QUOTE(Dykuma5 @ 2016 08 16, 20:14)
Šiais metais nei chemijos, nei anglų kalbos nebuvo - šiaip iš karto po naujų metų jie paskelbia datas ir egzaminus..... kitais metais gali skirtis..... turi būti jau stojant registracija Vilniuje ir dar reikia nurodyti mokyklą, kurioje mokaisi (tai nežinau, kaip ten jie vertina, jei mokykla ne iš Vilniaus)......
Maniškis visur dalyvavo, olimpiadose ir t.t. - buvo ir pasiekimų.......o dėl priepuolių, tai ne korepetitoriaus, o psicholoogo pagalbos reikia
O be to per egzaminą nėra kada jaudintis, nes nespėsi visų užduočių atlikti - maniškis irgi nespėjo........bet iš visų surinko pakankamai taškų, kad įstotų, nes reikia visų dalykų minimumą surinkti, kad galėtum dalyvauti konkurse, nes jei surenki ir pakankamą taškų skaičių, bet bent vieno dalyko negauni min., tai konkurse net nedalyvauji.......
Ačiū dar kartą už informaciją.
Žinau, kad tikrai nespėsiu atlikti visų užduočių. Pati irgi turiu daug pasiekimų, dalyvauju visur, kur tik suspėju, lankau muzikos mokyklą, ten irgi reikia labai daug darbo ir taipogi labai dažnai koncertuoju. Todėl manau, kad aš pati geriausiai žinau, kas man padeda dėl baimės ir jaudulio
Žinau, ką daryti, kaip save nuraminti...Kai pirmą kartą dalyvavau Kudabos konkurse, siaubingai daug ruošiausi, žinojau, kad moku daug ir beveik nesijaudinau, tik džiaugsmingas jauduliukas buvo
Taigi man geriausiai padeda daug daug ruošimosi ir darbo, tada pasitikiu savimi, einu iškelta galva ir svarbiausia žinau, kad galiu, sugebu kažką daugiau nei kiti bendraamžiai. Psichologai man labai nepatinka...Geriau pakalbu su mama ar kokiu giminaičiu, man pataria ir jaučiuosi geriau
Jeigu mokysiuosi daugiau nei visada prieš stojamąjį, jausiuosi žymiai geriau ir drąsiau, tai man labai padės, be to, aš dievinu mokytis, kartotis, laisvu laiku tai ir darau, todėl manau, jog nieko blogo pasisamdyti korepetitorių ar paprašyti mokytojo pagalbos, nes tai suteikia pasitikėjimo, o dar šiais metais reiks susikaupti ties muzikos mokyklos baigimu, todėl aš savarankiškai mokytis beveik laiko neturėsiu, nes jį norėsiu praleisti grodama, o jeigu turėsiu nustatytą laiką susitikimui su mokytoju/korepetitoriumi, tai suteiks organizuotumo. Aišku, kaip kam geriau
O jūsų sūnus šaunuolis, kad įstojo