Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

Įstojo 68 už egzaminus + 6 už diplomą;
Daugiausia balų surinko iš tų dalykų, kurių nesitikėjo.................
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2016 05 13, 13:40)
Mano kolegės mergaitė įstojo. Surinko 52 balus.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokiuosi ne iš balų, o iš gyrimosi kolegės vaiko sėkme. biggrin.gif

QUOTE(Vien Tik @ 2016 05 13, 13:53)
Mokysis, be abejo. Visus metus akys žibėjo pro licėjų važiuojant.
Tai tada iš viso labai smagu, pasiekus norimą tikslą. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė ilgakojinė: 13 gegužės 2016 - 15:58
Jau šiandien kolegės prigasdino, kad ten beprotiška konkurencija, jei sergi, tai nieko tau nepasako, nori, kad prasčiau mokytumeisi (klasiokai), bet man kažkaip nelabai tikisi ir vaiką raminu, kad jei jau įstojai savo jėgomis (be jokių korepetitorių), tai ir pasimokysi. Be abejo, 10 jau nebus, bet juk visur reikia mokytis.....
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2016 05 13, 16:47)
Jau šiandien kolegės prigasdino, kad ten beprotiška konkurencija, jei sergi, tai nieko tau nepasako, nori, kad prasčiau mokytumeisi (klasiokai), bet man kažkaip nelabai tikisi ir vaiką raminu, kad jei jau įstojai savo jėgomis (be jokių korepetitorių), tai ir pasimokysi. Be abejo, 10 jau nebus, bet juk visur reikia mokytis.....
Atsipalaiduokit ir nuraminkit vaiką. Tokias kalbas skleidžia tie, kas ten ne buvę, ne žino, matė Licėjų pro Ozo prekybcentrio langą.

Vaikai kaip vaikai. Pasako, ką reikia. Gal kuris ir nedraugiškas paitaiko, bet tikrai tai labiau išimtys, ne taisyklė. Tik aišku, kad kiekvienas jaučia konkurenciją, nes surinkti stiprūs ir niekas nesnaudžia.
Bet atmosfera mokykloje yra tikrai gera. Bent jau man taip sako. Nepalyginamai geresnė, negu ankstesnėj mokykloj, kur buvo patyčių už tai, kad geriau mokosi.

Viskas bus gerai. Pasidžiaukit pasiekimu verčiau. thumbup.gif

Aš irgi kokių tik pletkų nesu girdėjusi. Ir apie baisią konkurenciją irgi. Bet nusiskundimo iš vaiko negirdėjau nė vieno. Kaip tik sako, kad net ir prastoki pažymiai nė kiek neliūdna, nes klasė viską atperka. Kai klausiu, kas draugiškiausias klasėj, atsako, kad negali išskirti, nes visi labai smagūs. Gal vėliau ir pasikeis nuomonė, bet kol kas negirdžiu nusiskundimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepė ilgakojinė: 13 gegužės 2016 - 17:18
QUOTE(pepė ilgakojinė @ 2016 05 13, 17:11)
Atsipalaiduokit ir nuraminkit vaiką. Tokias kalbas skleidžia tie, kas ten ne buvę, ne žino, matė Licėjų pro Ozo prekybcentrio langą.

Vaikai kaip vaikai. Pasako, ką reikia. Gal kuris ir nedraugiškas paitaiko, bet tikrai tai labiau išimtys, ne taisyklė. Tik aišku, kad kiekvienas jaučia konkurenciją, nes surinkti stiprūs ir niekas nesnaudžia.
Bet atmosfera mokykloje yra tikrai gera. Bent jau man taip sako. Nepalyginamai geresnė, negu ankstesnėj mokykloj, kur buvo patyčių už tai, kad geriau mokosi.

Viskas bus gerai. Pasidžiaukit pasiekimu verčiau.  thumbup.gif

Aš irgi kokių tik pletkų nesu girdėjusi. Ir apie baisią konkurenciją irgi. Bet nusiskundimo iš vaiko negirdėjau nė vieno. Kaip tik sako, kad net ir prastoki pažymiai nė kiek neliūdna, nes klasė viską atperka. Kai klausiu, kas draugiškiausias klasėj, atsako, kad negali išskirti, nes visi labai smagūs. Gal vėliau ir pasikeis nuomonė, bet kol kas negirdžiu nusiskundimų.

Ačiū, kad nuraminot mirksiukas.gif - maniškis jautrus, o ir klasėje konkurencijos nelabai buvo iš ko rinktis..........tai gal dar privers labiau stengtis smile.gif o kurioje jūsiškis klasėje bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki!:)
Stojau ir aš šiemet, įstojau taip taip - surinkau 66 balus man regis. Kiek pasiklausinėjau draugų ar klasiokų niekas neįstojo, todėl būtų smagu pabendrauti su įstojusiais moksleiviais (parašykit prašau į AŽ, apsikeisim facebookais ar kažkąwink.gif). Dar nesu 100% apsisprendusi, kad mokysiuosi čia, bet tėvai labai skatina tai, ko gero, pasirinksiu šią mokyklą. Taip pat norėčiau paklausti dar kelių dalykų, puslapyje neradau:
1) ar tiesa, kad kaip Jėzuituose čia būna pokalbis?
2) kokius profilius turi mokykla? (tiksliukus, realiukus, humanitarinius, gamtos, atskirai biochemijos ar kokius kitus?) galbūt iš viso neturi?
3) kiekvienoje klasėje yra 4 kalbų grupės: vokiečiai pradedantieji, vokiečiai pažengę, prancūzai pradedantieji, prancūzai pažengę, ar ne? Galbūt iš viso nėta pradedančiųjų/pažengusių? Kaip skirsto?

