Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 02 06, 18:55)
tepsiu ant veido ir zmones gasdinsiu  lotuliukas.gif
siaip jei rimtai ta ir darysiu, nes kai buvau pas Elyte veido valytis jinai sake kad is moliu mano odai tinkamiausias zalias, dar paskaiciau internete siek tiek ir nusprendziau ismeginti turetu isvalyti veida kazkiek. tik dabar nelabai galiu intensyviai meginti noriu su issausejimais odos susitvarkyti, bet buvau porakart uztepus labai maloniai naudojasi net nelyginciau su negyvosios juros juodu purvu kur pries tai turejau. Dar beje Vergine rase kad jis toksinus istraukia is odos ir nuo celiulito tinka.

kazkada jau rasei kur ir uz kiek pirkai ji, bet labai tingiu ieskoti senesnese zinutese... gal galetum pakartoti? ax.gif
Atsakyti
pirkau madoj "nimfali" yra dvieju dydziu tubikuose bet labiau apsimoka didesni imti nes kaina nedaug skiriasi tai siaip 23lt bet su nuolaida 18 mokejau uz ten beveik 300ml
Papildyta:
niekaip to adreso neisidemiu normaliai...
Atsakyti
Nors pries tai ir parasiau kelias zinutes, bet vis tiek visoms Labas vakaras 4u.gif praeitas rasiau skaitydama 20 temos puslapiu, tai gal kaikurios ir ne i tema bebuvo... tongue.gif

Nusipirkau siandien rozmarinu EA ax.gif zadu jo lasinti i bazini alieju ir darytis kaukes plaukams... alieju kita savaite pirksiu is hales turgaus, jei ir maistiniai ten, tai plaukams manau tiks (veidui ju tikrai nenaudosiu) blush2.gif tai va norejau paklausti jusu nuomones... koks aliejus geriausiai tiktu plaukams? noriu, kad saknis stiprintu ir kad greiciau augtu... skaiciau daug, kad geriausias plaukams simondsiju, gal kas bandete? galvoju pirkti sita arba sezamu...
beje dar prie to pacio... ar EA tiesiai lasinti i bazini alieju ir paplakt buteliuka?
alieju+EA tepti ir plaiku saknis ir galus? blush2.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Rasma, aciu uz info smile.gif

Sprendziat is to, ka parasei, manau Hauschka patiks tikrai daug labiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimuka... blush2.gif
kazkas rase (atleiskit, nepamenu), kad omega 3 daugiau yra semenu aliejuje nei zuvu taukuose... zadejau pirkt zuvu taukus, kad sausai odai pagelbeciau is vidaus... Tas omega 3 padeda odai? ax.gif nebezinau dabar kuri pirkti... g.gif
Papildyta:
Ka gero daro pankoliu arbata?

Gal kas neseniai buvote KN ir zinote, kiek ten kakavos sviestas kainuoja? ax.gif
Atsakyti
pankoliai nuo celiulito
roziu pumpuru arbata nuo sausejimo odos smile.gif cia Kunigundos ismintis
siaip ragavau tu roziu pumpuru vienoj kavinej man visai skani arbata buvo, nors sake kad bjauri, tai gal ne ta pati, bet arbatinuke roziu pumpurai plaukiojo smile.gif
Atsakyti
Rasma, ačiū 4u.gif

Sėmenų aliejų gerti sveika, bet ne visiems įmanoma smile.gif Man jo skonis neįveikiamas, tai aš jį plaukams naudoju smile.gif O mano vyras geria ir jam nieko biggrin.gif

Mano subjektyvia nuomone sėmenų aliejus naudingesnis negu žuvų taukai, tik reikia atsiminti, kad greit oksiduojasi, todel atidarius reikia laikyti šaldytuve ir suvartoti per tris - penkias savaites.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 02 06, 20:25)
Dar turiu klausimuka...  blush2.gif
kazkas rase (atleiskit, nepamenu), kad omega 3 daugiau yra semenu aliejuje nei zuvu taukuose... zadejau pirkt zuvu taukus, kad sausai odai pagelbeciau is vidaus... Tas omega 3 padeda odai?  ax.gif nebezinau dabar kuri pirkti...  g.gif
Papildyta:
Ka gero daro pankoliu arbata?

