Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 05, 12:31)
Reikės ir man pabandyti erškėčius paakiams  ax.gif  Šiaip tai aš juos pirkau gerti vietoj papildų.

o is kur tas erskeciu aliejus? blush2.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
O iš kur jūs gaunate receptėlius kaip gaminti tuos aliejų mišinius g.gif Ar čia KN pasako, ar pačios internete ieškote? g.gif

Aš labai norėčiau kokio aliejaus mišinuko, kuris stangrintų 'dekolte' odą blush2.gif (kaklą, krūtinę..po gimdymo ir natūralaus maitinimo man labai aktualu blush2.gif ). Radau, kad galima nusipirkti va tokį aliejų mišinuką, bet kaina didoka ax.gif :

http://www.lovelula....firming_oil.cfm

Parašyta aliejų sudėtis, galvoju supirkti ir sumakaluoti..bet po to pamąsčiau turbūt proporcijos irgi ne mažiau svarbu g.gif

Gal žinote kur ieškoti tokių "savos gamybos" receptukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 02 05, 13:00)
Labas visoms 4u.gif
O iš kur jūs gaunate receptėlius kaip gaminti tuos aliejų mišinius g.gif Ar čia KN pasako, ar pačios internete ieškote? g.gif

Aš labai norėčiau kokio aliejaus mišinuko, kuris stangrintų 'dekolte' odą  blush2.gif (kaklą, krūtinę..po gimdymo ir natūralaus maitinimo man labai aktualu blush2.gif ). Radau, kad galima nusipirkti va tokį aliejų mišinuką, bet kaina didoka ax.gif :

http://www.lovelula....firming_oil.cfm

Parašyta aliejų sudėtis, galvoju supirkti ir sumakaluoti..bet po to pamąsčiau turbūt proporcijos irgi ne mažiau svarbu g.gif

Siaip esu maciusi aromatikos lyg tai g.gif specialus aliejukas kaklui ir krutinei, bet nzn, ar aromatika 100 proc naturali, tada neturejau laiko nagrinet etiketes. Maciau buvo Eurovaistineje, kainuoja apie 33 litai. g.gif
Atsakyti
nep, o kokius papildus gerei, kad nagai tapo maziau grubleti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 03, 15:38)
alergiška esu nikeliui, o kartu - toms pačioms saulėgrąžoms, riešutams faktiškai visiems, sojai. Nuo Hauschkos aliejaus būdavo nuolatinis dermatitas, o mišinys iš KN, keistas dalykas, nealergizuoja smile.gif Brandžiai odai aliejus ir pagal sudėtį man pasirodė priimtiniausias - nors saulėgrąžų ten yra, bet ne pirmu numeriu, riebiai odai jau daug riešutų mišiniui skirta sad.gif

baisoka ką nors rekomenduoti  4u.gif Galiu tik pasakyti, kaip man yra  ax.gif

PS na kokie ten baisesni už natrio glutamatą yra maisto priedai? Laukiu net išsižiojusi biggrin.gif

O tai tau unsure.gif Aš irgi alergiška panašiai..riešutam tik ne..bet saulėgrąžos, stipri alergija sojai g.gif
Įdomu kaip man tas aliejukas tiks..su baime, bet jaučiu bandysiu cool.gif

pvz azo dažai, kaip maistinis raudonasis arba butilhidroksianizolas (BHA)..apie pastarojo gebėjimą įtakoti ir keisti DNR kalbama "pusę lūpų"...net kosmetikoje jo geriau vengti, o maisti pramonėje jis puikiai sueina doh.gif Vienas iš "apetitą žadinančių" ir labai veikiančių maisto skonines savybes priedų..ne mažiau nei Na glutamatas apie kurį jau ir girdėti pabodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 05, 09:48)