Iš anksto dėkui už atsakymus!
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2016 05 13, 17:47)

Vaikai draugiški, ligos atveju bendrauja su klasiokais. Negirdėjau, kad nori, kad prasčiau mokytųsi klasiokai. Mokykloje labai kreipiamas dėmesys į vaiko emocinę savijautą. Aišku, pirmo pusmečio pradžioje būna šioks toks šokas kol įsivažiuoja į sistemą, ir neretai, totalus pirmūnas gauna 5, 6, . Svarbausia, kad vaikas nestresuotų ir tėvai "nespaustų" vaiko, nes yra tokių tėvų, kurie l, spaudžia dėl pažymių. Žinoma, mokytis REIKIA ir namų darbų užduoda jau nuo pirmos rugsėjo dienos.
Papildyta:
QUOTE(Nepasikėlus @ 2016 05 13, 19:33)
Sveiki!:)
Stojau ir aš šiemet, įstojau taip taip - surinkau 66 balus man regis. Kiek pasiklausinėjau draugų ar klasiokų niekas neįstojo, todėl būtų smagu pabendrauti su įstojusiais moksleiviais (parašykit prašau į AŽ, apsikeisim facebookais ar kažkąwink.gif). Dar nesu 100% apsisprendusi, kad mokysiuosi čia, bet tėvai labai skatina tai, ko gero, pasirinksiu šią mokyklą. Taip pat norėčiau paklausti dar kelių dalykų, puslapyje neradau:
1) ar tiesa, kad kaip Jėzuituose čia būna pokalbis?
2) kokius profilius turi mokykla? (tiksliukus, realiukus, humanitarinius, gamtos, atskirai biochemijos ar kokius kitus?) galbūt iš viso neturi?
3) kiekvienoje klasėje yra 4 kalbų grupės: vokiečiai pradedantieji, vokiečiai pažengę, prancūzai pradedantieji, prancūzai pažengę, ar ne? Galbūt iš viso nėta pradedančiųjų/pažengusių? Kaip skirsto?

Iš anksto dėkui už atsakymus!

Sveika

Apsispręsti turi pati dėl mokymosi smile.gif
pokalbio nėra
Nežinau kaip šiemet, pernai galėjai pasirinkti tiksliųjų, humanitarę, biocheminę, dvi bendros klasės. Šitas pasirinkimas realiai nieo nereikia, kadangi pats profiliavimas prasidės tik 10 kl., kur priklausomai nuo klas4s profilio prisid4s papidomų pamokų skaičius;
antroji kalba prancūzų ir vokiečių. Nesimokę, turi vytis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felichita: 13 gegužės 2016 - 18:58
QUOTE(Felichita @ 2016 05 13, 19:57)
Vaikai draugiški, ligos atveju bendrauja su klasiokais. Negirdėjau, kad nori, kad prasčiau mokytųsi klasiokai. Mokykloje labai kreipiamas dėmesys į vaiko emocinę savijautą. Aišku, pirmo pusmečio pradžioje būna šioks toks šokas kol įsivažiuoja į sistemą, ir neretai, totalus pirmūnas gauna 5, 6, . Svarbausia, kad vaikas nestresuotų ir tėvai  "nespaustų" vaiko, nes yra tokių tėvų, kurie l, spaudžia dėl pažymių. Žinoma, mokytis REIKIA ir namų darbų užduoda jau nuo pirmos rugsėjo dienos.
Papildyta:

Sveika

Apsispręsti turi pati dėl mokymosi  smile.gif
pokalbio nėra
Nežinau kaip šiemet, pernai galėjai pasirinkti tiksliųjų, humanitarę, biocheminę, dvi bendros klasės.  Šitas pasirinkimas realiai nieo nereikia, kadangi pats profiliavimas prasidės tik 10 kl., kur priklausomai nuo klas4s profilio prisid4s papidomų pamokų skaičius;
antroji kalba prancūzų ir vokiečių. Nesimokę, turi vytis  bigsmile.gif

Ačiūū labai! Aš mokiausi rusų 4 metus, bet prancūzų pradinę lankiau tai skaityti ir rašyti moku, bet kas gali būti užsimiršę, reikės pavaikščiot pas korepetitorę per vasarą :3
Atsakyti
QUOTE(pepė ilgakojinė @ 2016 05 13, 16:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Juokiuosi ne iš balų, o iš gyrimosi kolegės vaiko sėkme. biggrin.gif

O ko nesidžiaugt. Maniškis tai pernai įstojo ax.gif
Atsakyti
istryniau biggrin.gif ne i ta tema parasiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 16 gegužės 2016 - 10:12
Dar norėjau paklausti - ar yra Licėjuje asmeninės rakinamos spintelės daiktams susidėti. g.gif
Atsakyti
Maniškis neturi. Ir man atrodo, kad nėra.
Atsakyti