Įkraunama...
Įkraunama...

Sinupret

Neturiu jokių įrodymų ir argumentų, bet mano intuicija sako, kad tas sinupretas konkrečiai mano vaikui tik varo slogą gilyn. Praeitais metais vaikas sirgo beveik ištisai, kas porą savaičių, ir visą laiką tą sinupretą skiria... Po kažkelių sirgimų pastebėjau, kad sloga pradeda bėgti, iškart sugirdau sinupreto, ir beveik iškart sloga nebevarva. Bet jinai gurguliuoja kažkur giliau sad.gif Klausiau gydytojos, tai sako, nieko daugiau tokio amžiaus vaikui nėra, ir vis tiek tą patį išrašinėja. Nemėgstu taip elgtis, bet savo nuožiūra pradėjau duoti vietoj sinupreto cinnabsiną (nes man jis padeda). Va nuo to sloga pradeda varvėti ir per porą dienų dingsta.
Aš galvoju, kad vis dėlto homeopatinius vaistus skirti reikia labai tiksliai. Simptomas vos vos kitoks, ir vaistas nebetinka... O poliklinikos gydytojai simptomas yra "sloga" biggrin.gif ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2011 12 27, 21:44)
Neturiu jokių įrodymų ir argumentų, bet mano intuicija sako, kad tas sinupretas konkrečiai mano vaikui tik varo slogą gilyn. Praeitais metais vaikas sirgo beveik ištisai, kas porą savaičių, ir visą laiką tą sinupretą skiria... Po kažkelių sirgimų pastebėjau, kad sloga pradeda bėgti, iškart sugirdau sinupreto, ir beveik iškart sloga nebevarva. Bet jinai gurguliuoja kažkur giliau sad.gif Klausiau gydytojos, tai sako, nieko daugiau tokio amžiaus vaikui nėra, ir vis tiek tą patį išrašinėja. Nemėgstu taip elgtis, bet savo nuožiūra pradėjau duoti vietoj sinupreto cinnabsiną (nes man jis padeda). Va nuo to sloga pradeda varvėti ir per porą dienų dingsta.
Aš galvoju, kad vis dėlto homeopatinius vaistus skirti reikia labai tiksliai. Simptomas vos vos kitoks, ir vaistas nebetinka... O poliklinikos gydytojai simptomas yra "sloga" biggrin.gif ir tiek.

Mano vyresnėliui tokio amžiaus irgi gurgdavo kažkas viduje, tačiau nieko neišpūsdavo, o aš nieko negalėdavau ištraukti. Pas LOR nuėjome, sako, adenoidai užaugę, kurie viską sulaiko ir užtęsia slogą. O Sinupret ne homeopatinis, o žolinis preparatas.
Atsakyti
Mums Sinupret irgi nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2012 02 02, 14:46)
Mums Sinupret irgi nepadeda.

As galvojau, kad ir mums jie nepadeda doh.gif
Bet pasirodo klaidingai isivaizdavau ju poveiki - jie nestabdo nosies varvejimo, neatkemsa ir kitaip negydo pacios slogos. Sie lasiukai labiau skystina sekreta, padeda jam lengviau pasisalinti ir mazina uzdelstos slogos (sinusito) simptomus (nuima spaudima kaktoje, kaip ir minejau skystina snargliukus, ypac jei jie geltoni ir klampus).
Teko vaikui duoti ir Actifed, bet jis labai stiprus, vos ant saukstelio uzvarvindavau, bet poveikio jokio, tik labai migde schmoll.gif todel tokio net nebeduociau ir pasilieku prie homeopatiniu lasiukus 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip mano vaikui sie sinupret lasiukai irgi nepadeda, nors as pati geriu sinupret tabletes, ir man jo thumbup.gif , geriau nieko nezinau, o va vaikui tai kaip vandenelis...nei skystina to sekreto, nei sustabdo.
Atsakyti
Duodu nebent kai pas vaika jau rimtesne- zalia sloga. Uztenka vienos-dvieju dienu 4u.gif
O paprasta sloga gydau tik juros vandeniu, bet ne sinupretu schmoll.gif
Atsakyti
Mamos reikia jusu patarimo.Mano dukrai skauda ausis,mes turim pilna buteliuka lasu otipax jis buvo atidarytas tik viena karta lapkricio men,bet ten parasyta kad negalima vartuoti ilgiau nei men po pirmo aridarymo.Ir ka daryt,uzlasint jai ar kentet iki ryto kol atsidarys vaistine?
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2012 03 09, 22:34)
Mamos reikia jusu patarimo.Mano dukrai skauda ausis,mes turim pilna buteliuka lasu otipax jis buvo atidarytas tik viena karta lapkricio men,bet ten parasyta kad negalima vartuoti ilgiau nei men po pirmo aridarymo.Ir ka daryt,uzlasint jai ar kentet iki ryto kol atsidarys vaistine?

lasint nebutu galima,nes po atidarymo praejus tam menesiui,keiciasi vaisto struktura,kai jis turi salyti su oru.na bet atsakymas jau pavelavo smile.gif ar lasinot? 4u.gif
i tema-sinupreta mums irgi ilga laika skyre poliklinikos gydytoja.mamai kazkodel atrode,kad jis padeda.bet nepadedavo nei man,nei mazei.aciu D,apsiramino su juo,dabar tik pati geria lotuliukas.gif pati pasilikau prie mezym forte,nes pastoviai kartojasi frontitai,o mazei naudojam olynth ir paprasta inhaliatoriuka eukaliptini nosiai atkimsti,jei uzsikemsa kartais.dar nebuvom tureje zaliu snargliu,nors jau praejo po gydytojos ir gydymo metodu keitimo apie 3 metus thumbup.gif
Atsakyti
Geriamų lašiukų forma SINUPRET pediatrė išrašė metukų neturinčiai dukrytei. Slogytę išvarėme jūros vandenuko ir šiltų arbatėlių pagalba. Lašiukų neprireikė. Tačiau prieš mėnesį aš pati labai stipriai suslogavau, iki sinusito požymių ir prisiminiau tuos nepanaudotus lašiukus. Man jie 100% paiteisino, nors pradėjau vartoti su mintim, kad be reikalo - vistiek nepadės. Bet padėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Mamytes as kiek skaiciau tai sinupret galima duoti tik nuo 2 metuku,o mums tik 1 metukai ir gyd.paskyre si preparata g.gif
Atsakyti
Mum super,antra para tik pradeda veikt,skistyna kaip reikiant
Atsakyti
Mes pamenu buvom smarkiai apsirge ne tik sloga bet jau ir kosulys baisus ir temperatura uzkilo, zodziu savaitgalis, nuvaziavom i santariskes ir daktare pasake del slogos ir sinupreto: "cia kaip i inda su kisielium piltumet vandeni, skiedziat bet pastoviai pilnas" , jos nuomone buvo pries tokius lasiukus, sake reik plaut juros vandeniu ir ne tik pss i nosyte bet kaip reikiant giliai ir daug ipurkst kad isplaut ir naudot olynth vaikiskus
nors as asmeniskai nesu pries Sinupreta mum padeda thumbup.gif
Atsakyti