Kunigunda as dar prie praeito pokalbio del celiulito pasakojai apie tuos masazus, tai norejau paklausti, gal zinai kaip ta moteris daro? pirmus 10 daro kasdien? ar kokiu daznumu pirmus 10 seansu turi buti? ir po ju karta per savaite kiek laiko mazdaug? o po to karta per 2 savaites jau visa likusi gyvenima?
Rasma, rusų k. inete yra l. daug receptų.pvz. krūtinei:
Уход за бюстом
Для сохранения упругости и эластичности молочных желез - наносить на кожу биомассажную смесь утром и вечером (обогащение кремов для тела)
жожоба (simondsija-jojoba) 10к + лиметт 5к + сандал 3к + роза 3к
Ванны
нероли 4к + лиметт 5к + сандал 5к
O čia jau minėtas Aromatikos aliejus:
Kaklo ir krūtinės priežiūros aliejus
Sudėtis: natūralus migdolų aliejus, natūralus simondsijų aliejus; natūralūs snapučių, jazminų, ylangų eteriniai aliejai; vitaminas E. Be konservantų, dažiklių ir sintetinių priedų.
Poveikis:
- skatina audinių kraujo ir medžiagų apykaitą;
- lygina raukšles, jaunina odą, atkuria jos elastingumą:
- atkuria krūtinės tamprumą:
- mišinyje esantis simondsijų aliejus skatina greitą eterinių aliejų įsiskverbimą, sustriprina priešuždegiminį poveikį;
- skatina raumenų korekciją, ypač po gimdymo ir esant odos senėjimo pokyčiams.
Naudojimas: 2-3 savaites kasdieninis lengvas masažas, paskui palaikomasis masažas 1-2 kartus per savaitę.
Kontraindikacijos: individualus kai kurių aliejaus ingredientų netoleravimas.
Laikymo sąlygos: Laikyti sandariai užsuktą kambario temperatūroje. Atidarius flakoną, aliejų naudoti 6 mėn.
Jų nemažai aliejų yra nerafinuoti, tai gal ir neblogas dalykas.Aš turiu nuo kapiliarų, tai kaip ir patenkinta.
Beje, klausiau apie plaukų dažymą.Kokiais dažais dažai?
Kunigunda, o koks tavo manymu yra skirtumas tarp maistinių neraf, šalto spaudimo aliejų ir kosmetinių?aš galvoju, kad jei jau galima maistui naudoti, tai ant odos tepti tuo labiau tiks .Ar nėra čia tiesiog marketinginio triuko, kai analogiški produktai (kalbant apie kokybiškus) yra tiesiog sufasuojami mažesniais kiekiais, kainuoja pakuotė, tamsaus st. buteliukai ir pan., dargi mano galva antkainiai maist. aliejams gali būti kokie 50 proc., o kosmetikai, gal pvz. 100, nes apyvartos gi kitos.
Vergine, tai kad ir draugė alijošiaus visą indelį pirko ir beje, ji važiavo prekintis,kol aš namie su vaikais buvau
Уход за бюстом
Для сохранения упругости и эластичности молочных желез - наносить на кожу биомассажную смесь утром и вечером (обогащение кремов для тела)
жожоба (simondsija-jojoba) 10к + лиметт 5к + сандал 3к + роза 3к
Ванны
нероли 4к + лиметт 5к + сандал 5к
O čia jau minėtas Aromatikos aliejus:
Kaklo ir krūtinės priežiūros aliejus
Sudėtis: natūralus migdolų aliejus, natūralus simondsijų aliejus; natūralūs snapučių, jazminų, ylangų eteriniai aliejai; vitaminas E. Be konservantų, dažiklių ir sintetinių priedų.
Poveikis:
- skatina audinių kraujo ir medžiagų apykaitą;
- lygina raukšles, jaunina odą, atkuria jos elastingumą:
- atkuria krūtinės tamprumą:
- mišinyje esantis simondsijų aliejus skatina greitą eterinių aliejų įsiskverbimą, sustriprina priešuždegiminį poveikį;
- skatina raumenų korekciją, ypač po gimdymo ir esant odos senėjimo pokyčiams.
Naudojimas: 2-3 savaites kasdieninis lengvas masažas, paskui palaikomasis masažas 1-2 kartus per savaitę.
Kontraindikacijos: individualus kai kurių aliejaus ingredientų netoleravimas.
Laikymo sąlygos: Laikyti sandariai užsuktą kambario temperatūroje. Atidarius flakoną, aliejų naudoti 6 mėn.
Jų nemažai aliejų yra nerafinuoti, tai gal ir neblogas dalykas.Aš turiu nuo kapiliarų, tai kaip ir patenkinta.
Beje, klausiau apie plaukų dažymą.Kokiais dažais dažai?
Kunigunda, o koks tavo manymu yra skirtumas tarp maistinių neraf, šalto spaudimo aliejų ir kosmetinių?aš galvoju, kad jei jau galima maistui naudoti, tai ant odos tepti tuo labiau tiks .Ar nėra čia tiesiog marketinginio triuko, kai analogiški produktai (kalbant apie kokybiškus) yra tiesiog sufasuojami mažesniais kiekiais, kainuoja pakuotė, tamsaus st. buteliukai ir pan., dargi mano galva antkainiai maist. aliejams gali būti kokie 50 proc., o kosmetikai, gal pvz. 100, nes apyvartos gi kitos.
