Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

o is lietuvisku produktu kazka naturalaus bandote?
Atsakyti
as irgi naudojus faith in nature sampunus dabar pasilikau tik prie balzamu, cia forume isryskino kad ALS yra, tai nusipirkau sibecos neutralu sampuna be tu plovikliu
nors faith in nature man patiko ir kaina labai gera
Atsakyti
ammonium laureth sulphate yra augalinės kilmės g.gif Ir kiek žinau, tai natūralioje kosmetikoje tai reiškia 'Coconut based cleaning agent' g.gif
O tai labai baisu, čia tas pats kas cheminė sudėtinė dalis unsure.gif g.gif
Atsakyti
Daddygirl, oho kaip greit! smagu, kad apsiemei suorganizuot, tai turbut ne uz kalnu prekytes bus ir Kaune smile.gif

Julyska, o kaip ten su uzsakymu uz natractiv ?ax.gif

na pagaliau padides naturaliu prekyciu pasirinkimas ir Kaune thumbup.gif

Atsakyti
jo molekulinė sandara yra stambesnė, jis mažiau negeras nei SLS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2009 02 06, 14:45)
Julyska, o kaip ten su uzsakymu uz natractiv ?ax.gif

Iš natractiv.de ir aš sau užsakinėsiu, jei kažkam kažko reik smile.gif Ar čia klausėt, nes jau buvo užsakyta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 02 06, 14:47)
jo molekulinė sandara yra stambesnė, jis mažiau negeras nei SLS smile.gif

Aš dar tiek kosmetikoje nežinau, tai ačiū už paaiškinimus 4u.gif

O šiaip tai dabar užsisakius "Laveros" šampūnų, sau ir šeimai, gal kas bandėte? cool.gif
Atsakyti
taip, turejo jau but uzsakyta ax.gif tai dabar nebent po kokio gero menesio ar pusantro gal ir vel prisijungciau prie ko nors ax.gif o tai bankrotas jau mano piniginei si men- ir Hauscka, ir is daddygirl, ir is natractiv doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2009 02 06, 15:35)
o is lietuvisku produktu kazka naturalaus bandote?

kas iš lietuvių gamintojų siūlo natūralią kosmetiką? g.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 02 06, 16:11)
Iš natractiv.de ir aš sau užsakinėsiu, jei kažkam kažko reik smile.gif

kol nenusiunčiau Hauschkos užsakymo astutei, tiek man visko iš Natractiv reikėjo biggrin.gif Bet dėl visa ko - kada maždaug ruošiesi užsakinėti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 06, 15:53)
Bet dėl visa ko - kada maždaug ruošiesi užsakinėti?  biggrin.gif

Planavau savaitgalį, bet nedega, galiu palaukt, jei kažkas kažką nori išsirinkti 4u.gif biggrin.gif Tik aš siuntimo sumos nedalinu (pvz. jei mano prekės sunkios, o kita mergytė tik tušą ima, tai nesąžiningos 'dalybos' gaunasi, nes siuntimo kaina pagal svorį), o susidėjusi savo krepšelį dedu kito žmogaus prekes ir žiūriu kiek 'prisisumuoja', tai ir būna siuntimo suma tam žmogui..paprastai būna nedaug, kiek siunčiau ax.gif
Atsakyti
Rasma, vieno dalykėlio tikriausiai norėsiu - bet turiu grįžti namo ir sutikrinti, kuris EA mišinukas reikalingas 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu čia užsukti po poros saaičių nesilankymo, tiek visko prisiskaitai vienu kartu biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 03, 15:16)
biggrin.gif Pvz. aš Hauschkos lūpų blizgį atidaviau mamai, nes man jis taip smirdėjo, kad siaubas sad.gif Ir spalva nepatiko, jei tik užtepi kiek daugiau sad.gif

O man jis toks tobulas, kad susukau jau dvi tūbeles, tačiau pasibaigus Hauschkai prieš porą dienų iš taupumo nusipirkau EcoCosmetics balzamą už 9 litukus blush2.gif Tai iškart galiu pasakyt, kad nė iš tolo su Hauschka nesilygina schmoll.gif Šiaip jis toks labai paprastutis, kažkiek padrėkina, lūpos matinės būna, tačiau ir teptis dažnaiu norisi g.gif Hauschka labiau drėkindavo, maitindavo ir dar tobulai pablizgindavo lūptes wub.gif Būtinai pirksiu vėl, kai tik bus iš ko blush2.gif

QUOTE(pepkė @ 2009 02 03, 23:45)
As irgi galiu atsiliepti apie Tamanu alieju smile.gif

Sutintrigavo atsiliepimai, maniškis KN mišinukas riebiai odai jau įpusėjo, galvoju, ką reikės kitą bandyti, galbūt ir tamanu susigundysiu smile.gif

O šiaip tai dabar užsisakius "Laveros" šampūnų, sau ir šeimai, gal kas bandėte? cool.gif

Turėjau obuolinį užsisakius, tai teko numest į spintą po kelių bandymų. Tik išsiplovus plaukai labai gražiai žiūrisi, blizga ir visa kita, tačiau kitą dieną jau nebešvarūs atrodo, nors plaunu juos kas dvi paras rolleyes.gif

Tiesa, pati neseniai nusipirkau Eco purinantį šampūną, tai kolkas tik kartą bandžiau, bet lyg ir nieko. Atsiliepsiu, kaip seksis po ilgesnio laiko blush2.gif
Atsakyti

vakar kaip tik isbandziau laveros orange milk volume sampuna, tai kol plaukai buvo slapi, tai atrode tarsi neplauti, tokie sukrite. bet kai isdziuvo, tai normaliai. kol kas atsiliepimu butu tiek, reikia ilgiau panaudot, kad susidaryciau tvirta nuomone smile.gif
Atsakyti