QUOTE(Deli~ @ 2009 02 06, 18:21)
o nealergizavo? Kaip kvapas? Gal hauschka naudojot? Pastoroji geresne?
Pagal aprašymą, tai veido kaukių (jos dvi įdėtos) net nepabandžiau, nes nurodyta, kad pvz. žolėms ir uogoms (berods braškėms
) alergiškiems žmonėms - nenaudoti. Viena tų kaukių kvepia šviežiomis uogomis, kai sumaišai su jogurtu
Gaila, kad nepabandysiu
Tebeturiu nepradėtas ir reiks 'išparceliuoti'. Mane kamuoja šienligė ir alergija kai kurioms uogoms, tai jau nerizikavau
Nuo kremuko akims vaizdelis ryte būdavo labai nekoks: asmeniškai man labai 'užtindavo' akys, ryte paakiai paburkę, lyg patinę
Tai nustojau naudoti. Irgi tebeturiu visą tą mažiuką induką, tas pats likimas laukia, kaip kaukių...
Tonikas, naktinis/dieninis kremas tiko ir patiko: pagyvino veido spalvą (mano oda labai blyški, tai tapo sveikai rausva
), bet man toks įspūdis, kad poros tapo labiau matomos ir inkštiriukai vis išlenda
Bet nesuprantu ar vėliau būtų išsivalę ar čia visąlaik taip būtų buvę, tiesiog sunaudojau pilnai ką turėjau ir gal nelabai užteko kiekio, kad galutinai įsitikint
Tonikas tiesa, palikdavo šiek tiek lipnumo įspūdį
Veido prausikliui priekaištų neturiu (labai skalsus ir dar turiu, nes lašelio užtenka visam veidui), o tas gelis (kur labai giriamas) nei patiko, nei nepatiko - nesusidariau jokio įspūdžio, bent po depiliacijos užteptas nieko per daug nenuramino, kokia buvo oda, tokia ir liko
Spuogeliai patepti greičiau užgydavo, tai nenuneigsi. Dar aliejuką naudojau..bet nepamenu apie jo poveikį
Kvapas, bent man - nel. malonus, toks 'pobaisis', lyg saulėgrąžų aliejuje išmirkytum šieną
Stiprus žolės ir kažkokio aliejaus
Kaip ir buvo aprašyta, po pirmųjų panaudojimų (ypač po naktinio kremo, kai tepiau pirmaisiais kartais) labai užkaisdavo veidas, iki raudonumo
Internetiniame psl. parašyta, kad taip ir turi būti, kai oda persitvarko, pereina prie natūralios, kokybiškos kosmetikos ir pan.
Šiaip kosmetika labai skalsi, reikia labai mažai jos naudoti, nes priešingu atveju lieka riebumo pojūtis. Stebuklingumu neįsitikinau, nes šiaip mano oda mišri
(riebesnė T zona, ant nosies poros labiau matomos, žandukai sausi, kartais koks inkštiriukas susiformuoja), bet nėra labai jau problemiška.
Jei ką ir pirkčiau pakartotinai, tai toniką, prausiklį ir dieninį/naktinį kremus