Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Wiwa @ 2009 02 03, 21:31)
o glumina tai, kad KN tu paciu alieju kaina labai skiriasi, tai kame reikalas  g.gif  Man tai mistinis klausimas  doh.gif

as sakyciau, kad maistiniai aliejai (yra tam tikru isimciu ir ju kaina net didesne nei tu is KN) visada yra pigesni nei tie, kurie skirti ivairiom kosmetinem priemonem gaminti, taip pat ir antkaini skirtinga uzsideda vieni ir kiti. As veidui linkusi naudoti tik KN aliejus, kunui, plaukams leidziu sau ir tu maistiniu imaisyti

QUOTE(agnuta @ 2009 02 04, 08:54)
o kiek ten kainuoja kakavos sviestas? ax.gif
ir beje, kunigunda, kur galima isigyt pankoliu arbatos? kazkas klause, bet lyg tai neatsakei 4u.gif

ten jis kainuoja nedaug, gal kokie 6-7 lt, aisku, jis ne toks kvapnus kaip is KN ax.gif
Vaistineje yra pankolio seklu - labai gera kokybe. Yra ir prieskoniu parduotuvese, bet ten pobaisiai atrodo viskas - pacios seklos mazos, pilna visokiu ten siuksliu ir pan. Arba reikia pavaikscioti po tokio tipo parduotuveles, gal kitose bus kokybiskesniu, o ir kaina labai svyruoja nuo 3 lt uz 100 gr iki 9 lt uz 100 gr.

QUOTE(Monica @ 2009 02 04, 09:47)
Vergine, jau su drauge per pus nusipirkom aloe šampūną, dar aloe gelį man ji nupirko.Bet pasirodo, kad gelis atidarius tik 2 mėn galioja.Gal turit minčių, kaip prailgint galiojimą, ta prasme, gal pvz kokio vit e įlašint ar pan g.gif Nes niekaip nesunaudosiu 125 ml per 2 mėn

Kunigunda
, o iš Aliejaus pard. kakavos sviestą bandei ir kūnui naudot ar tik maistui?

as tai internete buvau radus kaip pasigamiti aloe zeles -
1. Slice off an outer leaf of an aloe plant.
2. Peel it. Scoop out gel with a spoon.
3. Place into a blender.
4. Add the following ingredients to preserve the gel naturally. For every 1/4 cup of aloe leaf, add:
o 500 mg powdered vitamin c (you can crush tablets into powder)
5. 400 IU vitamin E
6. Place in a sterilized, clean glass jar. Will keep for several months in the refridgerator.
7. Apply several times a day to cuts, wounds, or burns/skin irritations.
Matyt, ilgiau nei 2 menesiams nelabai imanoma naturaliai konservuoti. arba bandyti greipfrutu ekstrakta

kol kas ta kakavos sviesta esu bandziusi tik valgymui, kazkada esu jo ant ranku issitirpinus -tai rankos buvo svelnios. Veidui, kaip ir sakiau, imciau is KN ax.gif
Kunui manau taip pat tiktu

QUOTE(Odora @ 2009 02 04, 11:53)
o siaip prie paskutinio posto, kokie aliejukai tinka odai apie akis?

erzketuogiu, migdolu, tamanu, sviestmedis+ migdolu

QUOTE(beata_abc @ 2009 02 04, 14:18)
O si kosmetika ar naturali? http://www.faberlickosmetika.lt/

teko matyti sudeti -tai tikrai nera naturali

Beje, ar kas ziurejote Rasos jautrios odos priemoniu sudeti? Na, is bedos, kas neturi galimybes isigyti naturalesnes -tai butu galima rinktis ir tokia alternatyva, nes produktai tikrai nepalyganamai naturalesni nei kokie TBS (o ir kaina juokinga), bet tenka apgailestauti, kad ten vis tiek puikuojasi propylene glikol, edta ir keletas panasiu medziagu unsure.gif
Juk imanoma ir be siu medziagu pagaminti produkta, tai jau galetu tikrai atsisakyti tu keliu medziagu ir pagaminti gera produkta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 04, 20:17)
Beje, ar kas ziurejote Rasos jautrios odos priemoniu sudeti? Na, is bedos, kas neturi galimybes isigyti naturalesnes -tai butu galima rinktis ir tokia alternatyva, nes produktai tikrai nepalyganamai naturalesni nei kokie TBS (o ir kaina juokinga), bet tenka apgailestauti, kad ten vis tiek puikuojasi propylene glikol, edta ir keletas panasiu medziagu  unsure.gif
Juk imanoma ir be siu medziagu pagaminti produkta, tai jau galetu tikrai atsisakyti tu keliu medziagu ir pagaminti gera produkta  doh.gif

