Gal kas turite atsiliepimu apie sia kauke ir kokia jos paskirtis
http://www.natractiv...-ml-p-8311.html
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 05, 20:55)
Kunigunda78, gal galetumei ir man patarti koki krema pirkti
Mano situacija tokia pati, tik odos tipas skiriasi - misri-normali. Spuogu naikinti nereikia, tik reikia parinkti lengvesni kremuka, tinkanti mano odai. Noretusi ko nors is Hauschkos
Gal kuri mergina naudojanti H galetu geriau patarti, nes as esu naudojus tik roziu light, bet jis nera misriai odai. Yra lyg svarainiu kremas, ar as klystu? Ar aliejus ten misriai odai skirtas?
QUOTE(ChinChin @ 2009 02 06, 09:22)
10 kartu is eiles kasdien yra geriausia, bet jie labai skausmingi (masažuotoja nuolat klausdavo ar as ka nors jauciu, nes ne garselio neisleidau, bet skaudėjo tikrai), bet manau galima butu ir kas antra diena (jei sportuoji su treniruokliaistai turetum nustoti ir visa laika, kol masazuos ten nesilankyti, bent jau man taip buvo per kietos kojos ir labai sunku masazuoti ). Veliau viskas priklauso ir nuo taves pacios kaip ir ka tu valgai, ar judi, ar buni gryname ore, kiek isgeri skysciu/kokiu ir pan. Jei kasdien namie pati pasimasažuosi ir išsitepsi spec aliejais tai ir reciau galesi ten lankytis, bet jei neturi valios tai ar verta išmesti +-1000 vien masazams? Namie galima masažuotis su gumine taure, bet ir cia reikia išmanymo, nes jei per stipriai darysi liks melynes (o tai nera gerai), ypatingai atsargiai reikia elgtis su vidine slaunu puse, nes ja labai greitai galima ištampyti, o jau atgal atstatyti to nepajegs nei sportas, nei masazai
. Gali nusipirkti tuos medinius masažuoklius ir kasdien juo masažuoti, daryk ivyniojimus su purvu ir pan.
QUOTE(Monica @ 2009 02 06, 10:03)
Kunigunda, o koks tavo manymu yra skirtumas tarp maistinių neraf, šalto spaudimo aliejų ir kosmetinių?aš galvoju, kad jei jau galima maistui naudoti, tai ant odos tepti tuo labiau tiks
.Ar nėra čia tiesiog marketinginio triuko, kai analogiški produktai (kalbant apie kokybiškus) yra tiesiog sufasuojami mažesniais kiekiais, kainuoja pakuotė, tamsaus st. buteliukai ir pan., dargi mano galva antkainiai maist. aliejams gali būti kokie 50 proc., o kosmetikai, gal pvz. 100, nes apyvartos gi kitos.
visiskai sutinku, kad kainai reiksmes turi ir antkainis ir marketingas ir tamsus buteliukai, + mazas kiekis visada kainuoja daugiau nei didelis. Gerai pamenu Kubelka vienoje is savo knygu yra rasiusi, kad ant veido galima tepti tik tai ka galetum suvalgyti. Bet juk zmones gali skirtingus dalykus suvalgyti, ane? Tarkim, as absoliuciai nevartoju lenkisku produktu man tai siaubingas nuodas, tad jokiu agurku ar obuoliu sulciu as ant veido netepciau, bet ju ir nevalgau, nors didžioji dalis jais minta ir vargo nemato.
Dabar del paciu alieju tikrai bet kokio maistinio aliejaus ant veido as netepciau, nes negali paneigta, jog kainai itakos turi ir ju kokybe. Tai lemia vel skirtingi faktoriai kur jie auga, kaip jie priziurimi, kuo tresiami ir t.t. todel toli grazu, bet tik vienetai alieju turi ekologiškumo sertifikatus tokie aliejai tinka ir ant viedo, nes sertifikavimui taikomi vienodi reikalavimai ar maistui, ar kosmetikai. Kitas dalykas, materiaaomatikos koncepcija yra remti mazus šeimyninius ukius tad tokie aliejai ir kainuoja brangiau nei skirti maistui (didesnes plantacijos, daugiau moderniu irenginiu ir t.t.), taciau ir jie, jei buvo laikomasi ekologiškumo reikalavimu, yra sertifikuojami. Dar kitas dalykas, sertifikuoti aliejai negali buti cheminiais budais rafinuodami, taciau rafinuojami jie gali buti. Todel, natūraliais budais išvalyti aliejai nera kenksmingi ir juos galima tepti ant odos.
QUOTE(bryyla @ 2009 02 06, 18:12)
o kiek kakavos sviestas ten kainuoja?
6-7 lt
QUOTE(Odora @ 2009 02 06, 19:33)
siaip ragavau tu roziu pumpuru vienoj kavinej man visai skani arbata buvo, nors sake kad bjauri, tai gal ne ta pati, bet arbatinuke roziu pumpurai plaukiojo
o ten buvo vien pumpurai ar zalia arbata su roziu žiedlapiais ir kvapiosiomis medžiagomis
QUOTE(ragana @ 2009 02 06, 19:41)
Mano subjektyvia nuomone sėmenų aliejus naudingesnis negu žuvų taukai, tik reikia atsiminti, kad greit oksiduojasi, todel atidarius reikia laikyti šaldytuve ir suvartoti per tris - penkias savaites.
niekada nesu jo laikiusi saldytuve, nes jame juk nuosėdos susidaro del zemos temperatūros, o kartu i jas ir gerosios medžiagos nuseda
QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 06, 20:29)
oi ne, zuvu tauku niekas nenurungs sitoj vietoj
be to, omegos is augaliniu saltiniu daug sunkiau ir nevisada pasisavinamos zmogaus organizmo.
mitas, kad zuvu taukuose yra daugiau omega ir kad ju niekas nenurungs
, teko ne viena saltini skaityti paneigianti si fakta + bendrauti su visokiais ten labai ismananciais mitybos ypatumus.
Kad ir koks semenu aliejus man neskanus, bet nuo jo niekada man nera buve bloga, o stai isgerus zuvu tauku grynu/ kapsule mane siaubingai imdavo pykinti- speju, mano organizmas, priesingai, nepasisavina sio aliejaus