Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 5

Nemegstu antra karta daryti tuos pacius darbus, bet buvau ikalbeta padaryti, arbatines dezutes su lelija kopija. Kad butu idomiau truputuka patobulinau ir rodau "plagijuota" savo kurinuka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2009 02 18, 12:40)
Kažkas rašė, kad servietkos labai lygiai ir gražiai prisiklijuoja su lygintuvu.
Tai tokiu atveju klijus naudoti, ar tik vandenį?
Lyginti su garais ar ne? Kokiu karščiu panašiai?
Gal galite kas tą procesą trumpai pakomentuoti?
Dėkui  4u.gif

as naudoju PVA, padengiu visa pavirsiu jais,gerai isdziovinu,uzdedu servetele, kepimo popieriaus ant virsaus ir lyginu per viduri nustacius mazdaug karsti be garu 4u.gif
SOBIESKA -labai grazu! Kaip tepi,kad taip graziai suskylineja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 18 vasario 2009 - 10:51
Sobieska,
tikrai labai žavi arbatinė wub.gif... kuo sendinai?
Atsakyti
Sobieska,nugi graži tavo lelijų dėželė thumbup.gif Kaip man toks skilimas patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu mergyckos 4u.gif Esu Sottiles fane ir kas svarbiausia, ciut ciut jos uzteko siai dezutei.Uzmirsau dasipirkt doh.gif o buvau uztikrinta, kad atsargomis pasirupinau. Tepu svelniu, placiu teptuku , itrinu aliejiniais dazais.Vat ir visa technologija. Pirmoji dezute yra mano aprase, jei kas norit galit ir palygint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 02 17, 21:58)
Rodau ir as dezute,po VERSUS nelabai protinga  hihihi.gif

na jau tikrai.... blink.gif dar taip parašykit kuri nors ir tikrai prapuls man noras rodyt darbelius... labai graži dėžutė estete,- nors iš pažiūros paprasta, bet labai subtili ir skoninga 4u.gif ( kaip ir visi tavo darbai, beje )

QUOTE(Kokopelli @ 2009 02 17, 22:16)
Prisiziurejau jusu darbu ir pati susirgau. Dabar noriu parodyti savo pirmaji darbeli - lempa  blush2.gif :

labai gražu 4u.gif ir sprendžant pagal tai, kas matosi nuotraukose, labai dera prie bendro interjero mirksiukas.gif

QUOTE(mamučiukas @ 2009 02 18, 07:26)
prašom išsames instrukcijas dėti biggrin.gif Mums gi viskas labai įdomu biggrin.gif

va va aš irgi sakau,- visos pamiršo rašyt kaip, ką ir su kuo darė g.gif

QUOTE(grite @ 2009 02 18, 09:23)
P.S. rytoj lėksiu Kaunan prasiaubsiu deko parduotuves lotuliukas.gif

ech kaip aš tau pavydžiu.... blush2.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 02 18, 10:45)
Nemegstu antra karta daryti tuos pacius darbus, bet buvau ikalbeta padaryti, arbatines dezutes su lelija kopija. Kad butu idomiau truputuka patobulinau ir rodau "plagijuota" savo kurinuka biggrin.gif

tikrai labai gražūs skilimai,- išduok kaip ir su kuo mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 02 18, 12:50)
as naudoju PVA, padengiu visa pavirsiu jais,gerai isdziovinu,uzdedu servetele, kepimo popieriaus ant virsaus ir lyginu per viduri nustacius mazdaug karsti be garu  4u.gif

Ačiū, reikės bandyti wink.gif
Atsakyti
ax.gif Oj, nuosirdziai aciu visoms labai uz grazius zodzius! Lempa klijavau labai paprastai - susiradau sviestuvo dekoravimo technologija su pavyzdziais Artmanijos puslapyje, prisipirkau medziagu www.senasnaujas.lt ir voilà ! Nieko ypatingo, nes nieko ypatingo dar nemoku. smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif , foto delioju su Scrapbook Flair programyke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2009 02 18, 11:57)
Ačiū, reikės bandyti wink.gif

pasiskaityk tema apie dideliu motyvu klijavima, ten parasyta...ypac kas atsitinka su kitais uztiesalais..tokiais kaip popierius:)
o siaip ten viskas parasyta...
Atsakyti
Aš čia truputuką vėl savo trigrašį noriu įkišti blush2.gif Žinau, kad nemažai atskirų temų apie dekupažą jau yra. Tik kai kurių pavadinimuose net nepaminėtas dekupažas g.gif Kiek supratau, temų gausa norima gauti supermamoje dekupažo subforumą, tiesa? Tai gal reiktų kuriant naujas temas pavadinimus aiškesnius rašyti...pvz.:

Dekupažas: didelių motyvų klijavimas

Dekupažas: šešėliavimo subtilybės

Dekupažas: pagyrų puodas

ir t.t. Ką manot? Gal taip aiškiau būtų? Gal galima paprašyt moderatorių ištaisyt esamų temų pavadinimus? Nes dabar tai tikrai sunkoka rasti atskiras temas, o jei jas visas vienytų žodis "Dekupažas", tai ir per paiešką daug lengviau būtų rasti, kol nėra atskiro subforumo blush2.gif Na, čia tik pasiūlymas...aš pastaruoju metu tik kalbu kalbu, o darbelių tai neprisiruošiu padaryt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sauniosios darbininkes, noriu ir as prie jusu prisijungti mirksiukas.gif . Nors dekupaze nesu jau tokia naujoke, bet gal kokiu patarimu is jusu gausiu, jei ko nezinosiu biggrin.gif .
Visos labai grazius darbelius darot, saunuoles thumbup.gif
Ideciau ir savo nuotraukyciu, bet kazkaip man dar neina verysad.gif
Atsakyti