Įkraunama...
Įkraunama...

Burejos Vilniuje

QUOTE(ritukasx @ 2009 09 16, 10:57)
Siulyciau padaryti DNR tyrima, ir viskas bus aisku, kas teisus, o kas ne...

na jei vaikas is tikruju yra manau ir taip turi but panasumu bet kokiu,ar manieru,veido israisku... smile.gif
aisku ir protelis iskart lekt ir aiskintis,nieko neisaiskinus apart burejos zodziu,po burejos,jei taip norejo sau gyvenima apkartint,reikejo po praeiti pasikapstit,o ne lekt zmoniu uzpuldinet...aisku nezinia pas kokia bureja buvo ir ttt..o gal ir buvo nescia po kokios nakteles,tik valima padare ta greita,cia irgi skaitosi pas burejas kad vaikas buvo...
na seip si situacija nelogiska ir tiesos nerasi,nes,manau nei viena gera bureja nepasakis nuo ko tikslei bus vaika,pvz kadaise turejau drauga,ir as zinojau kad jis issiskires ir turi sunu,ta ex zmona net man skambinejo,bet nuejus pas bureja ji man pasake kad jis turi sunu,bet nenupasakojo nuo kokios bobos(kieno ji ten broliene ar drauges drauge,ar mamos ar sesers drauge) ten tas vaikas ..
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 09 16, 13:58)
aisku ir protelis iskart lekt ir aiskintis,nieko neisaiskinus apart burejos zodziu,po burejos......

Vat butent, kai jau protelis tik tiek veikia, tai tik tyrimas padetu issklaidyti tokias abejones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 09 16, 14:20)
Vat butent, kai jau protelis tik tiek veikia, tai tik tyrimas padetu issklaidyti tokias abejones  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
g.gif gal kas galite atsakyti ar buria Judita iš Dvarčionių?
Atsakyti
apie sita ponia puse temos prirasyta....belieka susirasti tel.nr. ir pasiskambinti....

o klausia vel naujoke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diara @ 2009 09 16, 08:49)
Buvau ir as pas Zoja vakar..... Kita karta tikrai nenoreciau eiti.... Taip, ji gera psichologe, moka kalbeti ir t.t.. Bet kazkoks liko toks slogus ispudis, net sunku paaiskinti, visa diena krate; tik siandien jau kazkaip bandau save ikalbeti kad tai ka ji ispranasavo absurdas ir tikrai to nebus (Visgi viskas yra musu paciu rankose).
Tos, kas lengvai pasiduoda kitu itakai, arba "just for fun" - tikrai galite nueiti, bet tos kuriems reiketu konkretumo arba patarimo - gal visgi neverta....

Aš manau,kad atvirksčiai; tos kurios pasiduoda kitų įtakai geriau iš viso neitų, schmoll.gif nes patikės paistalais ''ko reikia ir ko nereikia.''.....o vėliau po tokių būrimų ir į keblias situacijas pakliūni.
Atsakyti
QUOTE(Kiparise @ 2009 09 02, 11:50)
Pati lankausi ir rekomenduočiau Svetlaną iš Pašlaičių. Daug gyvenime man padėjo savo būrimais ir patarimais.. g.gif

Man irgi teko pas ja lankytis,buriausi pirma karta ,net siurpuliukai per nugara ejo..ir sunytis labai mielas
Atsakyti
sweikutes,o galgalit pasakyti kiek ponia Zoja ima uz apsilankyma?aciu labai labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salibaba @ 2009 09 22, 09:12)
sweikutes,o galgalit pasakyti kiek ponia Zoja ima uz apsilankyma?aciu labai labai blush2.gif

Jei teisingai pamenu-tai kas kiek isgali,tiek duoda smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Esu naujoke ir taip pat noreciau isitraukti i diskusija. Perskaiciau daugeli post'u bet neradau nuomones apie tokias dvi burejas pas kurias buvau.

