QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 12:57)
o gvazdikelius galima tiesiai ant odos tepti, ar reikia maisyti su kuo nors? nes tu giluminiu mane irgi uzpuola, gvazdikeliu ea turiu bet nepagalvojau juo meginti
siaip pataisykit mane jei klystu tiesiai ant odos galima arbatmedzio, levandu ir rozmarinu ea tepti?
as is savo patirties pasakysiu, kad viskas priklauso nuo eterinio. Tarkim rozalina as drasiai tepu gryna ir jokiu dirginimu ar pan., bet pasidariau sildomaji krema rankoms ir ilasinau vos kelis laselius gvazdikeliu EA. Karta pasipetus rankas,palieciau veida - tai pajauciau deginima, nors to EA lasinau labai mazai. Jo patariama lasinti i produkta ne daugiau kaip 1 %. Siaip tai skaiciau, kad gvazdikeliu EA yra vienas is alergenu, todel reiktu atsargiai ji naudoti.
Ant veido gryno rozmarino netepciau
Zinoma, itakos turi ir pati oda, as labai atsargiai ant veido "eksperimentuoju"
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 15:32)
kunigunda gali žinoti
Dekolte ir krutines sriciai turiu tik jau praeitoje temoje mineta receptuka. Pati jo nebandziau (nes nera poreikio
), bet galvoju ,kad ji butu galima siek tiek pakoreguoti, t.y. vietoj 100 ml jojobos imti siek tiek jojobos, kakavos sviesto ir tamanu aliejaus, dar mango sviesto ir lasinti po 10 lasu kadagiu EA, 10 lasu rozmarino EA, 10 lasu geranium EA, 10 lasu apelsino EA, 5 lasus kipariso EA.
QUOTE(Wiwa @ 2009 02 05, 16:25)
Ir klausykit, mano sesuo 20 metu manes klausia koki krema jai butu geriausia nusipirkt veidui/ Oda pas ja normali i sausuma, kartais koks spuogiukas islenda. Tik negali sau leist brangiu pirkt
Gal koks aliejus tiktu ar misinukas ar kremas? Patarkit, bukit geros
As kai pati pradedancioji, tai kazkaip su patarimais kol kas nelabai...
Tokiai odai nereikia labai rimto ir sunkaus kremo. Monika minejo kazkoki alterra fluida - tai galetu pabandyti ji, jis tikrai nebrangus, ir jei netiks -tai ir nuostoliai nebus dideli. Spuogeliams galetu naudoti juodaji moli is Drogo, isilasintu kelis lasus arbatmedzio, aliejuko siek tiek -kartu ir padziovins spuogelius ir sudrekins oda.