Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 05, 18:06)
Palomina, hidrolatu vis dar patenkinta esi? ax.gif

taip, dar vis patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 12:57)
o gvazdikelius galima tiesiai ant odos tepti, ar reikia maisyti su kuo nors? nes tu giluminiu mane irgi uzpuola, gvazdikeliu ea turiu bet nepagalvojau juo meginti smile.gif
siaip pataisykit mane jei klystu tiesiai ant odos galima arbatmedzio, levandu ir rozmarinu ea tepti?

as is savo patirties pasakysiu, kad viskas priklauso nuo eterinio. Tarkim rozalina as drasiai tepu gryna ir jokiu dirginimu ar pan., bet pasidariau sildomaji krema rankoms ir ilasinau vos kelis laselius gvazdikeliu EA. Karta pasipetus rankas,palieciau veida - tai pajauciau deginima, nors to EA lasinau labai mazai. Jo patariama lasinti i produkta ne daugiau kaip 1 %. Siaip tai skaiciau, kad gvazdikeliu EA yra vienas is alergenu, todel reiktu atsargiai ji naudoti.

Ant veido gryno rozmarino netepciau g.gif Zinoma, itakos turi ir pati oda, as labai atsargiai ant veido "eksperimentuoju" ax.gif

QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 15:32)
kunigunda gali žinoti smile.gif

Dekolte ir krutines sriciai turiu tik jau praeitoje temoje mineta receptuka. Pati jo nebandziau (nes nera poreikio ax.gif ), bet galvoju ,kad ji butu galima siek tiek pakoreguoti, t.y. vietoj 100 ml jojobos imti siek tiek jojobos, kakavos sviesto ir tamanu aliejaus, dar mango sviesto ir lasinti po 10 lasu kadagiu EA, 10 lasu rozmarino EA, 10 lasu geranium EA, 10 lasu apelsino EA, 5 lasus kipariso EA.

QUOTE(Wiwa @ 2009 02 05, 16:25)
Ir klausykit, mano sesuo 20 metu manes klausia koki krema jai butu geriausia nusipirkt veidui/ Oda pas ja normali i sausuma, kartais koks spuogiukas islenda. Tik negali sau leist brangiu pirkt smile.gif Gal koks aliejus tiktu ar misinukas ar kremas? Patarkit, bukit geros  4u.gif
As kai pati pradedancioji, tai kazkaip su patarimais kol kas nelabai...

Tokiai odai nereikia labai rimto ir sunkaus kremo. Monika minejo kazkoki alterra fluida - tai galetu pabandyti ji, jis tikrai nebrangus, ir jei netiks -tai ir nuostoliai nebus dideli. Spuogeliams galetu naudoti juodaji moli is Drogo, isilasintu kelis lasus arbatmedzio, aliejuko siek tiek -kartu ir padziovins spuogelius ir sudrekins oda.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 05, 18:06)
as vis dar laukiu super duper tuso biggrin.gif , kuris butu bent tiek patikimas (tepimo prasme), kiek sintetinis ax.gif

kai išbandysiu Nvey, specialiai tau parašysiu atsiliepimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 17:42)
kai išbandysiu Nvey, specialiai tau parašysiu atsiliepimą biggrin.gif

thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 16:40)
Wiwa, esi alergiška nikeliui  unsure.gif Jei alergija greita ir sunki tokiems papuošalams, tai ir maistą reiktų prisižiūrėti, kad kuo mažiau nikelio organizmas gautų  verysad.gif

geras, net nezinojau g.gif Dabar nuklysiu i lankas, bet gal gali pasufleruoti koks maistas netinka siuo atveju? huh.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 05, 17:39)

Tokiai odai nereikia labai rimto ir sunkaus kremo. Monika minejo kazkoki alterra fluida  - tai galetu pabandyti ji, jis tikrai nebrangus, ir jei netiks -tai ir nuostoliai nebus dideli. Spuogeliams galetu naudoti juodaji moli is Drogo, isilasintu kelis lasus arbatmedzio, aliejuko siek tiek -kartu ir padziovins spuogelius ir sudrekins oda.

4u.gif aciu tau, pasiulysiu jai siuos dalykus. Be to arbatmedzio EA ji jau isigijo su mano patarimu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 05, 18:39)
Tokiai odai nereikia labai rimto ir sunkaus kremo. Monika minejo kazkoki alterra fluida  - tai galetu pabandyti ji, jis tikrai nebrangus, ir jei netiks -tai ir nuostoliai nebus dideli. Spuogeliams galetu naudoti juodaji moli is Drogo, isilasintu kelis lasus arbatmedzio, aliejuko siek tiek -kartu ir padziovins spuogelius ir sudrekins oda.

