Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 02 06, 16:53)
kas iš lietuvių gamintojų siūlo natūralią kosmetiką?  g.gif

nemanes klauset blush2.gif bet isikisiu 4u.gif girdejau, kad yra naturali Dr.Alkaitis kosmetika (lietuvio gaminama unsure.gif ) http://www.alkaitis.com/ esu girdejus, kad ji naturali ir kai kurios Holivudo zvaigzdes ja naudoja unsure.gif Tik tiek smile.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 02 06, 17:46)
Tiesa, pati neseniai nusipirkau Eco purinantį šampūną, tai kolkas tik kartą bandžiau, bet lyg ir nieko. Atsiliepsiu, kaip seksis po ilgesnio laiko blush2.gif

stai, man labai butu idomu isgirsti atsiliepimus apie si sampuna po ilgesnio laiko mirksiukas.gif nes kaip tik apie ji galvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 03, 21:24)
ten turi nerafinuoto kakavos sviesto, dar is ten pirkau avokadu alieju -tai tikrai labai fainas. Kol kas daugiau kaip ir nieko is ten neisbandziau. Galvoju veliau argano plaukams isigyti
Kadangi jau turiu sarmo, tai pavasari muila gaminsiu -tada daugiau ka isbandysiu  ax.gif

o kiek kakavos sviestas ten kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 06, 17:53)
girdejau, kad yra naturali Dr.Alkaitis kosmetika (lietuvio gaminama  unsure.gif ) http://www.alkaitis.com/ esu girdejus, kad ji naturali ir kai kurios Holivudo zvaigzdes ja naudoja  unsure.gif  Tik tiek  smile.gif

Aš irgi naudojau, parsisiunčiau iš JAV "travel kit" pabandymui, bet didesnio įspūdžio nepaliko schmoll.gif Labai taupiai naudojasi (to rinkinuko man beveik mėnesiui užteko ir tai ne viską sunaudojau ax.gif ), bet kad būtų stebuklų stebuklas nespėjau pajust g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 06, 19:12)
Aš irgi naudojau, parsisiunčiau iš JAV "travel kit" pabandymui, bet didesnio įspūdžio nepaliko schmoll.gif Labai taupiai naudojasi (to rinkinuko man beveik mėnesiui užteko ir tai ne viską sunaudojau ax.gif ), bet kad būtų stebuklų stebuklas nespėjau pajust g.gif

o nealergizavo? Kaip kvapas? Gal hauschka naudojot? Pastoroji geresne? 4u.gif

P.S. kazkodel taip ir numaniau blush2.gif retai ka lietuviai geriau uz kitus padaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 06, 15:11)
O šiaip tai dabar užsisakius "Laveros" šampūnų, sau ir šeimai, gal kas bandėte? cool.gif

mano plaukai sausi-dažyti, tai mango ir rožių šampūnai labai tiko, o obuolinis kažkaip ne itin, pleiskanoja nuo jo galvos oda. įsitikinau (eilinį kartą), kad neverta pirkti savo "nenormaliems" plaukams šampūnų, skirtų normaliems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 06, 18:21)
o nealergizavo? Kaip kvapas? Gal hauschka naudojot? Pastoroji geresne?  4u.gif 

Pagal aprašymą, tai veido kaukių (jos dvi įdėtos) net nepabandžiau, nes nurodyta, kad pvz. žolėms ir uogoms (berods braškėms g.gif ) alergiškiems žmonėms - nenaudoti. Viena tų kaukių kvepia šviežiomis uogomis, kai sumaišai su jogurtu thumbup.gif Gaila, kad nepabandysiu verysad.gif Tebeturiu nepradėtas ir reiks 'išparceliuoti'. Mane kamuoja šienligė ir alergija kai kurioms uogoms, tai jau nerizikavau blush2.gif

Nuo kremuko akims vaizdelis ryte būdavo labai nekoks: asmeniškai man labai 'užtindavo' akys, ryte paakiai paburkę, lyg patinę blink.gif Tai nustojau naudoti. Irgi tebeturiu visą tą mažiuką induką, tas pats likimas laukia, kaip kaukių...

