QUOTE(pepė ilgakojinė @ 2016 03 29, 07:50)
Labai teisingai pastebėta.
Todėl visiškai nepritariu Vilitauto nuomonei apie genialų matematiką su vidurkiu 8.
Jeigu bent kiek draugaujate su aritmetika, paspėliokit, kokie pažymiai turi būti, kad vidurkis tebūtų 8.
Neužmirškit, kad matematikas dažniausiai gerai mokosi ir fiziką, informatiką. Ir jeigu turi tikslą stot į gimnaziją, pasirūpina ir socialiniais mokslais.
Jeigu iš kažko turi 6, vilčių, kad surinks minimumą, nedėčiau.
Taip kad bent jau aš stebuklais į gerąją pusę netikiu.
Ir bent jau man nepasitaikė sutikt genijaus viename dalyke ir tuo paču beviltiško kitame. Motyvuoti mokytis vaikai vis dėlto 6-tų trimestruose neturi.
Todėl visiškai nepritariu Vilitauto nuomonei apie genialų matematiką su vidurkiu 8.
Jeigu bent kiek draugaujate su aritmetika, paspėliokit, kokie pažymiai turi būti, kad vidurkis tebūtų 8.
Neužmirškit, kad matematikas dažniausiai gerai mokosi ir fiziką, informatiką. Ir jeigu turi tikslą stot į gimnaziją, pasirūpina ir socialiniais mokslais.
Jeigu iš kažko turi 6, vilčių, kad surinks minimumą, nedėčiau.
Taip kad bent jau aš stebuklais į gerąją pusę netikiu.
Ir bent jau man nepasitaikė sutikt genijaus viename dalyke ir tuo paču beviltiško kitame. Motyvuoti mokytis vaikai vis dėlto 6-tų trimestruose neturi.
Tai aš čia pateikiau, tik pavyzdį su skaičiais, kodėl licėjaus stojimo sistema palanki pritraukti olimpiadininkus. Bet aš irgi žinau, kad geriems matematikams ir fizikos, ir gramatikos užduotys yra palankios.
O vidurkis 8 gali būti, kai 10 už matematiką, 7 dailė, 7 muzika, o visi kiti aštuonetai. Nu aišku realiai taip nebūna. Bet kaip pavyzdys., nors realiai beveik neįmanomas...