Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

Sveiki.
Iškilo man dilema - prieš porą dienų sužinojau, kad įstojau ir į licėjų, ir į dabartinę savo mokyklą - Vilniaus jėzuitų gimnaziją. Dabar nežinau į kurią eit. VJG mane laiko savi žmonės, mokytojai, nereali aplinka ir aukštas mokymosi lygis. O licėjus traukia tuo, kad mano didžiausia svajonė - būti gydytoja, o ten yra biocheminis profilis. Bijau, kad bus per sunku. Girdėjau, kad iš licėjaus išmeta, jei turi 8, o mano beveik visi pažymiai būtent tokie.
Norėjau jūsų paklausti patarimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krist3: 14 birželio 2007 - 12:03
QUOTE(Krist3 @ 2007 06 14, 12:02)
Girdėjau, kad iš licėjaus išmeta, jei turi 8, o mano beveik visi pažymiai būtent tokie.

Neblogai būtų pasiskaityti www.licejus.lt

"Mokiniui, kurio metinių pažymių vidurkis mažesnis nei 7,5, siūloma rinktis ugdymo įstaigą, labiau atitinkančią jo gebėjimus."
Metinių (..) vidurkis
Net jei iš visų dalykų ir neturi dešimtukų, manau, reikia gerokai pasistengti, kad nesurinktum to 7,5. Jei jau įstojai, sugebėsi.
Atsakyti
QUOTE(Gusta @ 2007 03 31, 22:23)

siaip kazkas minejo, kad gali per pazintis prasisukti i Liceju, tai galiu pasakyti kad tas kazkas yra nemastantis debas - na pateksi per pazintis, o kas bus kai paaiskes, kas lygis ne tamstos protui?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pazoras juodas bus, kai busi pirma ismesta per 7 metus...

Patikek, tikrai gali mirksiukas.gif Mano drauge, praitais metais istojo i Liceju.Visi buvo apstulbe, nes senoje mokykloje ji mokesi sesetais septynetais blink.gif Po to paaiskejo, kad pateko tik per pinigus rolleyes.gif Taip, kad manau, jeigu jau per pinigus patenki, tai per pazintis taip pat galima mirksiukas.gif
Beje, praitais metais i Liceju istojo ir kita mano drauge.Pirma diena nuejo, o antra ja jau sutikau senoj jos mokykloj.Pasiaiskinimas, kodel isejo is Licejaus buvo "Nesiruosiu as ten sedet tarp tu moksliuku ir grauzt knygas" biggrin.gif (tik neisizeiskit niekas) Beje, mokykla i kuria grizo, irgi labai gera - Zveryno gimnazija mirksiukas.gif
Atsakyti
ir kaip sekesi licejuje istojus be egzu?

odel kitos drauges, tai netikiu, kad ten visi moksliukai. Gal jie tiesiog dar buvo drovus ir nelabai driso juokauti rolleyes.gif nes kai ejau paraiskos rasyti, tai visi atrode labai ne moksliukiskai - juokesi, dare pokstus su kortomis, garsiai kalbejo...
Atsakyti
QUOTE(Krist3 @ 2007 06 14, 13:02)
Sveiki.
Iškilo man dilema - prieš porą dienų sužinojau, kad įstojau ir į licėjų, ir į dabartinę savo mokyklą - Vilniaus jėzuitų gimnaziją. Dabar nežinau į kurią eit. VJG mane laiko savi žmonės, mokytojai, nereali aplinka ir aukštas mokymosi lygis. O licėjus traukia tuo, kad mano didžiausia svajonė - būti gydytoja, o ten yra biocheminis profilis. Bijau, kad bus per sunku. Girdėjau, kad iš licėjaus išmeta, jei turi 8, o mano beveik visi pažymiai būtent tokie.

Dėl to, kad bus per sunku, nesijaudink irnesakyk.gif Patikėk, yra tikrai visokiausių žmonių, ir gabesnių, ir ne tokių, labiau besimokančių ir nepersistengiančių... Mokykla kaip mokykla. Kaip tik sakyčiau, jei biocheminėj klasėj ne taip seksis, galbūt suprasi, kad ta specialybė tau netinka ir pereisi į kitą (kalbu iš savo patirties), arba užsispirsi ir sieksi savo svajonės. Nereikia visko taip bijoti, take it easy mirksiukas.gif Bet jei iš tikrųjų patinka senoji mokykla, jos aplinka ir aplamai ten gerai jautiesi, tai aš nekeisčiau.
Atsakyti
QUOTE(Gusta @ 2007 07 01, 19:20)
ir kaip sekesi licejuje istojus be egzu?

odel kitos drauges, tai netikiu, kad ten visi moksliukai. Gal jie tiesiog dar buvo drovus ir nelabai driso juokauti rolleyes.gif  nes kai ejau paraiskos rasyti, tai visi atrode labai ne moksliukiskai - juokesi, dare pokstus su kortomis, garsiai kalbejo...

Uoj, net neklausk biggrin.gif Kiek zinau mokosi mazdaug penketais sesetais...
na gal ir nera tokie jau moksliukai, bet po Zveryno gimnazijos, vaizdas tikrai buvo kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti
Įstojau į licėjų šiemet ir ketinu ten eiti. :}
Atsakyti
Sveiki, as ne mama ir net ne mergaite biggrin.gif Man dabar 15 metu, pabaigiau 9 klase zveryno gimnazijoje, i mokslus iki dabar ziurejau aplaidziai, mokausi 7-8, nuo kitu metu planuoju susiimti ir pakelti savo pazymius iki 8-9-10. Mano pazymiai prastoki tik del tingumo, nes tikslieji mokslai man sekasi neblogai. Norejau paklausti ar imanoma i liceju pradeti eiti nuo 11 klases? smile.gif
Atsakyti
eik ir nedvejok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moieva: 06 rugpjūčio 2007 - 09:30
Nesuprantu, kodėl neatidaro licėjaus internetinio puslapio mastau.gif Norėčiau ir aš ten po metų mokytis, kaip tik 11 klasė, tik įdomu, kaip ten būtų, jei iš kito miesto esu...
Atsakyti
Man taip pat neatidaro licejaus svetajnes :// as taip pat noreciau pabandyti istoti i liceju 11-oj klasej ir esu ne is Vilniaus.. noreciau suzinoti ar verta stoti 11-oj klasej? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krist3 @ 2007 06 14, 12:02)
Sveiki.

Jei nebutum paminejus medicinos, sakyciau, rinkis tik jezuitus, bet dabar.... O tu tikra, kad nepakeisi nuomones???Man dabar 25, kai buvau 10 klasej, svaigau del medicinos, net pas delstytojus iki 11 klases galo ruosiausi, o paskui kazkas susisviete, kad ten ne man doh.gif , ir istojau i teise, vat kaip buna...Ten susitikau savo vyra, ir man regis, tik del to likimas mane i teise ir nuvede, nes nelabai patiko mokslai, dar dabar atrodo, kad medicina geresne specialybe...Tiesa, mano vyras Kauno jezuitus baiges;) Ir jo ne vienas klasiokas pateko i medicina, manau, jezuituose uzteks paruosimo, bebent jei butum licejuj, nereiketu papildomai mokytis, kad istotum...As kai turesiu vaiku, leisiu i jezuitus;)
Atsakyti