malonu patarti, kad tik padėtų
Logonos tušo tai nepirk (buna CUP'e penktam aukšte) - jis sausokas, man beveik nesimatė, kad blakstienos dažytos, kiek panaudojus smulkiai trupėdavo Aš turiu Hauschkos (galima nusipirkti Stepono6 ar siųstis internetu, dabar kaip tik astute Hauschkos temoje naują užsakymą organizuoja) - šitas geras, tiek, kad neatsparus vandeniui, turėk galvoje
yra dar alternatyva - Sveikuose produktuose (Jakšto g., Panoramoje) įsigyti australišką Nvey tušą. Bet apie šitą ką nors galėsiu pasakyti, kai pati išbandysiu
QUOTE(agnuta @ 2009 02 05, 16:46)
as pati naudoju dr. Hauschkos tai man patinka dabar turiu volume ir yra paprastas, tai paprastas man labiau patiko siaip yra logonos, dar kazkas minejo, kad berods i sveikus produktus kazkokios firmos uzveze. tik pavadinimo tos firmos nepamenu
Atsiprašau, bet kaip tik esu prie sintetinio tušo "pabaigos", galvoju pirkti kokį natūralų , ir kaip tik svarsčiau apie hauschkos volume (nes visada pirkdavau volume), tad kodėl paprastas jums labiau patiko?
QUOTE(Sviripilė @ 2009 02 05, 16:54)
Atsiprašau, bet kaip tik esu prie sintetinio tušo "pabaigos", galvoju pirkti kokį natūralų , ir kaip tik svarsčiau apie hauschkos volume (nes visada pirkdavau volume), tad kodėl paprastas jums labiau?
paprasto labiau patiko sepetelis ir blakstienos tokios liaunos budavo, graziai, lygiai pasidazydavo, o volume, tai nezinau, gal tiesiog toks papuole, o gal visi tokie, kad dazantis blakstienas issiterlioju ir tokiu gumuliuku, ar kaip cia issireikst, siek tiek pasitaiko, tai tos blakstienos man tokios apsunkusios atrodo bet cia gal tam storumui isgaut taip yra
Papildyta:
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 05, 16:57)
Aš turiu Sante tušą, bet jis nieko gero - vos kokia dulksna, paakiai jau ir juodi, visai nelaiko net hidrolatu pasipurkšt neišeina neišsiterliojus o ant blakstienų beveik ir nesimato, kad būtų ilgesnės ar storesnės
as labai bijojau ziemos ir lietingojo periodo, galvojau ar nebus problemu su tusu. bet tiesa sakant, man kazkokiu nepatogumu su Hauschkos tusu nekilo. aisku, jei stoveciau po kokiu lietumi ilgai, tai panasu, kad nubegtu viskas. bet jei trumpai bunant lauke (rpvz.: reikia nueit iki kokios parduotuves, o kelio kokios 5 min.), kai dulksnoja ar truputeli sninga, tai nieko neatsitinka
Laba dienele, vis paskaitineju jusu pokalbius ir susizavejau atsiliepimais apie KN aliejus..taigi nelekiau ir pati nusipirkau kokosu, sviestmedzio, jojobos aliejus ir morku eterini aliejuka..mano odele buvo labai problematine, sunki akne ir dehidratacija..dabar laukiuosi, tai dingo spuogai, bet liko keli randeliai..svariai nusipraususi odyte su Christina prausikliais patebu vienu is siu alieju, kol kas labai gerai jauciasi, bet tik dvi savaiteles taip darau..na aisku, dar valomasias kaukes dedu:)iskilo dilema klausimas, ar nepadauges man juodu inkstyriuku nuo alieju, buvau pasitebusi sviestmedzio aliejumi, oda atrode matine, nes nusivaliau pertekliu,tadien ejauiDouglas, ten tyre odytes dregnuma ir riebuma, tai nustate 99%riebuma..idomu, ar tikrai neatsiras ance nuo ilgalaikio alieju naudojimo?
kokie jusu potyriai? kiek skaiciau, tai jums susinormalizavo oda..juoduliuku neatsirado?
kokie jusu potyriai? kiek skaiciau, tai jums susinormalizavo oda..juoduliuku neatsirado?