Vienu ju, regis, Irina is Pilaites. Ji bure mane be kortu, tiesiog ziurejo ir mate (jaute) viska. Isejau truputi sokiruota, nes nenorejau, kad tai, ka ji sako, butu tiesa. Ji nesake kazkokios ateities. Pasake gaires, kaip yra ir ko is to galima tiketis (pvz., mano draugas yra savininkiskas, todel mane gyvenime stabdys, nereiktu su juo likti). Esme, kad tai tiesa, tik gal siek tiek sutirstintom spalvom ir negalima taip kategoriskai teigti, kad tikrai su juo bus blogai.. Zodziu, manau ji snekejo i ta puse, tik ar tikrai viskas taip juoda ir balta - nezinau. Idomu, gal esate kitos pas ja buvusios ir ka manote?

Kita buvo Jurate is burimo salono. Truputi po seanso jauciaus pavirsutiniskai, nes atrode, kad bureja nelabai gilinasi (atsakineja tel skambucius, kalba su klientais uz duru), daugiau kalba pavirsutiniskai, nors ir i tema. Todel kiek pamenu nieko tikslaus nesuzinojau. Bet gal cia tik man taip, juk ir burejos buna pavargusios, issiblaskiusios kai kuriom dienom, todel nenoriu sakyti nieko blogo. Man idomi jusu nuomone, kad suprasciau bendra vaizda.

Taip pat esu buvusi ir pas Galina. Ejau kelis kartus, nes man ji patiko. Ji is tikruju geba nuteikti pozityviai ir tuomet tiki, kad viska gali keisti, todel viskas gali buti gerai. Tiksliu issipildymu pasakyti negaliu, mano burimai buvo daugiau santykiu analize ir ieskojimas, kaip geriau elgtis. Ar pvz, kai klausiau del darbo, ji nesake, kur tiksliai eiti, mes analizavome, kuriame darbe bus geriau. Nuspresiu vis tiek as pati. Man jos samprotavimai patinka, manau, kad ji yra ir gera psichologe, patareja, ismintinga moteris su gera energija.

Atsakyti
QUOTE(lappe @ 2009 09 22, 12:38)
Taip pat esu buvusi ir pas Galina. Ejau kelis kartus, nes man ji patiko. Ji is tikruju geba nuteikti pozityviai ir tuomet tiki, kad viska gali keisti, todel viskas gali buti gerai. Tiksliu issipildymu pasakyti negaliu, mano burimai buvo daugiau santykiu analize ir ieskojimas, kaip geriau elgtis. Ar pvz, kai klausiau del darbo, ji nesake, kur tiksliai eiti, mes analizavome, kuriame darbe bus geriau. Nuspresiu vis tiek as pati. Man jos samprotavimai patinka, manau, kad ji yra ir gera psichologe, patareja, ismintinga moteris su gera energija.

Vat del sios priezasties as visoms ,klausiancioms mano nuomones,patariu eiti tik pas Galina. Ji issilavinusi "bureja" biggrin.gif Ir nemistifikuoja bei neperdeda Taro galimybiu (kalbu apie prognostini lygi).....Nerodo kortos jokiu gimsiančių kazkada neigaliu vaiku,nevaldomu ranku po keliu metu ir panasiu briedu:oh (cia kitose temose pasiskaiciau moteru atsiliepimu)...Yra tik tokiu budu "uzdedama" zmogui programa,kas be abejoniu,yra nusikaltimas,tolygus nuzudymui sunkinanciomis aplinkybemis. Programą tvarkingai vykdo kokiu 60 procentu bureju klijenciu (todel joms viskas issipildo)....Nors ir cia pasirinkimas paciu moteru.....
Atsakyti
Prisiminiau dar tokią Valią (Valentiną) iš Žirmūnų g. Kai kuriuos dalykus apie kai kuriuos žmones sužinojau pirma iš jos, o tik paskui iš jų. Gal kas neseniai buvote pas ją? Buvau prieš kelis metus, ji tokia sunkiai vaikštanti jau buvo, tai maža ką... Šiaip konkreti tokia. Net nieko klaust nereikia - meta kortas ir viską mato.
Atsakyti