Kunigunda78, gal galetumei ir man patarti koki krema pirkti blush2.gif Mano situacija tokia pati, tik odos tipas skiriasi - misri-normali. Spuogu naikinti nereikia, tik reikia parinkti lengvesni kremuka, tinkanti mano odai. Noretusi ko nors is Hauschkos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 05, 17:39)
Dekolte ir krutines sriciai turiu tik jau praeitoje temoje mineta receptuka. Pati jo nebandziau (nes nera poreikio  ax.gif ), bet galvoju ,kad ji butu galima siek tiek pakoreguoti, t.y. vietoj 100 ml jojobos imti siek tiek jojobos, kakavos sviesto ir tamanu aliejaus, dar mango sviesto ir lasinti po 10 lasu kadagiu EA, 10 lasu rozmarino EA, 10 lasu geranium EA, 10 lasu apelsino EA, 5 lasus kipariso EA.

bigsmile.gif
Reiks pabandyti, užsirašiau receptuką, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 05, 20:10)

drinks_cheers.gif Aš tai prie sintetinių grįžti nenoriu - mane alergizuoja, sausina blakstienas, todėl tikrai eisiu šituo bandymų keliu wink.gif

QUOTE(Wiwa @ 2009 02 05, 20:12)
Dabar nuklysiu i lankas, bet gal gali pasufleruoti koks maistas netinka siuo atveju? huh.gif

parašysiu až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 03, 22:51)
Vergine smile.gif turiu jau zalio molio kauke is Ciel d'azur
tik gal koki komentara del naudojimo, nes nieko neraso, tik kad neturi liestis su metalu. kiek laikyt kaip daznai.
siaip patogi naudot labai, o del efekto dar reik panaudot kad pamatyt

Na visos kaukės laikomos 20 min., tik darydama kaukę pirmą kartą, pati gali pažiūrėti ar tų 20 min. nėra per daug. Na, o šiaip molis yra plačios paskirties, daryti veido, kūno kaukes, kai kas naudoja kaip anticeliulitinę priemonę, o taip pat ir kompresus įvairiom kūno vietom galima daryti, sugerti kenksmingas medžiagas iš oraganizmo smile.gif

QUOTE(Monica @ 2009 02 04, 10:47)
Vergine, jau su drauge per pus nusipirkom aloe šampūną, dar aloe gelį man ji nupirko.Bet pasirodo, kad gelis atidarius tik 2 mėn galioja.Gal turit minčių, kaip prailgint galiojimą, ta prasme, gal pvz kokio vit e įlašint ar pan g.gif Nes niekaip nesunaudosiu 125 ml per 2 mėn

Čia kaip visuomet manęs vengimas biggrin.gif Pasidalink ir alijošium su drauge smile.gif O šiaip tai mes pasidomėsime pas pačius gamintojus ar galima ką nors padaryti, bet manau, jei būtų buvę įmanoma, tai jie patys būtų pasistengę, kad produktas ilgiau galiotų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 02:42)
čia tu apie rožių hidrolatą?  blink.gif Stipriai tongue.gif Man tai jis skaniai kvepia, pastarąsias dienas rankinėj jį nešiojuos  lotuliukas.gif

Taip verysad.gif maniskiai vyrai vienareiksmiskai pries doh.gif Smirda jiems abiems doh.gif bega rekdami fuuuui lotuliukas.gif gal vasarai pasiliksiu, labiau vedinasi tada patalpos g.gif gal taip nebejaus jie g.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 05, 09:48)
Apie nuovirą rašoma čia  4u.gif  Vis neprisiruošiu išsivirti, bet šiandien po darbo niekur neeinu, tai jau bandysiu.

Beje, vakar internete perskaičiau, kad spuogus ir furunkulus (tai, matyt, ir giluminius visokius) gerai gydo gvazdikėlių ea. Pabandžiau įlašinti į kremą, tai pasijutau kaip šaukštą wasabi pastos suvalgiusi  lotuliukas.gif  Toks stiprus! Bet man patiko jis, ir kvapas mm  wub.gif

Aciux wub.gif Rytoj ieskosiu ekologisku avizu ir gaminsiuos 4u.gif drinks_cheers.gif
Kas cia per pasta? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 06 vasario 2009 - 00:31
vasabis astrus prieskonis is japonu virtuves, zalios spalvos pasta tokia, panasus i krienus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 06, 01:53)
vasabis astrus prieskonis is japonu virtuves, zalios spalvos pasta tokia, panasus i krienus smile.gif

Aciu uz paaiskinima drinks_cheers.gif Neteko susidurti su tokiu blink.gif
Atsakyti