o is lietuvisku produktu kazka naturalaus bandote?
ammonium laureth sulphate yra augalinės kilmės Ir kiek žinau, tai natūralioje kosmetikoje tai reiškia 'Coconut based cleaning agent'
O tai labai baisu, čia tas pats kas cheminė sudėtinė dalis
O tai labai baisu, čia tas pats kas cheminė sudėtinė dalis
Daddygirl, oho kaip greit! smagu, kad apsiemei suorganizuot, tai turbut ne uz kalnu prekytes bus ir Kaune
Julyska, o kaip ten su uzsakymu uz natractiv ?
na pagaliau padides naturaliu prekyciu pasirinkimas ir Kaune
na pagaliau padides naturaliu prekyciu pasirinkimas ir Kaune
jo molekulinė sandara yra stambesnė, jis mažiau negeras nei SLS
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 02 06, 14:45)
Iš natractiv.de ir aš sau užsakinėsiu, jei kažkam kažko reik Ar čia klausėt, nes jau buvo užsakyta
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 02 06, 14:47)
jo molekulinė sandara yra stambesnė, jis mažiau negeras nei SLS
Aš dar tiek kosmetikoje nežinau, tai ačiū už paaiškinimus
O šiaip tai dabar užsisakius "Laveros" šampūnų, sau ir šeimai, gal kas bandėte?
taip, turejo jau but uzsakyta tai dabar nebent po kokio gero menesio ar pusantro gal ir vel prisijungciau prie ko nors o tai bankrotas jau mano piniginei si men- ir Hauscka, ir is daddygirl, ir is natractiv
QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 06, 15:35)
o is lietuvisku produktu kazka naturalaus bandote?
kas iš lietuvių gamintojų siūlo natūralią kosmetiką?
QUOTE(Rasma @ 2009 02 06, 16:11)
Iš natractiv.de ir aš sau užsakinėsiu, jei kažkam kažko reik
kol nenusiunčiau Hauschkos užsakymo astutei, tiek man visko iš Natractiv reikėjo Bet dėl visa ko - kada maždaug ruošiesi užsakinėti?
QUOTE(katutis @ 2009 02 06, 15:53)
Bet dėl visa ko - kada maždaug ruošiesi užsakinėti?
Planavau savaitgalį, bet nedega, galiu palaukt, jei kažkas kažką nori išsirinkti Tik aš siuntimo sumos nedalinu (pvz. jei mano prekės sunkios, o kita mergytė tik tušą ima, tai nesąžiningos 'dalybos' gaunasi, nes siuntimo kaina pagal svorį), o susidėjusi savo krepšelį dedu kito žmogaus prekes ir žiūriu kiek 'prisisumuoja', tai ir būna siuntimo suma tam žmogui..paprastai būna nedaug, kiek siunčiau
Rasma, vieno dalykėlio tikriausiai norėsiu - bet turiu grįžti namo ir sutikrinti, kuris EA mišinukas reikalingas
Kaip smagu čia užsukti po poros saaičių nesilankymo, tiek visko prisiskaitai vienu kartu
O man jis toks tobulas, kad susukau jau dvi tūbeles, tačiau pasibaigus Hauschkai prieš porą dienų iš taupumo nusipirkau EcoCosmetics balzamą už 9 litukus Tai iškart galiu pasakyt, kad nė iš tolo su Hauschka nesilygina Šiaip jis toks labai paprastutis, kažkiek padrėkina, lūpos matinės būna, tačiau ir teptis dažnaiu norisi Hauschka labiau drėkindavo, maitindavo ir dar tobulai pablizgindavo lūptes Būtinai pirksiu vėl, kai tik bus iš ko
Sutintrigavo atsiliepimai, maniškis KN mišinukas riebiai odai jau įpusėjo, galvoju, ką reikės kitą bandyti, galbūt ir tamanu susigundysiu
Turėjau obuolinį užsisakius, tai teko numest į spintą po kelių bandymų. Tik išsiplovus plaukai labai gražiai žiūrisi, blizga ir visa kita, tačiau kitą dieną jau nebešvarūs atrodo, nors plaunu juos kas dvi paras
Tiesa, pati neseniai nusipirkau Eco purinantį šampūną, tai kolkas tik kartą bandžiau, bet lyg ir nieko. Atsiliepsiu, kaip seksis po ilgesnio laiko
QUOTE(katutis @ 2009 02 03, 15:16)
Pvz. aš Hauschkos lūpų blizgį atidaviau mamai, nes man jis taip smirdėjo, kad siaubas Ir spalva nepatiko, jei tik užtepi kiek daugiau
O man jis toks tobulas, kad susukau jau dvi tūbeles, tačiau pasibaigus Hauschkai prieš porą dienų iš taupumo nusipirkau EcoCosmetics balzamą už 9 litukus Tai iškart galiu pasakyt, kad nė iš tolo su Hauschka nesilygina Šiaip jis toks labai paprastutis, kažkiek padrėkina, lūpos matinės būna, tačiau ir teptis dažnaiu norisi Hauschka labiau drėkindavo, maitindavo ir dar tobulai pablizgindavo lūptes Būtinai pirksiu vėl, kai tik bus iš ko
QUOTE(pepkė @ 2009 02 03, 23:45)
As irgi galiu atsiliepti apie Tamanu alieju
Sutintrigavo atsiliepimai, maniškis KN mišinukas riebiai odai jau įpusėjo, galvoju, ką reikės kitą bandyti, galbūt ir tamanu susigundysiu
Turėjau obuolinį užsisakius, tai teko numest į spintą po kelių bandymų. Tik išsiplovus plaukai labai gražiai žiūrisi, blizga ir visa kita, tačiau kitą dieną jau nebešvarūs atrodo, nors plaunu juos kas dvi paras
Tiesa, pati neseniai nusipirkau Eco purinantį šampūną, tai kolkas tik kartą bandžiau, bet lyg ir nieko. Atsiliepsiu, kaip seksis po ilgesnio laiko
vakar kaip tik isbandziau laveros orange milk volume sampuna, tai kol plaukai buvo slapi, tai atrode tarsi neplauti, tokie sukrite. bet kai isdziuvo, tai normaliai. kol kas atsiliepimu butu tiek, reikia ilgiau panaudot, kad susidaryciau tvirta nuomone