Masiania* klausė apie bulvinius-mielinius blynus. Taigi: 600 g virtų bulvių sumalti arba sutrinti, 40 g sviesto, 1 kiaušas, 1 kaupinas šaukštas miltų, 20 g mielių, druskos. Viską išminkyt ir palikti, kad pakiltų. Skanaus! Kepė MB, tai buvo dvigubai skaniau
Gaminame toliau

Masiania* klausė apie bulvinius-mielinius blynus. Taigi: 600 g virtų bulvių sumalti arba sutrinti, 40 g sviesto, 1 kiaušas, 1 kaupinas šaukštas miltų, 20 g mielių, druskos. Viską išminkyt ir palikti, kad pakiltų. Skanaus! Kepė MB, tai buvo dvigubai skaniau
Masiania* klausė apie bulvinius-mielinius blynus. Taigi: 600 g virtų bulvių sumalti arba sutrinti, 40 g sviesto, 1 kiaušas, 1 kaupinas šaukštas miltų, 20 g mielių, druskos. Viską išminkyt ir palikti, kad pakiltų. Skanaus! Kepė MB, tai buvo dvigubai skaniau
Šiandien viriau vištienos sriubytę
MB kūdinas
Raugintus kopustus troskinau su desrelemis + bulves
Žirnių+perlinių kruopų+pupelių sriuba su mėsos faršo kukuliukais.
Virta paukštiena su mokoronais+krienai.
Virta paukštiena su mokoronais+krienai.
siandien kugelis su varske
Masiania,klausimėlis?
kokį padžą tokiam naudoji,pasidalink
kokį padžą tokiam naudoji,pasidalink
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 22:24)
nea, padazas toks ant virsaus
pietums cepelinai, pavakariams - sushi, vakarienei alus ir cipsai







