Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

aišku.
Atsakyti
Sveiki. Šiemet ketinu stoti į licėjaus TB klasę. Norėjau paklausti, gal kas žinote, iš kur gauti 2006 ar 2007 metų TB egzaminus? 4u.gif Būčiau be galo dėkinga už informaciją, nes licėjaus svetainėje yra tik pavyzdys, ir, kaip man teko girdėti, daug lengvesnis negu tikrieji stojamieji (būtų įdomu pasižiūrėti, kas gi iš tikrųjų manęs laukia rolleyes.gif ).
Atsakyti
QUOTE(jabbosc @ 2008 03 01, 22:55)
Sveiki. Šiemet ketinu stoti į licėjaus TB klasę. Norėjau paklausti, gal kas žinote, iš kur gauti 2006 ar 2007 metų TB egzaminus? 4u.gif  Būčiau be galo dėkinga už informaciją, nes licėjaus svetainėje yra tik pavyzdys, ir, kaip man teko girdėti, daug lengvesnis negu tikrieji stojamieji (būtų įdomu pasižiūrėti, kas gi iš tikrųjų manęs laukia rolleyes.gif  ).

Tai pačių licėistų, matyt, reik klaust rolleyes.gif
Atsakyti
As mokaus Tb1 dabar, bet kadangi ir anksciau mokiaus Licejuje tai egzaminu nereikejo. Uzduociu gali paieshkot ir i paprasta 11 klase stojimo (matematika beveik tokia pati tik kad anglu kalba). jeigu ka, tai siais metais labai didelis konkursas numatomas, bo nezmonishkai dideja susidomejimas. Butinai ateik i atviru duru diena wink.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif Jau laukiu nesulaukiu tos Atvirų durų dienos biggrin.gif o kaip tau ten mokytis? Na, žinoma, tu mokeisi licėjui jau ankčiau, bet kaip buvo iš pat pradžių? Labai sunku? O kaip ten TB? 4u.gif dar kartelį ačiū smile.gif
Atsakyti
Na man asmenishkai mokytis Licejuje nebuvo labai sunku, bet Tb jau kaip ir prispaude blink.gif ishmokau ir nakti kava gert wink.gif siaip pati sistema yra visishkai kitokia: mokoma ne kalti, bet analizuoti, atsirinkti, kritishkai mastyti. Pvz istorijos kontroliniai yra ne koks testas, o ese, tau duodama tema ir analizuoji kazkoki ivyki, tam reikalingas platus istorinis ir kulturinis kontekstas. egzaminai irgi kitokie: 7baleje sistemoje ir laikomi visu dalyku. Be to, Tb - nepigu, kainuoja ir specialus kalkuliatoriai, egzaminai, knygos. Jeigu nori kazka konkreciau suzinot, rashyk i az wink.gif
Atsakyti
Na, būtent analizavimo ir supratimo aš ir noriu, nes pas mane mokykloje kalimas (vien kalimas ir daugiau nieko), o kai iškali nesupratus, tai jokios naudos nėra... O dėl pinigėlių tai gal kažkaip sukrapštyčiau ax.gif Tiesiog labai noriu įstot. Žinau, kad daug to paties nori, mokosi naktim, bet aš tikiu kažkokia stebuklinga viltimi... Pačiai keista rolleyes.gif P.S. kas tas az? 4u.gif
Atsakyti
O kas stos į pirma klasę šiemet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jabbosc @ 2008 03 07, 21:19)
Na, būtent analizavimo ir supratimo aš ir noriu, nes pas mane mokykloje kalimas (vien kalimas ir daugiau nieko), o kai iškali nesupratus, tai jokios naudos nėra... O dėl pinigėlių tai gal kažkaip sukrapštyčiau  ax.gif  Tiesiog labai noriu įstot. Žinau, kad daug to paties nori, mokosi naktim, bet aš tikiu kažkokia stebuklinga viltimi... Pačiai keista rolleyes.gif  P.S. kas tas az? 4u.gif

O tu licėjuj dabar mokaisi? Kelintam kurse?
AŽ - asmeninė žinutė wink.gif
Atsakyti
Siemet mano sunus stos i licejaus 1klase..Labai jau pergyvenam ir ruosiames...Vidurkis 9.Mazoka...papildomai lanko matematika, anglu ir lietuviu. Pati ruosiu istorijos egzaminui.Tariames del chemijos ir biologijos...Sunus labiau nori papulti i Jezuitu gimnazija. Mano, kad jam Licejus neikandamas. Tad bandysim ir cia ir ten stoti.Dar papildomai tikyba..Tad sunkoka jam...Dziaugiuosi tik tuo, kad tai jo pasirinkimas ir noras.Sedi iki velaus vakaro, o as ji baru, kad pakaks...Jis turi svajone...tikisi, kad sis zingsnis pakeis jo gyvenima...,o as bijau nusivilimo...Tad tuom ir gyvenam.
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2008 03 13, 12:41)
Siemet mano sunus stos i licejaus 1klase..Labai jau pergyvenam ir ruosiames...Vidurkis 9.Mazoka...papildomai lanko matematika, anglu ir lietuviu. Pati ruosiu istorijos egzaminui.Tariames del chemijos ir biologijos...Sunus labiau nori papulti i Jezuitu gimnazija. Mano, kad jam Licejus neikandamas. Tad bandysim ir cia ir ten stoti.Dar papildomai tikyba..Tad sunkoka jam...Dziaugiuosi tik tuo, kad tai jo pasirinkimas ir noras.Sedi iki velaus vakaro, o as ji baru, kad pakaks...Jis turi svajone...tikisi, kad sis zingsnis pakeis jo gyvenima...,o as bijau nusivilimo...Tad tuom ir gyvenam.

Mano sūnus ir nori, bet kai paskaičiau apie pasiruošimą, tai apakau blink.gif Tai ar jau tokie neužtikrinti savo jėgomis, kad tiek papildomų pasiruošimų, juk vidurkis aukštas, ar tai tik pažymiai, o žinių nelabai daug? Mano sūnui paskutinias metais ir daug mokytojų mokykloje pasikeitė, tai pažymiai gal pagerėjo, bet žinių tai sumažėjo... Viskas paviršutiniškai, ką mokėjo lietuvių kalbos, tą jau primiršo. Nieko papildomai nesiruošia,na matematiką pats pasprendžia.Aišku, jei neįstos, tai ir nusivylimas, bet gal nereikia visko labai sureikšminti, didesnė trauma dar bus, juk čia tik licėjus, o ne gyvybės ir mirties klausimas. O per atvirų durų dienas pernai buvo labai daug žmonių, bet visos mokytojos pabrėžė, kad per testus kažko ypatingo neduoda, mokyklinė programa ir tiek. Neperspauskit vaiko, ir tegu pats neužsiveda, aš ir saviškui tą patį sakau, paskui bus daugiau bėdos, negu naudos
Atsakyti
Na ash anksciau mokiaus VJG o dabar licejuj- Tb smile.gif truksta man tu susikaupimu, pabuvimu su savimi, siltu santykiu, bet licejus ishmoko ryztingumo, drasos ir pasiaukojimo tikslui smile.gif bet kiekvienam kitaip, nepergyvenkit jei neistos - neitiketinai gabus irgi neistoja, kartais ziopleliai buna ar siaip ish streso nesusikaupia, be to sistema egzaminu pasikeite, tai nebereikia but genijum, svrabiau logishkai mastyt ir turet zinias smile.gif sekmes!
Atsakyti