niklide, 08 Spa 2009 - 11:45, para�ė:
niklide, 08 Spa 2009 - 11:45, para�ė: ![]()
Ką tik sugrįžau iš Galinos ir nežiūrint į niūrų dangų , širdyje taip gera ir ramu. Į visus mano pateiktus klausimus gavau aiškius ir konkrečius atsakymus. Nebuvo ilgo vandenėlio pilstymo , o to ir nereikia. Darbo klausimu iškart pasakė kas buvo ir taip tiksliai , kad net pati nustebau. Žodžiu , tikrai rekomenduoju ją , jei norite gauti tikslius atsakymus į jums rūpimus klausimus.

O jei nori sužinoti vaikų likimus,ar pasako?Ar reik nuotraukų tam tikslui nunešti?Kokia kaina pas ją?
lauraaa4, 09 Spa 2009 - 10:58, para�ė:
lauraaa4, 09 Spa 2009 - 10:58, para�ė: ![]()
Gal gali kas nors parasyti Virginijos adresiuka, nes ji lyg ir nebe Karoliniškėse...
Perkunkiemyje ji dabar. Neprisimenu tikslaus adreso ir uzsirasius nesu - taigi tariantis del priemimo pasako ta adresa

G.Persija, 25 Rgs 2009 - 14:55, para�ė:
G.Persija, 25 Rgs 2009 - 14:55, para�ė: ![]()
buvusi pas Valentiną, tą Valę dabar jau gal prieš 14 metų. VISKĄ pataikė, net neįtikėtinus dalykus, ką parodė laikas (tik perskaičius seną dienoraštį toptelėjo).
Gal tikrai kuri turite kontaktus, parašykite į AŽ, būčiau l.dėkinga.\
P.S. gyvena ji priešais, kitoj gatvės puisėj, priešais "Dalios baldus", Laimos smuklę, dar Kiniečiai lyg ten.
Namai įstrižai gatvės, stovi, vienodi tokie...![]()
noriu_padovanoti, ar ten, jei pameni?
Gal tikrai kuri turite kontaktus, parašykite į AŽ, būčiau l.dėkinga.\
P.S. gyvena ji priešais, kitoj gatvės puisėj, priešais "Dalios baldus", Laimos smuklę, dar Kiniečiai lyg ten.
Namai įstrižai gatvės, stovi, vienodi tokie...

noriu_padovanoti, ar ten, jei pameni?
O ji taro kortom būria?
Naminė, 09 Spa 2009 - 12:39, paraÅ�Ä—:
Naminė, 09 Spa 2009 - 12:39, paraÅ�Ä—: ![]()
O jei nori sužinoti vaikų likimus,ar pasako?Ar reik nuotraukų tam tikslui nunešti?Kokia kaina pas ją?
Man apie vaiko ateitį metė kortas , nes uždaviau tokį klausimą. Nuotraukos neštis nereikėjo. Tiksliai nusakė jo praeitį,o ateitis bus matyti.
Manau visų būrėjų stavkė yra ta pati , mane domino konkretūs keli klausimai ir aš sumokėjau 30 Lt. Jei būčiau išbuvusi valandą - 50 Lt tikrai būtų paėmusi

Ir beje, Valia (Valentina) iš Žirmūnų g. kiek ima? Ar ji irgi tik rusiškai kalba?

maybe24, 09 Spa 2009 - 08:49, para�ė:
maybe24, 09 Spa 2009 - 08:49, para�ė: ![]()
Knyga galima isigyti nuejus pas pacia bureja Svetlana,maciau sekcijoje padeta guli,kaina ,berods,15 litu
Jei nepasikeites,nr yra toks 867273561

Jei nepasikeites,nr yra toks 867273561
Cia gal burejos Svetlanos nr.?

Valia buria paprastom kortom;
kalba rusiškai;
kaina 20 Lt, bet kažkas jau neseniai rašė, netingėkit pasiskaityti.