Beje, vakar internete perskaičiau, kad spuogus ir furunkulus (tai, matyt, ir giluminius visokius) gerai gydo gvazdikėlių ea. Pabandžiau įlašinti į kremą, tai pasijutau kaip šaukštą wasabi pastos suvalgiusi  lotuliukas.gif  Toks stiprus! Bet man patiko jis, ir kvapas mm  wub.gif

o gvazdikelius galima tiesiai ant odos tepti, ar reikia maisyti su kuo nors? nes tu giluminiu mane irgi uzpuola, gvazdikeliu ea turiu bet nepagalvojau juo meginti smile.gif
siaip pataisykit mane jei klystu tiesiai ant odos galima arbatmedzio, levandu ir rozmarinu ea tepti?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 02 05, 12:57)
o gvazdikelius galima tiesiai ant odos tepti, ar reikia maisyti su kuo nors? nes tu giluminiu mane irgi uzpuola, gvazdikeliu ea turiu bet nepagalvojau juo meginti smile.gif
siaip pataisykit mane jei klystu tiesiai ant odos galima arbatmedzio, levandu ir rozmarinu ea tepti?

kiek pamenu, tik levandas ir arbatmedi gryna galima tepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 05, 14:06)
kiek pamenu, tik levandas ir arbatmedi gryna galima tepti g.gif

Na mane tai Laimė išjuokė, kai pasakiau, kad netepu grynų ea ant odos. Dėl gvazdikėlių, tai jei naudoti kaip taškinę priemonę, tai viskas gerai, bet tepant didesnį plotą reikia skiesti. Bent jau man taip blush2.gif
Šiandien kvepiu gvazdikėliais lotuliukas.gif

Erškėčiai iš KN, o dar tiksliau, iš Afrikos rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip del sitos kosmetikos, niekas nezinot dar unsure.gif
http://www.natures-l...s_priemones.php
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 02 05, 12:52)
o is kur tas erskeciu aliejus?  blush2.gif

klausimas dviprasmiškas biggrin.gif Atsakau iš karto šitame linke 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 02 05, 13:00)
Ar čia KN pasako, ar pačios internete ieškote? g.gif

KN moterys pačios tikriausiai tik išpilsto į buteliukus tai, ką atsiveža, šiuo atveju sad.gif Nors galima būtų teirautis, ką gali pasiūlyti smile.gif

kunigunda gali žinoti smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 02 05, 13:23)
O tai tau unsure.gif Aš irgi alergiška panašiai..riešutam tik ne..bet saulėgrąžos, stipri alergija sojai g.gif

Įdomu kaip man tas aliejukas tiks..su baime, bet jaučiu bandysiu cool.gif

atliksim tau paprastą testą biggrin.gif Ar gali kokio netauraus metalo papuošalus, aksesuarus nešioti neišberta? Jei negali, tai sveika įstojusi į klubą sad.gif Galėčiau tau permesti visus sąrašus alergizuojančių ir nealergizuojančių maisto produktų permesti 4u.gif

jei su aliejuku bijai apsišauti (o su alergijom tokia rizika visad yra), galėčiau į kokį butelaitį tau įpilt pabandymui wink.gif Tada aiškiai pamatytum, gali jį turėti, ar būtų pinigų išmetimas į balą biggrin.gif Aš turiu brandžiai odai, tinka geriausiai mišriai rolleyes.gif

ačiū už atsakymą, bus prie ko dabar pasiknist 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kunigunda78, Palomina, katutis Dar karta aciu visoms man patarusioms 4u.gif . Siandien jau isigijau Logonos aliejini akiu makiazo valikli. Be to, noreciau Jusu dar paklausti, o koki akiu tusa Jus naudojat, ar ju buna prie ekologiskos kosmetikos (atsiprasau, jei ne sioj temoj klausiu, bet man labai svarbi jusu nuomone)?
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 02 05, 16:38)
kunigunda78, Palomina, katutis  Dar karta aciu visoms man patarusioms 4u.gif . Siandien jau isigijau Logonos aliejini akiu makiazo valikli. Be to, noreciau Jusu dar paklausti, o koki akiu tusa Jus naudojat, ar ju buna prie ekologiskos kosmetikos (atsiprasau, jei ne sioj temoj klausiu, bet man labai svarbi jusu nuomone)?

as pati naudoju dr. Hauschkos ax.gif tai man patinka smile.gif dabar turiu volume ir yra paprastas, tai paprastas man labiau patiko ax.gif siaip yra logonos, dar kazkas minejo, kad berods i sveikus produktus kazkokios firmos uzveze. tik pavadinimo tos firmos nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 05 vasario 2009 - 15:47