Sveiki,
gal galite pasidalinti informacija, kaip sekėsi per stojimo į Licėjų egzaminą gegužės 11 d. ?
Mano dukra stojo, tai sakė buvo panašus lygis, kaip kasmet, o anglų testas jai pasirodė lengvesnis nei pernykštis. Buvo suktų uždavinių iš matematikos (nepadarė pusantro uždavinio - abu iš geometrijos), chemijos ir fizikos. Lietuvių teste neatsakė apie Šatrijos Raganą...
Įdomu, kaip kitiems sekėsi ?
Stojo šiemet virš 700 vaikų, sakė, rekordas, priims tik 170
Pasidalinkit informacija
Sveiki, gal yra žinančių: forume buvo minėta Paramos sutartis (savanoriška parama): ar realiai visi ją teikia, kokia suma (laisvai pasirenkama ar rekomenduojama), kartą metuose, kartą per 4 metus ar kas mėnesį?
Pakomentuokite prašau
Pakomentuokite prašau
QUOTE(pupik @ 2013 08 07, 08:16)
Sveiki, gal yra žinančių: forume buvo minėta Paramos sutartis (savanoriška parama): ar realiai visi ją teikia, kokia suma (laisvai pasirenkama ar rekomenduojama), kartą metuose, kartą per 4 metus ar kas mėnesį?
Pakomentuokite prašau
Pakomentuokite prašau
Yra toks licėjaus paramos fondas
http://www.licejus.lt/index.php/fondas
o remia kas kiek nori ir gali, nėra jokių prievolių
Ačiū už atsakymą. Panašu, situacija kiek kitokia, nes pagal forume anksčiau rašytas žinutes buvau susidariusi įspūdį, kad fondas ale savanoriškas, bet realiai privalomas su net fiksuota suma
Dėkui Jums už malonias žinias
Dar maloniau, kad rimta įstaiga dirba skaidriai
QUOTE(pupik @ 2013 08 20, 07:55)
Ačiū už atsakymą. Panašu, situacija kiek kitokia, nes pagal forume anksčiau rašytas žinutes buvau susidariusi įspūdį, kad fondas ale savanoriškas, bet realiai privalomas su net fiksuota suma
Parama tikrai yra savanoriška, sakyčiau - net per daug savanoriška. Tokie dalykai pasimiršta, o licėjaus dėstytojai kuklinasi priminti, kad egzistuoja paramos fondas. Tik retkarčiais praslenka frazės, kad nepavyko padoriai surengti kokio nors renginio, nes pritrūko lėšų paramos fonde.
Jei įdomu - ataskaitos apie lėšų panaudojimą yra licėjaus tinklapyje.
Ačiū, pasižiūrėsiu
Na, manau, nėra čia kokio piktybiškumo, nes juk yra galimybė (kuria dažniausiai naudojasi mokinių tėvai) pervesti mokyklai 2 proc. nuo pajamų mokesčio, tad šei pinigai taip pat sukrenta į mokyklos kasą.
Kaži, toje Jūsų atsiųstoje informacijoje yra bendri pinigai (paramos fondo ir tų 2 proc.) ar čia tik paramos pinigai be tų 2 proc.?
Nes mažoka, sakyčiau
Na, manau, nėra čia kokio piktybiškumo, nes juk yra galimybė (kuria dažniausiai naudojasi mokinių tėvai) pervesti mokyklai 2 proc. nuo pajamų mokesčio, tad šei pinigai taip pat sukrenta į mokyklos kasą.
Kaži, toje Jūsų atsiųstoje informacijoje yra bendri pinigai (paramos fondo ir tų 2 proc.) ar čia tik paramos pinigai be tų 2 proc.?
Nes mažoka, sakyčiau
QUOTE(pupik @ 2013 08 21, 08:04)
Nes mažoka, sakyčiau
Nes mažoka, sakyčiau
Jus žiūrėkite į dokumento pavadinimą. Pvz., paskutinis dokumentas - tai 3 mėn. ataskaita už kanceliarines prekes. Kiek žinau, paramos fondo apyvarta viršija 200 tūkst. Lt. Ataskaitinis laikotarpis: rugsėjo 1 d. - rugpjūčio 31, tad praeitų metų ataskaitos teks kiek palaukti, nes dar metai nesibaigė.
QUOTE(ed@ @ 2013 08 21, 13:59)
Jus žiūrėkite į dokumento pavadinimą. Pvz., paskutinis dokumentas - tai 3 mėn. ataskaita už kanceliarines prekes. Kiek žinau, paramos fondo apyvarta viršija 200 tūkst. Lt. Ataskaitinis laikotarpis: rugsėjo 1 d. - rugpjūčio 31, tad praeitų metų ataskaitos teks kiek palaukti, nes dar metai nesibaigė.
Ačiū Jums už pastebėjimus
Kadangi neesu tiesiogiai susidomėjusi, tai gal ne per daug atidžiai ir žiūrėjau, tačiau Jūsų pastabas perduosiu tam, kas, matyt, žiūrės atidžiau
200000 Lt - labai didelė suma
O kiek mokinių yra Licėjuje - padalinus ir būtų aišku po kiek maždaug kas remia ?
QUOTE(pupik @ 2013 08 22, 14:47)
200000 Lt - labai didelė suma
O kiek mokinių yra Licėjuje - padalinus ir būtų aišku po kiek maždaug kas remia ?
Virš 500 mokinių.
Ačiū, aišku dbr
Sveikos! Šiais metais ruošiuosi stoti į licėjų ir norėčiau paklaust ar turėtumėt man kokių patarimų? Be to tokia nesamonė išėjo, nespėjau pirmo pusmečio išsisaugot, ir kaip tik į antrą įrašė 7. Šiaip užtikrinu, mano pusmetis 9,5, tačiaų nežinau kaip nunešus tą pažymą reaguos į mano septynetą? Labai laukiu jūsų atsiliepimų!