Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

[B]kunigunda78, Palomina, katutis aciu Jums uz man labai naudinga informacija 4u.gif . Viska kruopsciai persirasiau ir dabar jau prikabinau ant saldytuvo, kad visada pries akis butu biggrin.gif
Atsakyti
zilvine, iš pradžių išlaidų gali būti ir daugiau, nes faktiškai viską keisti reikia, bet paskui - susitaupo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 04, 23:11)
Aha, CUP'e. Bet butent Bentley Organics ar tik ECO sampunai?  g.gif 

Bandziau Bentley kondicionieriu, patiko  rolleyes.gif

buvo ir Bentley ir Eco mirksiukas.gif

na rasau atsiliepimus apie KN normalios odos alieju.. tiesa sakant pasirode labai panasus man jis i riebios odos alieju, tik gal vos vos riebesnis.. kvapas tai beveik toks pats biggrin.gif uzsitepiau ant veido, tai patiko odai, susigere normaliai..
Atsakyti
Palomina, per kiek laiko sunaudoji aliejaus mišinio buteliuką ir kaip dažnai jį tepi? wink.gif
Atsakyti
gal jau matet, visai fainas puslapaitis biggrin.gif
http://www.buyorganics.co.uk/ tik nesu tikra ar siustu i Lietuva, o gal jau bandet kas nors siustis is cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 11:57)
Palomina, per kiek laiko sunaudoji aliejaus mišinio buteliuką ir kaip dažnai jį tepi? wink.gif

tai kad zinok negaliu pasakyt, nes as dariau ir kremus kaledoms su misinukais (buvau ir sausos odos misinuka nupirkus, tai ji visa isnaudojau kremams).. ir nereguliariai naudojau blush2.gif paskutiniu metu kokosa naudojau (kazkur pora menesiu)..
dabar jau sakiau reiks saziningai naudot vien tik alieju misinuka ir ziuret koks bus tikrasis poveikis..
bet galiu pasakyt, kad man nuo alieju veido oda tapo normali (anksciau buvo labai riebi)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 05, 11:48)
buvo ir Bentley ir Eco  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif

Tuomet dabar lauksiu, gal kas naudojo abu ir gales palyginti 4u.gif
Atsakyti
As tai alieju( Weledos migdolu) tepu tik vakare, o ryte tai jau krema (irgi weledos migdolu), nes man kazkaip letai isigerineja blush2.gif , bet siaip patinka smile.gif
norec ir as isbandyt KN alieju misinius, bet jauciu greiciau butu parsisiust is kur nors negu i VLn issiruost doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 05 vasario 2009 - 11:21
QUOTE(Eveliina @ 2009 02 05, 12:19)
As tai alieju( Weledos migdolu) tepu tik vakare, o ryte tai jau krema (irgi weledos migdolu), nes man kazkaip letai isigerineja blush2.gif , bet siaip patinka  smile.gif
norec ir as isbandyt KN alieju misinius, bet jauciu greiciau butu parsisiust is kur nors negu i VLn issiruost  doh.gif

is cia galima atsisiust alieju, kai ka KN uzsisakineja is cia
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 05, 12:13)
tai kad zinok negaliu pasakyt,

bet galiu pasakyt, kad man nuo alieju veido oda tapo normali (anksciau buvo labai riebi)

aišku biggrin.gif Aš tepu dabar kasryt cool.gif Šiandien lašeliu erškėtuogių aliejaus pasitepiau paakius, tai galiu pasakyti, kad nė su vienu paakių kremu ta vieta nesijautė taip komfortabiliai thumbup.gif

dabar matau, kad ne veltui aš jo labai norėjau ax.gif

tiesa, turėjau Hauschkos paakių kremą, bet jis man kažkaip "nelipo" sad.gif Perleidau mamai, nežinau, koks bus jo likimas smile.gif

man irgi normalizuojasi odos funkcijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 12:26)
aišku biggrin.gif Aš tepu dabar kasryt  cool.gif Šiandien lašeliu erškėtuogių aliejaus pasitepiau paakius, tai galiu pasakyti, kad nė su vienu paakių kremu ta vieta nesijautė taip komfortabiliai  thumbup.gif

Reikės ir man pabandyti erškėčius paakiams ax.gif Šiaip tai aš juos pirkau gerti vietoj papildų.
Atsakyti
kniaumiau, tikrai geras dalykas - jis tarsi vitaminų užtaisas biggrin.gif Pati nesuprantu, kam anksčiau tam reikalui kremus pirkdavau doh.gif
Atsakyti