Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

QUOTE(Lentrina @ 2014 02 01, 08:02)
Sveikos! Šiais metais ruošiuosi stoti į licėjų ir norėčiau paklaust ar turėtumėt man kokių patarimų? Be to tokia nesamonė išėjo, nespėjau pirmo pusmečio išsisaugot, ir kaip tik į antrą įrašė 7. Šiaip užtikrinu, mano pusmetis 9,5, tačiaų nežinau kaip nunešus tą pažymą reaguos į mano septynetą?  doh.gif Labai laukiu jūsų atsiliepimų! smile.gif

Šiaip, vidurkis mažai ką lemia. Svarbu, kiek surinksi iš egzų. Jei - daugiau nei pusę galimų balų, tai yra realus šansas įstoti. Tačiau, tai, toli gražu, ne visiems yra paprasta. Per 3 val. (jei ne klystu) reikia išlaikyti egzus iš 8 dalykų.
Atsakyti
Sveiki, sveikos!
As irgi siais metais ruosiuosi stoti I Liceju. Ruosiuosi nuo pat metu pradzios, taip pat vaikstau ir pas korepetitorius. Labai laukiu egzamino bet ir bijau siektiek. Kiek girdejau, siais metais egzaminas bus sudarytas is 6 mokomuju dalyku: istorija, geografija, biologija, fizika, lietuviu, matematika. Na, mano trimestru vidurkis irgi visai neblogas: 9.73 , bet juk ne nuo jo viskas priklauso. Tai va, as cia su tokiu klausimuku stojusiems: gal galite man pasakyti I ka labiau reikia atkreipti denesi stojant, kalbu apie pati pasiruosima testui? Isankstinaciu uz pagalba! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Norintysis @ 2014 02 03, 20:11)
Sveiki, sveikos!
As irgi siais metais ruosiuosi stoti I Liceju. Ruosiuosi nuo pat metu pradzios, taip pat vaikstau ir pas korepetitorius. Labai laukiu egzamino bet ir bijau siektiek. Kiek girdejau, siais metais egzaminas bus sudarytas is 6 mokomuju dalyku: istorija, geografija, biologija, fizika, lietuviu, matematika. Na, mano trimestru vidurkis irgi visai neblogas: 9.73 , bet juk ne nuo jo viskas priklauso. Tai va, as cia su tokiu klausimuku stojusiems: gal galite man pasakyti I ka labiau reikia atkreipti denesi stojant, kalbu apie pati pasiruosima testui? Isankstinaciu uz pagalba!  4u.gif

Labiau dėmesį reikia atkreipti į pagrindinius dalykus, t.y matematika ir lietuvių kalba, nes ten reikalauja praktiškai vien tik žinių. Bet vistiek reikia mokytis visų kitų dalykų (net ir tų, kurių nebus stojamajame egzamine). Stojantiesiems linkiu sėkmės! smile.gif
Atsakyti
[quote=mexica,2005 11 11, 14:58]
Bet matai,juk nerase kaip tas vaikinas jautesi mokykloje? Kiek zinau is tai daugeli gerai besimokanciu vaiku engia ir jie yra nepageidaujami prie kietu schmoll.gif Licejus nera tokia vieta kur zmones sitaip lgiai,Ten visi mokslo ziurkes ir visi laimigi laugh.gif Juokauju
[/quote

Gal isvis nebstoti? Liko tik viena diena, o geografijos niekaip negaliu ismokti..
Atsakyti
[quote=Norintysis,2014 05 09, 15:15]
[quote=mexica,2005 11 11, 14:58]
Bet matai,juk nerase kaip tas vaikinas jautesi mokykloje? Kiek zinau is tai daugeli gerai besimokanciu vaiku engia ir jie yra nepageidaujami prie kietu schmoll.gif Licejus nera tokia vieta kur zmones sitaip lgiai,Ten visi mokslo ziurkes ir visi laimigi laugh.gif Juokauju
[/quote
Gal isvis nebstoti? Liko tik viena diena, o geografijos niekaip negaliu ismokti..
[/quote]

Tijkrai tikrai bandyk! Nes po to gali gailėtis kad nepabandei, juk kankitų jausmas - o jeigu? Aš irgi drebu, rytojui ruošiuosi tik aš truputį nuodeminga, beveik nesimokiau nieko, tik fiziką paskaičiau, dėl jos labiausiai ir bijau. Bet ryt ryte matyt visus vadovėlius perversiu. biggrin.gif tai tikrai, manau jog verta bandyti. smile.gif
Atsakyti
Na, kaip praejo egzaminai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TheFlame @ 2014 05 10, 15:10)
Na, kaip praejo egzaminai? biggrin.gif

Nepasiseke, istorjja ir fizika susikapojau, dar matematika nekzka.. neturiu sansu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norintysis @ 2014 05 10, 15:28)
Nepasiseke, istorjja ir fizika susikapojau, dar matematika nekzka.. neturiu sansu smile.gif

Mano dukra siandien stojo. Sake lietuviu, matematika, fizika ir istorija buvo lengva. Biologija sake kazkokia nesamone. O geografija sake didele dalis is to ko jie dar nejo (mokytoja istisai serga).
Papildomai is vis nieko nesimoke..... Paziuresim kokie rezultatai bus...
Atsakyti
[quote=Norintysis,2014 05 10, 16:28]
[quote]

[quote=bavarija,2014 05 10, 20:08]
Mano dukra siandien stojo. Sake lietuviu, matematika, fizika ir istorija buvo lengva. Biologija sake kazkokia nesamone. O geografija sake didele dalis is to ko jie dar nejo (mokytoja istisai serga).
[quote]

Man pirma dalis (lietuvių, istorija, geografija) buvo tikrai lengva, antroji dalis (fizika, matematika, biologija) tikrai milijoną kartų sunkesnė. Girdėjau ir kitus vaikus sakant, kad biologija buvo visiška nesamonė, aš taip pat taip galvoju. Fizika... Na kažką parašiau, kad būčiau parašius ir, kad bent truputį turėčiau šansų įstot ir nepalikčiau tuščio lapo, gal ką nors ir gerai padariau. Matematikos, žinau, kad bent porą uždavinių turėčiau būt gerai parašius, tačiau tikrai buvo sunku. Įdomu ar įstosiu ar ne. Manau, kad truputis šansų yra, tačiau... Nežinau. schmoll.gif
Atsakyti
[quote=TheFlame,2014 05 11, 13:02]
[quote=Norintysis,2014 05 10, 16:28]
[quote]
[quote=bavarija,2014 05 10, 20:08]
[quote]

Man pirma dalis (lietuvių, istorija, geografija) buvo tikrai lengva, antroji dalis (fizika, matematika, biologija) tikrai milijoną kartų sunkesnė. Girdėjau ir kitus vaikus sakant, kad biologija buvo visiška nesamonė, aš taip pat taip galvoju. Fizika... Na kažką parašiau, kad būčiau parašius ir, kad bent truputį turėčiau šansų įstot ir nepalikčiau tuščio lapo, gal ką nors ir gerai padariau. Matematikos, žinau, kad bent porą uždavinių turėčiau būt gerai parašius, tačiau tikrai buvo sunku. Įdomu ar įstosiu ar ne. Manau, kad truputis šansų yra, tačiau... Nežinau. schmoll.gif
[/quote]

kada bus aiskus rezultatai?
Atsakyti
Gegužės 30 d. - juk parašyta licėjaus puslapyje.
Atsakyti
Mano vaikis istojo i liceju yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Sesei liceju pabaigus istoti jam buvo svajone yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti