Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 07, 16:49)
jei skaitai angliskai -cia. KN sake, kad tai puiki priemone nuo spuogu, puliu ir pan. "baisuokliuku". Ant veido nesu bandziusi - planuoju vasarai ka nors susimeistrauti, nes jis ir antioksidantas puikus  smile.gif

o man KN pasake, kad kakavos sviestas labiau kunui, negu kad veido odai tinkamas g.gif rolleyes.gif kazkaip nepatare man jo ant veido deti schmoll.gif
Atsakyti
Merginos cia sioj temoj skaiciau apie erskeroziu ar ersketuogiu alieju - nepamenu jau tiksliai - kazkuri dalyve paakiams naudojo. O kur toki galima butu isigyti? ir kokia kaina, turis?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 07, 01:15)
turiu eco kondicionieriu, tik nesu dar galutines nuomones susidarius  pasvelnina plauka, bet ne per daug (bet man patinka, kad nenusvelnina per daug, ta prasme, plaukas islaiko puruma. Anksciau, dar kai naudojau sintetinius, tai man taip nepatikdavo, kai isplautas plaukas toks svelnus, minkstas lieka, kad tik prisiploja prie galvos  ). Bet, jei tektu lygint su sante, tai kol kas dar negaleciau pasakyti, ar tikrai galeciau sulyginti juos abu  man sante siaip labai patiko. Veido priemoniu nesu bandziusi. Dar turiu eco kremuka rankoms, kuris man labai patinka (labai neblogai padrekina) ir eco lupu balzama, man labiau patinka nei weledos, kuri turejau pries tai. Po summer posto, kad jai visgi hauschkos geriausias, noretusi ir si isbandyti kada  tiek kol kas bandymu is eco

ir man patinka, kai plaukai nebuna pernelyg minksti, nes jei tokie yra, atrodo tuoj nutrupes biggrin.gif O siaip naudoji kokias nors formavimo priemones?
As norejau krema isbandyt, bet baisu pasidare, kad parasyta, jog tinka visiems odos tipams g.gif Kazkaip galvoju gali nepatenkinti poreikiu g.gif
Kitas mano balzamas lupoms, jauciu bus is Eco, kaina nedidele blush2.gif biggrin.gif(as lupytem pagailiu dideliu pinigu) ir ekologiskas. Kazkaip kai naudoju sintetinius, negaliu isbut be balzamo, lupos skilineja, sauseja doh.gif
Dabar svarstau koki sampuna pirkti g.gif Plaukai ploni, tai jiems reikia purumo ir kazkokie issauseje (jie nedazyti), kai isplaunu galva, labai nemalonu liesti, tokie susivele blink.gif doh.gif Tai dar nzn ar drekinanti ar purinanti geriau imti g.gif
QUOTE(katutis @ 2009 02 07, 01:42)
kai pradėjom "natūralizmu" užsiimti, Hauschkos LT berods visai nebuvo, gal todėl tai buvo mistifikuota, patikima, nes vokiečių kosmetika  Kai ji atsirado Stepono6, pabandžiau ją veidui ir nieko kito nebenorėjau, nes eksperimentai su Logona, Sante nebuvo tokie labai sėkmingi kitose kūno priežiūros vietose  Tai galima sakyti, kad veidui pradėjau su Hauschka, taip nenusivyliau, kad į nieką jos nekeičiau  Tik dabar pasiryžau aliejų mišiniui iš KN

manau, kad ne, nes kosmetika švelni - nei sausina, nei tempia odą

Mano "naturalizmas" nuo Santes prasidejo biggrin.gif paskui seke Logona, Hauschka, tada pertrauka, ir vel Hauschka biggrin.gif

Bet tas alkoholis pacioje pradzioje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 07, 19:35)

ačiū, Rasma. įsimečiau puslapiuką į "favoritus". ateičiai pravers. šiuo metu iš kosmetikos man nieko nereikia - turbūt pirmąkart gyvenime lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar nesuprantu kodel visi skirtingai kalba lotuliukas.gif

CC raso, kad visiems odos tipams, o cia rasot, kad riebiai-misriai blink.gif tas pats su kremais... roziu raso kad visiems tipams, cia labiau sausai...
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 07, 20:54)
Dar nesuprantu kodel visi skirtingai kalba  lotuliukas.gif 

CC raso, kad visiems odos tipams, o cia rasot, kad riebiai-misriai  blink.gif  tas pats su kremais... roziu raso kad visiems tipams, cia labiau sausai...

jeigu mano oda būtų sausa, su CC jos neprausčiau. todėl ir rekomenduoju jį labiau mišriai-riebiai odai. tarkim svarainių kremas man per riebus (oda mišri), kitai gal tinka. čia merginos tikrai daug ką išbandžiusios. ir viskas labai individualu. nebandysi, nežinosi.
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 07, 21:57)
jeigu mano oda būtų sausa, su CC jos neprausčiau. todėl ir rekomenduoju jį labiau mišriai-riebiai odai. tarkim svarainių kremas man per riebus (oda mišri), kitai gal tinka. čia merginos tikrai daug ką išbandžiusios. ir viskas labai individualu. nebandysi, nežinosi.

as is pradziu irgi buvau nustebusi, kai siule CC naudoti kasdien, nes jis toks kaip skrabas pasirode biggrin.gif bet kai prisiskaiciau, kad Hauschka kitaip viska skirsto ir pan., tai nusiraminau smile.gif
O svarainiu per riebus? Tai roziu light lengvesnis uz svarainiu? g.gif Mano oda labai greit sugere svarainiu, panaudosiu toliau, ziuresim kaip is tikruju bus...
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 07, 21:00)
O svarainiu per riebus? Tai roziu light lengvesnis uz svarainiu?  g.gif  Mano oda labai greit sugere svarainiu, panaudosiu toliau, ziuresim kaip is tikruju bus...

rožių light nebandžiau, nežinau. o CC su grūdeliais, bet neskrabina jie ten labai. švelnus jis toks. geras. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 02 07, 22:04)
rožių light nebandžiau, nežinau. o CC su grūdeliais, bet neskrabina jie ten labai. švelnus jis toks. geras. smile.gif

toks ispudis buvo,kad skrabas, kai pirma karta su CC susipazinau biggrin.gif Isbandzius jauciu, kad svelnus smile.gif mano normali-misri, ilgai nesimozoju, kolkas patinka smile.gif

O koki naudojat krema, jei svarainiu per riebus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deli~: 07 vasario 2009 - 21:06
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 07, 20:54)
CC raso, kad visiems odos tipams, o cia rasot, kad riebiai-misriai  blink.gif  tas pats su kremais... roziu raso kad visiems tipams, cia labiau sausai...

KN pakonsultavo, kad roziu vanduo labiau tinka i sausuma linkusiai odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 07, 22:06)
KN pakonsultavo, kad roziu vanduo labiau tinka i sausuma linkusiai odai ax.gif

Na taip, kazkaip paprastai ir gamina su rozem linijas sausai-brandziai odai g.gif Cia hauschka raso, kad tinka visiems tipams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 07, 21:05)
toks ispudis buvo,kad skrabas, kai pirma karta su CC susipazinau  biggrin.gif  Isbandzius jauciu, kad svelnus  smile.gif  mano normali-misri, ilgai nesimozoju, kolkas patinka  smile.gif

O koki naudojat krema, jei svarainiu per riebus? 4u.gif

su svarainiais tepu kaklą ir dekolte. o šiaip pribaiginėju Madaros lengvą drėkinantį kremuką ir kartais kokosų aliejum pasiteplioju (kaip nekeista neriebina, ir oda labai švelni būna po jo).
Atsakyti