QUOTE(Wiwa @ 2009 02 03, 21:31)
o glumina tai, kad KN tu paciu alieju kaina labai skiriasi, tai kame reikalas Man tai mistinis klausimas
as sakyciau, kad maistiniai aliejai (yra tam tikru isimciu ir ju kaina net didesne nei tu is KN) visada yra pigesni nei tie, kurie skirti ivairiom kosmetinem priemonem gaminti, taip pat ir antkaini skirtinga uzsideda vieni ir kiti. As veidui linkusi naudoti tik KN aliejus, kunui, plaukams leidziu sau ir tu maistiniu imaisyti
QUOTE(agnuta @ 2009 02 04, 08:54)
o kiek ten kainuoja kakavos sviestas?
ir beje, kunigunda, kur galima isigyt pankoliu arbatos? kazkas klause, bet lyg tai neatsakei
ir beje, kunigunda, kur galima isigyt pankoliu arbatos? kazkas klause, bet lyg tai neatsakei
ten jis kainuoja nedaug, gal kokie 6-7 lt, aisku, jis ne toks kvapnus kaip is KN
Vaistineje yra pankolio seklu - labai gera kokybe. Yra ir prieskoniu parduotuvese, bet ten pobaisiai atrodo viskas - pacios seklos mazos, pilna visokiu ten siuksliu ir pan. Arba reikia pavaikscioti po tokio tipo parduotuveles, gal kitose bus kokybiskesniu, o ir kaina labai svyruoja nuo 3 lt uz 100 gr iki 9 lt uz 100 gr.
QUOTE(Monica @ 2009 02 04, 09:47)
Vergine, jau su drauge per pus nusipirkom aloe šampūną, dar aloe gelį man ji nupirko.Bet pasirodo, kad gelis atidarius tik 2 mėn galioja.Gal turit minčių, kaip prailgint galiojimą, ta prasme, gal pvz kokio vit e įlašint ar pan Nes niekaip nesunaudosiu 125 ml per 2 mėn
Kunigunda, o iš Aliejaus pard. kakavos sviestą bandei ir kūnui naudot ar tik maistui?
Kunigunda, o iš Aliejaus pard. kakavos sviestą bandei ir kūnui naudot ar tik maistui?
as tai internete buvau radus kaip pasigamiti aloe zeles -
1. Slice off an outer leaf of an aloe plant.
2. Peel it. Scoop out gel with a spoon.
3. Place into a blender.
4. Add the following ingredients to preserve the gel naturally. For every 1/4 cup of aloe leaf, add:
o 500 mg powdered vitamin c (you can crush tablets into powder)
5. 400 IU vitamin E
6. Place in a sterilized, clean glass jar. Will keep for several months in the refridgerator.
7. Apply several times a day to cuts, wounds, or burns/skin irritations.
Matyt, ilgiau nei 2 menesiams nelabai imanoma naturaliai konservuoti. arba bandyti greipfrutu ekstrakta
kol kas ta kakavos sviesta esu bandziusi tik valgymui, kazkada esu jo ant ranku issitirpinus -tai rankos buvo svelnios. Veidui, kaip ir sakiau, imciau is KN
Kunui manau taip pat tiktu
QUOTE(Odora @ 2009 02 04, 11:53)
o siaip prie paskutinio posto, kokie aliejukai tinka odai apie akis?
erzketuogiu, migdolu, tamanu, sviestmedis+ migdolu
QUOTE(beata_abc @ 2009 02 04, 14:18)
O si kosmetika ar naturali? http://www.faberlickosmetika.lt/
teko matyti sudeti -tai tikrai nera naturali
Beje, ar kas ziurejote Rasos jautrios odos priemoniu sudeti? Na, is bedos, kas neturi galimybes isigyti naturalesnes -tai butu galima rinktis ir tokia alternatyva, nes produktai tikrai nepalyganamai naturalesni nei kokie TBS (o ir kaina juokinga), bet tenka apgailestauti, kad ten vis tiek puikuojasi propylene glikol, edta ir keletas panasiu medziagu
Juk imanoma ir be siu medziagu pagaminti produkta, tai jau galetu tikrai atsisakyti tu keliu medziagu ir pagaminti gera produkta