Tonikas, naktinis/dieninis kremas tiko ir patiko: pagyvino veido spalvą (mano oda labai blyški, tai tapo sveikai rausva thumbup.gif ), bet man toks įspūdis, kad poros tapo labiau matomos ir inkštiriukai vis išlenda g.gif Bet nesuprantu ar vėliau būtų išsivalę ar čia visąlaik taip būtų buvę, tiesiog sunaudojau pilnai ką turėjau ir gal nelabai užteko kiekio, kad galutinai įsitikint ax.gif Tonikas tiesa, palikdavo šiek tiek lipnumo įspūdį g.gif

Veido prausikliui priekaištų neturiu (labai skalsus ir dar turiu, nes lašelio užtenka visam veidui), o tas gelis (kur labai giriamas) nei patiko, nei nepatiko - nesusidariau jokio įspūdžio, bent po depiliacijos užteptas nieko per daug nenuramino, kokia buvo oda, tokia ir liko g.gif Spuogeliai patepti greičiau užgydavo, tai nenuneigsi. Dar aliejuką naudojau..bet nepamenu apie jo poveikį blink.gif

Kvapas, bent man - nel. malonus, toks 'pobaisis', lyg saulėgrąžų aliejuje išmirkytum šieną biggrin.gif Stiprus žolės ir kažkokio aliejaus g.gif Kaip ir buvo aprašyta, po pirmųjų panaudojimų (ypač po naktinio kremo, kai tepiau pirmaisiais kartais) labai užkaisdavo veidas, iki raudonumo rolleyes.gif Internetiniame psl. parašyta, kad taip ir turi būti, kai oda persitvarko, pereina prie natūralios, kokybiškos kosmetikos ir pan.

Šiaip kosmetika labai skalsi, reikia labai mažai jos naudoti, nes priešingu atveju lieka riebumo pojūtis. Stebuklingumu neįsitikinau, nes šiaip mano oda mišri (riebesnė T zona, ant nosies poros labiau matomos, žandukai sausi, kartais koks inkštiriukas susiformuoja), bet nėra labai jau problemiška.

Jei ką ir pirkčiau pakartotinai, tai toniką, prausiklį ir dieninį/naktinį kremus ax.gif
Atsakyti

QUOTE(bryyla @ 2009 02 06, 18:42)
o kas su tuo moliu darysi?  ax.gif

tepsiu ant veido ir zmones gasdinsiu lotuliukas.gif
siaip jei rimtai ta ir darysiu, nes kai buvau pas Elyte veido valytis jinai sake kad is moliu mano odai tinkamiausias zalias, dar paskaiciau internete siek tiek ir nusprendziau ismeginti turetu isvalyti veida kazkiek. tik dabar nelabai galiu intensyviai meginti noriu su issausejimais odos susitvarkyti, bet buvau porakart uztepus labai maloniai naudojasi net nelyginciau su negyvosios juros juodu purvu kur pries tai turejau. Dar beje Vergine rase kad jis toksinus istraukia is odos ir nuo celiulito tinka.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 06, 12:02)
lotuliukas.gif Naudoju rožių hidrolatą daugiau kaip pusę metų, o MB niekaip priprasti negali. O dabar ir dukrytė juo pradėjo purkštis, nes laimė pasakė, kad rožių hidrolatas - mažų mergaičių kvepalai biggrin.gif Tai dviese vieną vyrą kankiname tongue.gif Ir nieko - dar gyvas...

maniskiai taigi gaunasi du pries mane viena lotuliukas.gif kai sunus pasake komentara kas cia smirda? tai dar apsimeciau , kad neisgirdau doh.gif bet kai vyras paklause, kokiom cia neplautom kojnem smirda virtuve doh.gif doh.gif tas kvapas ant odos kazkaip greit isgaruoja, bet pacioje patalpoje, kurioje purksta dar kuri laika jauciasi doh.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 06, 12:02)
su laiku prie visko pripras  nail.gif  hihihi.gif

jei rasi, pasidalink žiniomis, kur  bigsmile.gif

neradau musu kaime verysad.gif Tiesa, dar maxinmoj nebuvau g.gif Bet pas mus tokios mazutes...ryt uzsuksiu.

QUOTE(Daddygirl @ 2009 02 06, 15:18)
merginioms, kurios uzsakinejo is materia aromatica:
jau turiu jusu uzsakytus daiktus.

Valio thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa, gal kam bus įdomu, išbandžiau keletą naujų dalykų, o atsiliepimų lyg ir nepalikau ax.gif

* Lavera "Basis Sensitiv" pienelis makiažui valyti. Pasirodė labai prieinama kaina, o kadangi manasis Hauschkos jau labaai į pabaigą, tai nusprendžiau šį išmėginti. Ir ką galiu pasakyti, beveik nematau skirtumo nuo Hauschkos, kolkas bent smile.gif Tik truputį tirštesnis ir tiek. Porą kartų tebandžiau, tai lyg ir viskas tvarkoj su juo.