Gal kas neseniai buvote KN ir zinote, kiek ten kakavos sviestas kainuoja?  ax.gif

va toki dalykeli as siandien user posted image
pirkau bigsmile.gif

Adresai cia yra kur isigyti, pasirode, kad ir musu kaime yra thumbup.gif
http://www.aletovis....m...&page_id=18

250ml kainavo 12 litu, pardavejka sake labai geras, geriausias LT, bet neskanus unsure.gif Siandien neragausiu, nes privalgiau migdolu riesutu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 02 06, 20:19)
Nors pries tai ir parasiau kelias zinutes, bet vis tiek visoms Labas vakaras  4u.gif praeitas rasiau skaitydama 20 temos puslapiu, tai gal kaikurios ir ne i tema bebuvo...  tongue.gif

Nusipirkau siandien rozmarinu EA  ax.gif zadu jo lasinti i bazini alieju ir darytis kaukes plaukams... alieju kita savaite pirksiu is hales turgaus, jei ir maistiniai ten, tai plaukams manau tiks (veidui ju tikrai nenaudosiu)  blush2.gif tai va norejau paklausti jusu nuomones... koks aliejus geriausiai tiktu plaukams? noriu, kad saknis stiprintu ir kad greiciau augtu... skaiciau daug, kad geriausias plaukams simondsiju, gal kas bandete? galvoju pirkti sita arba sezamu...
beje dar prie to pacio... ar EA tiesiai lasinti i bazini alieju ir paplakt buteliuka?
alieju+EA tepti ir plaiku saknis ir galus?  blush2.gif
aciu  4u.gif

as tai su rozmarinu EA pasidariau losjona plauku saknims stiprint ir kad augtu greiciau biggrin.gif sudetis pas mane tokia - hidrolatas (norejau levandu, bet nebuvo, tai gerai ir ramuneliu suejo biggrin.gif), alkoholis, ir rozmarinu EA, ir as dar levandu EA ilasinau.. (jei tikslesniu proporciju noresi galesiu parasyt)..
naudoju jau antra savaite kiekviena kart pries plaunant galva ir laikau per visa nakti, kol kas viskas gerai biggrin.gif
aisku galima lasint EA ir i alieju, bet nenoriu kad riebintu man saknis.. as atskirai plaukus aliejum patepu (saknu netepu)..

QUOTE(bryyla @ 2009 02 06, 20:25)
Gal kas neseniai buvote KN ir zinote, kiek ten kakavos sviestas kainuoja?  ax.gif

buvau treciadieni KN, ir kaip tik ziurejau kakavos sviestas kiek kainuoja (seip smalsu buvo).. tai 50 g kainuoja 28 lt (na +- koks 1 lt)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 06, 19:43)
as tai su rozmarinu EA pasidariau losjona plauku saknims stiprint ir kad augtu greiciau  biggrin.gif  sudetis pas mane tokia - hidrolatas (norejau levandu, bet nebuvo, tai gerai ir ramuneliu suejo biggrin.gif), alkoholis, ir rozmarinu EA, ir as dar levandu EA ilasinau.. (jei tikslesniu proporciju noresi galesiu parasyt)..
naudoju jau antra savaite kiekviena kart pries plaunant galva ir laikau per visa nakti, kol kas viskas gerai  biggrin.gif
aisku galima lasint EA ir i alieju, bet nenoriu kad riebintu man saknis..  as atskirai plaukus aliejum patepu (saknu netepu)..
buvau treciadieni KN, ir kaip tik ziurejau kakavos sviestas kiek kainuoja (seip smalsu buvo).. tai 50 g kainuoja 28 lt (na +- koks 1 lt)

bandysiu alieju as gal, bijau alkoholio biggrin.gif o ir pinigine dabar nera tokia stora... tongue.gif
Palomina, minejei kazkada , kad turi stora aromaterapijos knyga... gal ten raso pagrindines kakavos sviesto savybes? ax.gif noriu juo savo sausa veido oda tepti, Dadygirl rekomendavo 4u.gif
Papildyta:
Alteros duso zele sudetyje yra Sodium Lauryl Sulfoacetate. Cia ne tas pats, kas Sodium Lauryl Sulfate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 02 06, 18:25)
kazkas rase (atleiskit, nepamenu), kad omega 3 daugiau yra semenu aliejuje nei zuvu taukuose... zadejau pirkt zuvu taukus, kad sausai odai pagelbeciau is vidaus... Tas omega 3 padeda odai?  ax.gif nebezinau dabar kuri pirkti...  g.gif

oi ne, zuvu tauku niekas nenurungs sitoj vietoj smile.gif

be to, omegos is augaliniu saltiniu daug sunkiau ir nevisada pasisavinamos zmogaus organizmo.
Atsakyti
As tai va turiu toki klausimuka, nusidaziau plaukus (su cheminiais dazais sad.gif, bet kitaip sviesios spalvos isgaut negaliu), tai kaip jus manot koki galiu naudoti naturalu alieju ar balzama, kad nenusiplautu spalva, bet kartu butu sveiki plaukai?
Atsakyti