Vergine, tai kad ir draugė alijošiaus visą indelį pirko ir beje, ji važiavo prekintis,kol aš namie su vaikais buvau
su tais aliejais maistiniais man irgi galvosukis, esu skaicius nevatai kepimui galima naudoti tik rafinuotus nes nerafinuotuose nuo aukstos temperaturos issiskiria kazkokia toksiska medziaga, salotom nerafinuotus. Nors ten pat kazkas galva gulde kad graikai kepimui naudoja salto spaudimo nerafinuota alyvuogiu alieju.
man kazkaip cia daug galimu kombinaciju gaunasi: salto sp nerafinuotas; salto sp rafinuotas; karsto sp nerafinuotas (ar taip buna?) ; karsto sp rafinuotas (cia turbut standartinis parduotuvinis aliejus)
zodziu man vis dar galvosukis, kosmetikai aisku salto sp nerafinuotas, o maistui ...
man kazkaip cia daug galimu kombinaciju gaunasi: salto sp nerafinuotas; salto sp rafinuotas; karsto sp nerafinuotas (ar taip buna?) ; karsto sp rafinuotas (cia turbut standartinis parduotuvinis aliejus)
zodziu man vis dar galvosukis, kosmetikai aisku salto sp nerafinuotas, o maistui ...
QUOTE(Hopeidea @ 2009 02 06, 02:30)
Taip maniskiai vyrai vienareiksmiskai pries Smirda jiems abiems bega rekdami fuuuui gal vasarai pasiliksiu, labiau vedinasi tada patalpos gal taip nebejaus jie
Naudoju rožių hidrolatą daugiau kaip pusę metų, o MB niekaip priprasti negali. O dabar ir dukrytė juo pradėjo purkštis, nes laimė pasakė, kad rožių hidrolatas - mažų mergaičių kvepalai Tai dviese vieną vyrą kankiname Ir nieko - dar gyvas...
QUOTE(Hopeidea @ 2009 02 06, 01:30)
maniskiai vyrai vienareiksmiskai pries Smirda jiems abiems
Rytoj ieskosiu ekologisku avizu ir gaminsiuos
Rytoj ieskosiu ekologisku avizu ir gaminsiuos
su laiku prie visko pripras
jei rasi, pasidalink žiniomis, kur
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 22:53)
Aš tai prie sintetinių grįžti nenoriu - mane alergizuoja, sausina blakstienas, todėl tikrai eisiu šituo bandymų keliu
parašysiu až
parašysiu až
labai tikiuosi, kad kada ir as galesiu pakeisti
QUOTE(Odora @ 2009 02 06, 11:17)
esu skaicius nevatai kepimui galima naudoti tik rafinuotus nes nerafinuotuose nuo aukstos temperaturos issiskiria kazkokia toksiska medziaga, salotom nerafinuotus.
drįsčiau pasiginčyti. Nes aš skaičiau Optimalios mitybos biblijoje, kad aukštoje temperatūroje nėra toksiški tik kokosų ir alyvuogių aliejus. Apie rafinuotumą ir nerafinuotumą ten nebuvo kalbama.
Mano nuomone, maistinis aliejus yra rafinuojamas, kad būtų universalesnis ir neperduotų maistui savo aromato. Tada paprasta - nusiperki butelį ir pili visur, klausimas, tik kokia jo vertė tuomet
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 06, 12:02)
Naudoju rožių hidrolatą daugiau kaip pusę metų, o MB niekaip priprasti negali. O dabar ir dukrytė juo pradėjo purkštis, nes laimė pasakė, kad rožių
levandų hidrolatą nuo saviškio aš "slėpiau", nes man jis labai smirdėjo, aš a priori ir kitą žmogų tuomet automatiškai pasaugau Kažkaip dėl rožių nieko man nesako, o aš ir rožių tual.vandenį dabar esu nusipirkusi
QUOTE(katutis @ 2009 02 06, 11:16)
levandų hidrolatą nuo saviškio aš "slėpiau", nes man jis labai smirdėjo, aš a priori ir kitą žmogų tuomet automatiškai pasaugau Kažkaip dėl rožių nieko man nesako, o aš ir rožių tual.vandenį dabar esu nusipirkusi
nzn, mas tas roziu tai ne kiek nekliuna as siaip roziu kvapo nelabai megstu, galima sakyt, isvis nemegstu todel galvojau, kad ir hidrolatas bus, bet, kad sakyciau as isvis to kvapo nejauciu, ar jau cia tiek pripratau, nzn...ir isvis atrodo, kad jei kas ir jaucias, tai tik tuo metu levandos man intensyvesni kvapa turejo...
o man levandu labai svelnus ir greit prapuolantis kvapas va jei meginot frankinsensa va ten tai kvapelis ir laikosi tikrai ilgai ir jei pasipurski ilgai ant saves uzuodi na bet jis gautas dervas distiliuojant gal del to.
del tu alieju neturiu autoritetingos nuomones, bet jei alyvuogiu bet kokiu atveju geras tai valio
del tu alieju neturiu autoritetingos nuomones, bet jei alyvuogiu bet kokiu atveju geras tai valio
QUOTE(Odora @ 2009 02 06, 11:40)
o man levandu labai svelnus ir greit prapuolantis kvapas va jei meginot frankinsensa va ten tai kvapelis ir laikosi tikrai ilgai ir jei pasipurski ilgai ant saves uzuodi na bet jis gautas dervas distiliuojant gal del to.
na, matyt, velgi labai individualu
QUOTE(Odora @ 2009 02 06, 12:40)
va jei meginot frankinsensa va ten tai kvapelis
nebandžiau Čia tas, kuris Bažnyčia atsiduoda?
tikrai, kad geras. Šiaip plika akim matoma, kad jis lėčiau dega, maloniai kvepia net ilgesnio kepimo metu. Naudojam jį ir esam labai juo patenkinti