Sveiki. Jau pries gera menesi pradejau dometis naturalia kosmetika, vis paskaitineju skirtingas temas, bet, kaip sakoma, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu... Galvojau, kad TBS produkcija yra naturali, pasirodo ir ja pasikliauti negalima. Tai nuo ko man pradedanciai pasiulytumete pradeti, kurie naturalios kosmetikos gamintojai verti demesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilvine: 04 vasario 2009 - 20:07
Beje, ar kas ziurejote Rasos jautrios odos priemoniu sudeti? Na, is bedos, kas neturi galimybes isigyti naturalesnes -tai butu galima rinktis ir tokia alternatyva, nes produktai tikrai nepalyganamai naturalesni nei kokie TBS (o ir kaina juokinga), bet tenka apgailestauti, kad ten vis tiek puikuojasi propylene glikol, edta ir keletas panasiu medziagu  unsure.gif
Juk imanoma ir be siu medziagu pagaminti produkta, tai jau galetu tikrai atsisakyti tu keliu medziagu ir pagaminti gera produkta  doh.gif

as naudoju sios serijos kremus ir man labai patinka ax.gif po biski gal isbandysiu ir aliejukus veidui, bet labai bijau vel isprovokuot akne, nuo siu RASOS kremuku man tikrai nesikemsa poros ir neberia, tai bijau rizikuot ieskodama dar kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 02 04, 20:06)
Sveiki. Jau pries gera menesi pradejau dometis naturalia kosmetika, vis paskaitineju skirtingas temas, bet, kaip sakoma, kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu... Galvojau, kad TBS produkcija yra naturali, pasirodo ir ja pasikliauti negalima. Tai nuo ko man pradedanciai pasiulytumete pradeti, kurie naturalios kosmetikos gamintojai verti demesio?

Natūralią kosmetiką perkame:

* „Nimfali“, PC Mada (Vilnius) (Senteurs du Sud, Fenigia, Lauralep, Cieal d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude)
* „Sarma“ (Madara)
* „Drogas“ (Alterra, įvairių rūšių rusiškas molis)
* „Operos vaistinė“ (Vilnius) (Negyvosios jūros purvas, Negyvosios jūros druska)
* Stepono g. 10 (Vilnius) (Madara, GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* Stepono g. 6 (Vilnius) (Dr. Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi)
* „Bioboutique“ (CUP ir Savanorių pr. 1 Helioscity, Vilnius) (Logona, Sante, Florame)
* „Holos“ Užupio g. 4 (Vilnius) (Weleda, Urtekram)
* kvapų namai „Aromata Mirabilia“ (Čiurlionio g. 4, Vilnius) (įvairūs aliejai ir jų mišiniai, hidrolatai, eteriniai aliejai ir kt.)

Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 02 04, 21:06)

Weleda, dr. Hauschka, Madara, Logona, Sante, Urtekram, I+M, EcoCosmetics, Sophyto, Bentley, Florame, Druide, Ciel d'Azur, Feniqia, Emeraude ir t.t. biggrin.gif
Kvapu namuose visokiu alieju, hidrolatu ir kt. gerybiu pilna... aisku cia ne viskas isvardinta ka imanoma isigyt LT..

Kunigunda jau aplenke mane biggrin.gif
o kas del Stepono g.10 (na kur Madara parduoda), tai skaiciau, kad issikele i Uzupio g.9
ir Bioboutique Savanoriu pr1 (HeliosCity) jau nebera.. ji persikele i Panorama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 04 vasario 2009 - 20:31
erzketuogiu, migdolu, tamanu, sviestmedis+ migdolu

Beje, ar kas ziurejote Rasos jautrios odos priemoniu sudeti?

nusipirkau mažytį buteliuką KN su lašikliu, pilsiu į jį erškėtuoges ir naudosiu paakiams thumbup.gif

merginos iš Biok savo temoj kažkada žadėjo, kad stengsis eiti natūralumo linkme rolleyes.gif

QUOTE(zilvine @ 2009 02 04, 21:06)
Tai nuo ko man pradedanciai pasiulytumete pradeti, kurie naturalios kosmetikos gamintojai verti demesio?

veidui siūlyčiau įsigyti Hauschkos produktų (Stepono6 ar internetu) - nors jie brangesni, bet bent jau man yra vieni kokybiškiausių iš bandytų. O kad piniginei nereikėtų dirbtinio kvėpavimo daryti, kokią dušo želė, aliejuką galima pirkti Alterra - pastarosios yra Droguose smile.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 02 04, 21:23)
po biski gal isbandysiu ir aliejukus veidui, bet labai bijau vel isprovokuot akne

kaip rašo KN puslapyje: "nerafinuotas, chemiškai neapdorotas augalinis aliejus poras išvalo, nes lengvai maišosi su mūsų odos riebalais (sebumu), nesunkiai įsigeria į viršutinį odos sluoksnį, neilgos molekulės lengvai ir greitai suskyla, nesikaupia negyvajame ląstelių sluoksnyje ir nesutrikdo kasdieninio savaiminio odos atsinaujinimo".

