Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 02 06, 17:38)
Galėsi parašyti man nuorodėlę to produkto, kurį išsirinksi, į AŽ ar el. paštą:

būtinai, ačiū 4u.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 02 06, 17:46)
O man jis toks tobulas, kad susukau jau dvi tūbeles,

kiekvienai savo lotuliukas.gif
Atsakyti
sakykit, o yra Alterros ranku kremo? jei yra, gal kas bandet? 4u.gif
paskutiniu metu labai issileidau, tai reikia ekonominio varianto blush2.gif
Atsakyti
Man labai rekėtų vienos prekės iš natractiv.de, bet aš iš Kauno, tai nesinori nieko apsunkinti unsure.gif
Gal kas nors iš kauniečių žadat užsakinėt ir mane priimtumėt? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 02 06, 17:18)
sakykit, o yra Alterros ranku kremo? jei yra, gal kas bandet?  4u.gif
paskutiniu metu labai issileidau, tai reikia ekonominio varianto  blush2.gif

Jau rasiau anksciau,kad man Alteros labai gerai rankom eina kremas skirtas veidui (drekiklis).Turejau su metom,tai vyras pasisavino i darba...Tai va vakar nusipirkau dienini krema veidui su alyvogem-irgi naudoju rankom-nu man liuks,Dar nei vienas taip nedrekino mano suskirdusiu ranku kaip sie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 02, 16:43)
tai labai nedaug jei savaite, man sake, kad savaite turesiu pakentet, o poto ima geret. realus rezultatas tik po menesio. siaip tamanu nebuciau pirkus, norejau riebios odos misinuko, bet jos isiule, sake kaip tik man labai gerai bus, nuo inkstiru.  unsure.gif  mirksiukas.gif Dar liepe savo visus turimus kremus ismest, ir sake, kad su aliejais net galva galima plaut  unsure.gif  Bet reiks iskentet tam tikra perioda. Nezinau, patikejau jomis ar ne  lotuliukas.gif
O ten pirkti mane priverte kvapai, ot geras marketingas, pauostai kaip kokiu narkotiku ir perki, ir brangiai dar, nesvarbu, kad ir taip namie kokie 5 kremai stovi  lotuliukas.gif ir dar visokiu nesamoniu nelabai ekologisku  lotuliukas.gif Kad dabar tik i nauda iseitu

o tamanu aliejus padejo nuo inkstyru? ax.gif kaip jis veikia, isnyksta inkstyrai ar kaip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 02 06, 16:46)
Turėjau obuolinį užsisakius, tai teko numest į spintą po kelių bandymų. Tik išsiplovus plaukai labai gražiai žiūrisi, blizga ir visa kita, tačiau kitą dieną jau nebešvarūs atrodo, nors plaunu juos kas dvi paras rolleyes.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 02 06, 16:52)
vakar kaip tik isbandziau laveros orange milk volume sampuna, tai kol plaukai buvo slapi, tai atrode tarsi neplauti, tokie sukrite. bet kai isdziuvo, tai normaliai.

doh.gif Ot tai ačiū lotuliukas.gif Nusipirkau "Lavera Orange Milk Shampoo for Fine & Thin Hair" (kad tiktų ir šeimynai) ir "Lavera Mango Milk Natural Shampoo for Coloured Hair" (sau) lotuliukas.gif Nieko nelieka, tik išbandyti cool.gif Bet paskaičius atsiliepimus, nebūčiau pirkus..įdomu dabar ar pasiteisins tas mano pirkinys smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ragana @ 2009 02 06, 17:19)
Man labai rekėtų vienos prekės iš natractiv.de, bet aš iš Kauno, tai nesinori nieko apsunkinti  unsure.gif
Gal kas nors iš kauniečių žadat užsakinėt ir mane priimtumėt?  ax.gif  4u.gif

Jeigu neatsiras kauniečių, nugi 'priglausiu' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 02 06, 19:22)
Jau rasiau anksciau,kad man Alteros labai gerai rankom eina kremas skirtas veidui (drekiklis).Turejau su metom,tai vyras pasisavino i darba...Tai va vakar nusipirkau dienini krema veidui su alyvogem-irgi naudoju rankom-nu man liuks,Dar nei vienas taip nedrekino mano suskirdusiu ranku kaip sie  thumbup.gif

aciu 4u.gif reiks isbandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 02, 21:09)

ir paskutinis tai mano zaliasis molis is limfali 280ml tubikas 23lt o su nuolaida apie 18lt biggrin.gif susitaupe troleibuso bilieteliai per visa miesta, is sio tikiuosi daugiausiai, nekantrauju ismegint tik MB namie sedi tai dabar negasdinsiu

o kas su tuo moliu darysi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 02 06, 18:39)
aciu  4u.gif  reiks isbandyt smile.gif

Gera ideja, droge pardavejos nelabai man irgi galejo padet del Allteros ranku kremo, reiks i man nusipirkus veidui rankytem naudot, o tai weledos kasdienai biski brangoka, nors ir labai geras ax.gif o is alteros duso zeles su rozem tai naudoju kaip ranku muila, labai primena urtekram skysta muila su rozem. cia kai taupymas laikinas uzejes yra, o norisi tos ekologijos. thumbup.gif
Atsakyti
Rasma 4u.gif Ačiū už geranoriškumą smile.gif

Čia man labai reikia vaikui dantų pastos. Iki šiol visą gyvenimą daudojom"Weleda", bet dabar atsirado pageidavimas braškių skonio. O aš daugiau niekur nerandu jo pageidaujamo braškių skonio ir mano pageidaujamos sudėties smile.gif
Sau visko užsisakiau iš "Weledos" šį kartą tai nelabai ko ir reikia (nebent pasiekti KN biggrin.gif ), o vaikas tuoj neturės su kuo dantų valyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 02 06, 17:45)
Rasma  4u.gif  Ačiū už geranoriškumą  smile.gif
Čia man labai reikia vaikui dantų pastos.

Tai irgi atsiųskit AŽ ar į el. paštą ( rasele.m@gmail.com) nuorodėlę ir užsakysim smile.gif
Greičiausiai sekmadienį šeimyną ryte išleisiu kieman ir atsisėsiu ramiai prie pirkimo rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip su Naujosios Barmunės baziniais aliejais? Jie tikriausiai rafinuoti? blush2.gif
Atsakyti