[B]kunigunda78, Palomina, katutis aciu Jums uz man labai naudinga informacija . Viska kruopsciai persirasiau ir dabar jau prikabinau ant saldytuvo, kad visada pries akis butu
zilvine, iš pradžių išlaidų gali būti ir daugiau, nes faktiškai viską keisti reikia, bet paskui - susitaupo
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 04, 23:11)
Aha, CUP'e. Bet butent Bentley Organics ar tik ECO sampunai?
Bandziau Bentley kondicionieriu, patiko
Bandziau Bentley kondicionieriu, patiko
buvo ir Bentley ir Eco
na rasau atsiliepimus apie KN normalios odos alieju.. tiesa sakant pasirode labai panasus man jis i riebios odos alieju, tik gal vos vos riebesnis.. kvapas tai beveik toks pats uzsitepiau ant veido, tai patiko odai, susigere normaliai..
Palomina, per kiek laiko sunaudoji aliejaus mišinio buteliuką ir kaip dažnai jį tepi?
gal jau matet, visai fainas puslapaitis
http://www.buyorganics.co.uk/ tik nesu tikra ar siustu i Lietuva, o gal jau bandet kas nors siustis is cia
http://www.buyorganics.co.uk/ tik nesu tikra ar siustu i Lietuva, o gal jau bandet kas nors siustis is cia
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 11:57)
Palomina, per kiek laiko sunaudoji aliejaus mišinio buteliuką ir kaip dažnai jį tepi?
tai kad zinok negaliu pasakyt, nes as dariau ir kremus kaledoms su misinukais (buvau ir sausos odos misinuka nupirkus, tai ji visa isnaudojau kremams).. ir nereguliariai naudojau paskutiniu metu kokosa naudojau (kazkur pora menesiu)..
dabar jau sakiau reiks saziningai naudot vien tik alieju misinuka ir ziuret koks bus tikrasis poveikis..
bet galiu pasakyt, kad man nuo alieju veido oda tapo normali (anksciau buvo labai riebi)
QUOTE(Palomina @ 2009 02 05, 11:48)
buvo ir Bentley ir Eco
Aciu
Tuomet dabar lauksiu, gal kas naudojo abu ir gales palyginti
QUOTE(Eveliina @ 2009 02 05, 12:19)
As tai alieju( Weledos migdolu) tepu tik vakare, o ryte tai jau krema (irgi weledos migdolu), nes man kazkaip letai isigerineja , bet siaip patinka
norec ir as isbandyt KN alieju misinius, bet jauciu greiciau butu parsisiust is kur nors negu i VLn issiruost
norec ir as isbandyt KN alieju misinius, bet jauciu greiciau butu parsisiust is kur nors negu i VLn issiruost
is cia galima atsisiust alieju, kai ka KN uzsisakineja is cia
QUOTE(Palomina @ 2009 02 05, 12:13)
tai kad zinok negaliu pasakyt,
bet galiu pasakyt, kad man nuo alieju veido oda tapo normali (anksciau buvo labai riebi)
aišku Aš tepu dabar kasryt Šiandien lašeliu erškėtuogių aliejaus pasitepiau paakius, tai galiu pasakyti, kad nė su vienu paakių kremu ta vieta nesijautė taip komfortabiliai
dabar matau, kad ne veltui aš jo labai norėjau
tiesa, turėjau Hauschkos paakių kremą, bet jis man kažkaip "nelipo" Perleidau mamai, nežinau, koks bus jo likimas
man irgi normalizuojasi odos funkcijos
QUOTE(katutis @ 2009 02 05, 12:26)
aišku Aš tepu dabar kasryt Šiandien lašeliu erškėtuogių aliejaus pasitepiau paakius, tai galiu pasakyti, kad nė su vienu paakių kremu ta vieta nesijautė taip komfortabiliai
Reikės ir man pabandyti erškėčius paakiams Šiaip tai aš juos pirkau gerti vietoj papildų.
kniaumiau, tikrai geras dalykas - jis tarsi vitaminų užtaisas Pati nesuprantu, kam anksčiau tam reikalui kremus pirkdavau