Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

Pas mus taip pat vyksta tąsa-vienas baigė šiemet, kitas įstojo smile.gif
Atsakyti
Jums labai pasisekė! smile.gif Aš neįstojau, per daug buvau įsisvajojus tai labai nusivyliau, tačiau kaip spyris į užpakalį, tikrai bandysiu stot į tarptautinį bakalaureatą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TheFlame @ 2014 05 30, 13:51)
Jums labai pasisekė!  smile.gif  Aš neįstojau, per daug buvau įsisvajojus tai labai nusivyliau, tačiau kaip spyris į užpakalį, tikrai bandysiu stot į tarptautinį bakalaureatą.  mirksiukas.gif

Gerai pasvarstyk ar tau tikrai to reikia. Po tarpt bakalaureato baigimo stojant Lietuvoj reikia konvertuoti baigimo pazymous. Dazniausiai tai uzkerta kelia istoti i geresne specialybe
Atsakyti
Visą šitą žinau tačiau aš ir netrokštu studijuoti Lietuvoje, mano pagrindiniai "svajonių" universitetai yra užsienyje. smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai tevams, isauginusiems ir isugdziusiems tokius gabius vaikus: ne is kiekvienos seimos keli vaikai istoja i liceju!

Noreciau, kad sie sauniu vaiku saunus teveliai pasidalintu patirtimi:

1. Kaip pavyko motyvuoti vaikus mokytis?
2. Ar samdete korepetitorius licejaus stojamiesiems?
3. Koks buvo istojusiojo vidurkis?
4. Kaip vaikai patys ruosesi stojamiesiems egzaminams?
5. Kaip teveliai padejo vaikams ruostis stojamiesiems?

Is anksto dekoju
EGle
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2014 05 30, 08:56)
Mano vaikis istojo i liceju :yahoo: :yahoo: :yahoo: Sesei liceju pabaigus istoti jam buvo svajone :yahoo: :yahoo:

Sveikinimai tevams, isauginusiems ir isugdziusiems tokius gabius vaikus: ne is kiekvienos seimos keli vaikai istoja i liceju!

Is anksto dekoju
EGle
Atsakyti
QUOTE(EGle mama @ 2014 06 04, 12:07)

Ačiū!
1. Matyt motyvuoja aplinka, nes ypatingos motyvacijos priemonių netaikėm lotuliukas.gif Na, gal motyvavom apkraudami popamokine veikla, kad neliktų laiko prie kompo lotuliukas.gif Jaunesnįjį jau motyvavo vyresnėlės ulbavimai 'kokia gera mokykla', 'kokie visi šaunūs', 'kokie protingi', 'kaip bendrauja', 'kokie nerealūs pasiekimai' ir 'apskritai nereali mokykla' bei pan. Juolab kad patys matė jos draugus, o ir artimiausių draugų dukra mokosi licėjuj. Patikėkit, ten besimokančių pasakojimai apie mokyklą ir popamokinę veiklą tarnauja labai geru motyvatoriumi. O ir šiaip jis pas mus smalsus aktyvistas, dalyvaujantis visur.
2. Ne. Nei stojamiesiems, nei spragų kamšymui. Gal daug kas nepritars mano nuomonei, bet manau, kad jei reikia korepetitoriaus įstoti, tai jo juo labiau reikės ir vėliau. Vaikas nepatemps, uodegoj vilktis nenorės ir visuomet jaus stresą. Mokymasis pavirsta spaudimu iš tėvų pusės ir didele nemalonia našta vaikui, nes jo laukia keturi zūbrinimo metai, o ir zūbrinimu licėjuj ne viskas pasiekiama. Kam to reikia? Vilniuj tikrai netrūksta gerų mokyklų, kuriose toks vaikas nejaus tokio spaudimo ir jausis laimingas.
3. 9.78
4. Pasiruošimas mokykloj + išspręsti visi kelių metų stojamųjų pavyzdžiai. Ko nesugebėjo padaryti pats, išsiaiškino mokykloj su mokytoja.
5. Palaikė morališkai draugiškais niuktelėjimais "mokykis, nes neįstosi" lotuliukas.gif Aš mokyklą baigiau aukso medaliu, vieną aukštąjį raudonu diplomu, antram tik pora žemesnių pažymių, bet per n metų smegenėlės nebeišlaikė vidurinės žinių. Nebesugebėčiau be papildomo pasiruošimo paaiškinti vaikui jokio matematikos uždavinio. Užtat 'kaip pasiklosi, taip išsimiegosi" pas mus veikia pilnu tempu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 04 birželio 2014 - 20:17
Sveiki! Neseniai pastebėjau šitą temą ir norėčiau paklausti būsimų licėjistų ar jų tėvelių ar jie žino kada paskelbs klasių sąrašus, nes pati įstojau į licėjų ir labai knieti sužinoti 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamile666 @ 2014 06 18, 14:22)
Sveiki! Neseniai pastebėjau šitą temą ir norėčiau paklausti būsimų licėjistų ar jų tėvelių ar jie žino kada paskelbs klasių sąrašus, nes pati įstojau į licėjų ir labai knieti sužinoti  4u.gif  biggrin.gif

