QUOTE(groovy @ 2009 03 01, 13:42)
groovy, 01 Kov 2009 - 13:42, parašė:
groovy, 01 Kov 2009 - 13:42, parašė:
Plačiau prašau apie abi
Mes šiandien tinginio balandėlius verdam, bus su bulvėmis, o vakare gal žirnių košė su spirgučiais
O dar liko šaltibarščių nuo vakar 
Plačiau prašau apie abi
Mes šiandien tinginio balandėlius verdam, bus su bulvėmis, o vakare gal žirnių košė su spirgučiais

O dar liko šaltibarščių nuo vakar
Mergaites, sriuba aprashiau meksikietiskos virtuves temoje, o Fajita darau taip:
reikes:
raudona paprika
geltona paprika
zalia paprika
500gr jautienos file
fajitos prieskoniu
du svogunai vidutiniski
jalapeno pipiriukai (naudoju konservuotus pjaustytus)
bambuko bonke
pora saukstu tomato
vistienos file supjaustau juostelem (plonom) ir apibarstau negailedama vistienos prieskoniais (as naudoju santa marios, skaniausiai iseina). Tada pakepinu ant aliejaus, veliau Idedu juostelem stambiai pjaustyta raudona, zalia ir geltona paprikas, pusziedziais pjaustyta svoguna, marinuota bambuka (buna iki pardese), jalapeno marinuoto. Idedu du saukstus tomato (galima ketchupo) ir Fajitos prieskoniu(buna santa marios, kitokiu nezinau.. ). Valgom su tortilijom.