* Sante nagų lako valiklis. Visiškai neturi bjauraus kvapo, vos vos tik toks specifinis jaučiasi, bet ramiai galiu kambary valytis ir namiškiai kvapo nepeikia biggrin.gif Bespalviui lakui nuvalyti tai idealu, o spalvotą gerokai trinti reikia ax.gif Tai tik ta viena blogybė, kad užtrunka, bet nuvalo viską tvarkingai ir neišsausina nagučių. Džiaugiuosi šiuo pirkiniu smile.gif

* Logona "Tropic" dušo želė. Pasirodė vos juntamo gaivaus kvapo bigsmile.gif Nors tikėjausi saldžių ananasų biggrin.gif Nieko panašaus. Labai labai patinka, dar lyg kažkokiu mini grūdelių turi su kokosų pienu g.gif

* Speick "Thermal" dušo želė. Putoja ir viskas tvarkoj su ja, tik kvapas tragiškas doh.gif Pirkau su šaltalankiais, o atsiuntė "silicia + alge" (??? kaip lietuviškai). Keista konsistencija, nevienalytė ir truputį klijus primena. Reikia tikėtis, kad šaltalankiai kvepia skaniau, nes šitos tai nesiūlyčiau rolleyes.gif

* Lavera "Basis Sensitiv" dantų pasta su mėtomis. Truputį sūroka, nes turi sudėtyje jūros druskos, tačiau tas sūrumas nėra įkyrus (nepernešu pastų druskos pagrindu). Lyg ir viską puikiai nuvalo ir atgaivina, užskaitom thumbup.gif

* Lavera dušo želės su migdolais ir vanile bei raudonaisiais apelsinais. Nuostabiai kvepia wub.gif Tuo tarpu dušo želė su medumi pasirodė keisto kvapo, lyg kažkokių gaivių citrusų randu ten biggrin.gif Bet nieko. O su žaliąja arbata ir bambukais tai nemalonus kvapas ir pati dušo želė įtartinai skysta schmoll.gif

* Sante "Green Wave" kūno losjonas. Per mažai drėkina g.gif Kvapas vidutiniškas (pirkau neuosčiusi). Vasarai gal ir sueitų, bet daugiau nesinorėtų pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 06, 18:55)
siaip jei rimtai ta ir darysiu, nes kai buvau pas Elyte veido valytis jinai sake kad is moliu mano odai tinkamiausias zalias, dar paskaiciau internete siek tiek ir nusprendziau ismeginti turetu isvalyti veida kazkiek

Atsiprašau, o kas ta Elytė? ax.gif Kosmetologė, gal kokiam salone dirba? blush2.gif Ir man reikia biggrin.gif

Nė viena nebuvote "Okeanijos" grožio salone, kur daro procedūras su ekologiška "Equavie" kosmetika? g.gif Čia nuoroda: http://www_okeanija_lt/paslaugos/

Man labai netoli namų, taip noriu išbandyti, turbūt reiks palepinti save rolleyes.gif
Atsakyti
beje priminet apie nagu lakus, cia radau parasyta, kad body shop nagu lako sudetis be baisiu chemiju tai siandien europoj radau cielus 2vnt nagu lako ispardavime raudona ir bespalvi, o pardaveja sake kad nepasiteisines produktas ir isvis isimamas is gamybos!
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 02 06, 20:01)
Atsiprašau, o kas ta Elytė? ax.gif Kosmetologė, gal kokiam salone dirba? blush2.gif Ir man reikia biggrin.gif

Elyte taip kosmetologe dirba toj parduotuvej sv Stepono 10 turbut, ten ir jos kabinetas yra, naudoja hauschka priemones ir siaip visais atzvilgiais maloni moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 06, 20:03)
Elyte taip kosmetologe dirba toj parduotuvej sv Stepono 10 turbut, ten ir jos kabinetas yra, naudoja hauschka priemones ir siaip visais atzvilgiais maloni moteris smile.gif

Šv. Stepono 6 mirksiukas.gif

Taip pat Lakshmi naudoja ir visokias kitas natūralias gėrybes. Tikrai labai malonios procedūos thumbup.gif
Atsakyti