Rugpjucio 30-31.
Atsakyti
As irgi istojau haha
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asdievas: 23 birželio 2014 - 23:33
Maniske istojo taip pat. Labai dziaugiames jos sekme.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2014 06 04, 19:54)
Ačiū!
1. Matyt motyvuoja aplinka, nes ypatingos motyvacijos priemonių netaikėm  lotuliukas.gif Na, gal motyvavom apkraudami popamokine veikla, kad neliktų laiko prie kompo  lotuliukas.gif Jaunesnįjį jau motyvavo vyresnėlės ulbavimai 'kokia gera mokykla', 'kokie visi šaunūs', 'kokie protingi', 'kaip bendrauja', 'kokie nerealūs pasiekimai' ir 'apskritai nereali mokykla' bei pan. Juolab kad patys matė jos draugus, o ir artimiausių draugų dukra mokosi licėjuj. Patikėkit, ten besimokančių pasakojimai apie mokyklą ir popamokinę veiklą tarnauja labai geru motyvatoriumi. O ir šiaip jis pas mus smalsus aktyvistas, dalyvaujantis visur.
2. Ne. Nei stojamiesiems, nei spragų kamšymui. Gal daug kas nepritars mano nuomonei, bet manau, kad jei reikia korepetitoriaus įstoti, tai jo juo labiau reikės ir vėliau. Vaikas nepatemps, uodegoj vilktis nenorės ir visuomet jaus stresą. Mokymasis pavirsta spaudimu iš tėvų pusės ir didele nemalonia našta vaikui, nes jo laukia keturi zūbrinimo metai, o ir zūbrinimu licėjuj ne viskas pasiekiama. Kam to reikia? Vilniuj tikrai netrūksta gerų mokyklų, kuriose toks vaikas nejaus tokio spaudimo ir jausis laimingas.
3. 9.78
4. Pasiruošimas mokykloj + išspręsti visi kelių metų stojamųjų pavyzdžiai. Ko nesugebėjo padaryti pats, išsiaiškino mokykloj su mokytoja.
5. Palaikė morališkai draugiškais niuktelėjimais "mokykis, nes neįstosi"  lotuliukas.gif Aš mokyklą baigiau aukso medaliu, vieną aukštąjį raudonu diplomu, antram tik pora žemesnių pažymių, bet per n metų smegenėlės nebeišlaikė vidurinės žinių. Nebesugebėčiau be papildomo pasiruošimo paaiškinti vaikui jokio matematikos uždavinio. Užtat 'kaip pasiklosi, taip išsimiegosi" pas mus veikia pilnu tempu.  ax.gif

Sveiki, norėjau paklausti kur jūs radote stojamųjų pavydžius? Aš jų ieškojai bet neradau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute0905 @ 2014 07 24, 17:11)
Sveiki, norėjau paklausti kur jūs radote stojamųjų pavydžius? Aš jų ieškojai bet neradau...  g.gif

SITO puslapio apacioj
Atsakyti