasme, plaukas islaiko puruma. Anksciau, dar kai naudojau sintetinius, tai man taip nepatikdavo, kai isplautas plaukas toks svelnus, minkstas lieka, kad tik prisiploja prie galvos ). Bet, jei tektu lygint su sante, tai kol kas dar negaleciau pasakyti, ar tikrai galeciau sulyginti juos abu man sante siaip labai patiko. Veido priemoniu nesu bandziusi. Dar turiu eco kremuka rankoms, kuris man labai patinka (labai neblogai padrekina) ir eco lupu balzama, man labiau patinka nei weledos, kuri turejau pries tai. Po summer posto, kad jai visgi hauschkos geriausias, noretusi ir si isbandyti kada tiek kol kas bandymu is eco
ir man patinka, kai plaukai nebuna pernelyg minksti, nes jei tokie yra, atrodo tuoj nutrupes
O siaip naudoji kokias nors formavimo priemones?
As norejau krema isbandyt, bet baisu pasidare, kad parasyta, jog tinka visiems odos tipams
Kazkaip galvoju gali nepatenkinti poreikiu
Kitas mano balzamas lupoms, jauciu bus is Eco, kaina nedidele
(as lupytem pagailiu dideliu pinigu) ir ekologiskas. Kazkaip kai naudoju sintetinius, negaliu isbut be balzamo, lupos skilineja, sauseja
Dabar svarstau koki sampuna pirkti
Plaukai ploni, tai jiems reikia purumo ir kazkokie issauseje (jie nedazyti), kai isplaunu galva, labai nemalonu liesti, tokie susivele
Tai dar nzn ar drekinanti ar purinanti geriau imti
QUOTE(katutis @ 2009 02 07, 01:42)
kai pradėjom "natūralizmu" užsiimti, Hauschkos LT berods visai nebuvo, gal todėl tai buvo mistifikuota, patikima, nes vokiečių kosmetika Kai ji atsirado Stepono6, pabandžiau ją veidui ir nieko kito nebenorėjau, nes eksperimentai su Logona, Sante nebuvo tokie labai sėkmingi kitose kūno priežiūros vietose Tai galima sakyti, kad veidui pradėjau su Hauschka, taip nenusivyliau, kad į nieką jos nekeičiau Tik dabar pasiryžau aliejų mišiniui iš KN
manau, kad ne, nes kosmetika švelni - nei sausina, nei tempia odą
Mano "naturalizmas" nuo Santes prasidejo
paskui seke Logona, Hauschka, tada pertrauka, ir vel Hauschka
Bet tas alkoholis pacioje pradzioje