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 15:32)
atliksim tau paprastą testą Ar gali kokio netauraus metalo papuošalus, aksesuarus nešioti neišberta? Jei negali, tai sveika įstojusi į klubą Galėčiau tau permesti visus sąrašus alergizuojančių ir nealergizuojančių maisto produktų permesti
kazkaip as susimasciau cia, o jei as kaip ir nesu niekam alergiska, bet kai tu parasei apie metalo papuosalus ir isberimus,t ai tas yra pas mane, tik pasikabink kokia bizuterija is metalo ant nuogos krutines, is karto niezti ir isberia ta vieta Tai tipo as cia kazkam esu alergiska?
Ir klausykit, mano sesuo 20 metu manes klausia koki krema jai butu geriausia nusipirkt veidui/ Oda pas ja normali i sausuma, kartais koks spuogiukas islenda. Tik negali sau leist brangiu pirkt Gal koks aliejus tiktu ar misinukas ar kremas? Patarkit, bukit geros
As kai pati pradedancioji, tai kazkaip su patarimais kol kas nelabai...
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 05, 15:57)
Aš turiu Sante tušą, bet jis nieko gero - vos kokia dulksna, paakiai jau ir juodi, visai nelaiko net hidrolatu pasipurkšt neišeina neišsiterliojus o ant blakstienų beveik ir nesimato, kad būtų ilgesnės ar storesnės
cia ziuriu naturaliu tusu didziausia beda tik keista, kad va, vienoms nieko, o kitoms tas pats tepa, tai nuo ko cia priklauso
o siaip manyciau, kad tada geriausia tokius tusus vasarai pirkt
QUOTE(Elitute @ 2009 02 05, 17:21)
svariai nusipraususi odyte su Christina prausikliais patebu vienu is siu alieju
kas čia per Christina? Geriau nusipirktum kokį švelnų natūralų prausiklį ir naudotum prie aliejukų Šiaip tai geriausia būtų subalansuotą aliejų mišinį naudoti, jei jau pasiryžai Nors pas mus merginos tepa veidą kokosais, aš kažkaip labiau prie mišinių linkstu
Wiwa, esi alergiška nikeliui Jei alergija greita ir sunki tokiems papuošalams, tai ir maistą reiktų prisižiūrėti, kad kuo mažiau nikelio organizmas gautų
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 05, 17:28)
o siaip manyciau, kad tada geriausia tokius tusus vasarai pirkt
nesutinku Rankinuke visad reikia nešiotis skėtį ir nepamiršti jį panaudoti, kai lyja ar sninga Ir drabužiai bus sausesni, ir makiažas apsaugotas
jei žiemą, kai oda, akys ir taip kenčia dėl režimo kondicionierius/šaltis naudočiau sintetinį tušą, vakarais bandydama jį nuimti nuo blakstienų, abejoju, ar mano oda man padėkotų
Na Christina kosmetika nera labai bloga, pradejau ja naudoti, kai dariau veido proceduras salone Kosmedija..turiu pabaigti ta prausikli turbut man geriau misinukas riebiai odai..o jis padrekina uztektinai?
kolkas mano toks isitikinimas, kad aliejai daugiau maitina nei drekina, bet as gal klystu..
kolkas mano toks isitikinimas, kad aliejai daugiau maitina nei drekina, bet as gal klystu..
QUOTE(Elitute @ 2009 02 05, 17:47)
turbut man geriau misinukas riebiai odai..o jis padrekina uztektinai?
deja, negaliu pasakyti - tokio neturėjau
KN sako, kad galima juos naudoti nuolat, nes odai duoda visko, ko reikia. Ir neišsausėja ji, nesuriebėja, atvirkščiai, turi normalizuotis Šiaip tai niekas iki gyvos galvos tų aliejų nepriteisia Jeigu nusibosta ar pradeda nebepatikti, juk galima juos keista kita priemone
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 17:40)
jei žiemą, kai oda, akys ir taip kenčia dėl režimo kondicionierius/šaltis naudočiau sintetinį tušą, vakarais bandydama jį nuimti nuo blakstienų, abejoju, ar mano oda man padėkotų
Vat kol kas vienintelis dalykas, kuris man patinka - kad lengvai nusiplauna
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 16:40)
na, man problemu nuvalant nekyla as vis dar laukiu super duper tuso , kuris butu bent tiek patikimas (tepimo prasme), kiek sintetinis nemazus pinigus jie kainuoja, negaliu leist sau metyt, su nemaza tikimybe, kad netenkins jis manes
--------------------------
Palomina, hidrolatu vis dar patenkinta esi?