kosmetikos pramonė sukuria mitus, priklausomai nuo gaminamos produkcijos smile.gif

tai aliejai yra pobaisis dalykas, mol, kemša poras, veidas nuo jų blizga, tai jau žiū, teigia ką nors tokio: o kremo sudėtyje yra N procentų stebuklingo natūralaus sviestmedžių aliejaus tongue.gif

tikrai nieko nekemša aliejai, nebijok, bet jiems reikia pasiryžti 4u.gif Kai pati tokio mišinuko labai norėsi, tada ir bus laikas jį įsigyti wink.gif Aš pati iki jų turėjau pribręsti blush2.gif
Atsakyti
Sakykit, gal pastebejot, ar ekostudija prekiauja Bentley organics sampunais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 02 04, 22:42)
Sakykit, gal pastebejot, ar ekostudija prekiauja Bentley organics sampunais?  g.gif

Ekostudija tai cia ta kur CUP'e? jei taip, tai yra sampunu, siandien ziurejau.. lygtai apie 22 lt kainuoja buteliukas (200 ar tai 250 ml)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 04, 22:49)
Ekostudija tai cia ta kur CUP'e? jei taip, tai yra sampunu, siandien ziurejau.. lygtai apie 22 lt kainuoja buteliukas (200 ar tai 250 ml)

Aha, CUP'e. Bet butent Bentley Organics ar tik ECO sampunai? g.gif

Bandziau Bentley kondicionieriu, patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 02 03, 16:23)
Ačiū už išsamų atsakymą  4u.gif
Na ir man tas pats - giluminiai, net skauda juos  [...]
Saldumynus valgau uzejimais  ax.gif  Buna, visai nenoriu, buna reikia ir viskas. Bet siaip maitinuosi neblogai - vengiu kaviniu maisto, pietauju namie. Vat perskaiciau kitoje temoje, kad avizu nuoviru kazkas giluminius spuogus issigyde. Reiks pabandyt 

Man tokios pat bedos verysad.gif ypatingai priklauso nuo mm ciklo doh.gif savaite pries susergant buna tiesiog kosmaras ant veido verysad.gif saldumynai irgi bangomis vartojami verysad.gif Siule man hormoninius kotraceptikus pagerti, bet kad nenoriu tu hormonu vartoti absoliuciai..man tai dar uz antibiotikus jie baisesni atrodo unsure.gif
O kur paskaityti apie ta avizu nuovira? bigsmile.gif Man avizos labai patinka, valgyti , ta prasme biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 04, 14:56)
labai toks dalykas individualus, pvz, mano mamai net KN roziu hidrolatas grauzia blink.gif

O as susilaukiau komentaro, kad smirda kaip neplautos kojines blink.gif blink.gif Ant odos tas kvapas kazkaip ne taip jauciasi, bet patalpoje tikrai lieka tvyrotis kazkoks kvapelis g.gif tai po tokio pareiskimo , stovi puse butelaicio ir jauciu dar ilgai stoves lotuliukas.gif juolab, kad jokio kazkokio teigiamo poveikio nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 02 05, 00:38)
O as susilaukiau komentaro, kad smirda kaip neplautos kojines blink.gif  blink.gif

čia tu apie rožių hidrolatą? blink.gif Stipriai tongue.gif Man tai jis skaniai kvepia, pastarąsias dienas rankinėj jį nešiojuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 02 05, 00:38)
Man tokios pat bedos verysad.gif ypatingai priklauso nuo mm ciklo doh.gif savaite pries susergant buna tiesiog kosmaras ant veido verysad.gif saldumynai irgi bangomis vartojami verysad.gif Siule man hormoninius kotraceptikus pagerti, bet kad nenoriu tu hormonu vartoti absoliuciai..man tai dar uz antibiotikus jie baisesni atrodo unsure.gif
O kur paskaityti apie ta avizu nuovira? bigsmile.gif Man avizos labai patinka, valgyti , ta prasme biggrin.gif

Apie nuovirą rašoma čia 4u.gif Vis neprisiruošiu išsivirti, bet šiandien po darbo niekur neeinu, tai jau bandysiu.

Beje, vakar internete perskaičiau, kad spuogus ir furunkulus (tai, matyt, ir giluminius visokius) gerai gydo gvazdikėlių ea. Pabandžiau įlašinti į kremą, tai pasijutau kaip šaukštą wasabi pastos suvalgiusi lotuliukas.gif Toks stiprus! Bet man patiko jis, ir kvapas mm wub.gif
Atsakyti