Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

QUOTE(ed@ @ 2011 06 04, 12:24)
Sūnus kažką padarė licėjaus tinklapiui, kad galėtume pasižiūrėti kitų rezultatus.

galit iš karto rašyt, kad be galo didžiuojatės jaunuoju hakeriu, nereikia čia taip subtiliai
Atsakyti
QUOTE(kazkaskitas @ 2011 06 06, 10:26)
galit iš karto rašyt, kad be galo didžiuojatės jaunuoju hakeriu, nereikia čia taip subtiliai

Aišku, kad didžiuojas savo sūnumi. O kaip kitaip?!
O tave pavydas ima? Specialiai užsiregistravai forume tik tam, kad parašyti šią viena vienintelę žinutę? Daugiau tavęs niekas nedomina?

P.S. jei kas nors truputi domėsi programavimu, žino kad parašyti ciklą (kai programa iš eilės perrenka visus numerius) visai nesudėtinga. Tai kad, čia nėra kuo ypatingai didžiuotis.
Atsakyti
Sveiki.
Noreciau jusu paklausti apie Tarptautinio bakalaureta Vilniaus licejuje. Ar verta stoti? Ar labai sunku? Gal galetumete papasakoti, nes sausus faktus perskaiciau licejaus puslapyje, dabar man reikia nuomoniu.
Aciu.
Atsakyti
Na, aš tb klasėj nesimokiau, bet po 2 metų žadu stot, tai nemažai prisiskaičiau įvarių nuomonių... ax.gif
Na, visi sako, kad ten labai sunku, nes viskas kaip univere, atskaitomos kaip ir paskaitos, o poto būna baigiamieji darbai ir pnš. Dar žinau, kad baigus tb Lietuvoj studijuoti nepatartina - konvertuojant į lietuvišką sistemą smunka balai. O štai užsienio univerai pripažįsta licėjų ir kiek žinau baigus tb labai lengva įstot į užsienio (anglų) univerus ir nereik laikyt IELTS testo mirksiukas.gif
Na, vienu žodžiu, aš susidariau nuomonę, kad tiek patekt, tiek mokytis bent pradžioj būna sunku, tačiau vėliau įstot į norimą Anglijos univerą būna lb lengva. thumbup.gif tad manau verta stot į tb klasę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dekupazuotoja:): 06 liepos 2011 - 22:10
QUOTE(Dekupazuotoja:) @ 2011 07 06, 23:08)
tačiau vėliau įstot į norimą Anglijos univerą būna lb lengva.

Ne į visus labai lengva, nereikia absoliutint, be to, įmanoma ir iš nacionalinės programos įstot.
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2011 07 08, 23:51)
Ne į visus labai lengva, nereikia absoliutint, be to, įmanoma ir iš nacionalinės programos įstot.

Tai ar aš sakiau, kad į visus doh.gif Ir nesakiau, kad tik iš tb galima įstot. Bet faktas , kad besimokant tb klasėj įstoti į anglų univerus yra lengviau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dekupazuotoja:): 09 liepos 2011 - 13:26
Iš savo ir pažįstamų patirties galiu pasakyti, kad baigus tb lengviau įstoti tik į tam tikrus universitetus (gal kokius 5, kurie nepripažįsta lietuviško išsilavinimo), o į kitus Anglijos universitetus (daugelį jų) nesunku įstot ir paprastai mokantis (kartais net gerokai lengviau nei iš tb), o tuo labiau mokantis licėjuj. Nesusidarykit išankstinės nuomonės, pašnekėkit su vyresniais moksleiviais, mokytojais smile.gif Daugelis jų tikrai nuoširdžiai patars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 01 09, 22:10)
Laba. Tai kaip jums pasisieke? Ar istojot?
Noriu parasyt, kad mano dukra nuo 2010 m. rudens mokosi mokykloje „The Regent's School“ Tailande.
Bandykit  4u.gif

Domėjausi šia IB mokykla ir ketinu stoti išlaikius 10kl egzaminus.. Ar sunkus buvo dukrai anglų egzaminas stojant? Aplamai kaip sekasi pats mokymasis? Būčiau dėkinga už atsakymus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(optimist1 @ 2011 07 21, 20:43)
Domėjausi šia IB mokykla ir ketinu stoti išlaikius 10kl egzaminus.. Ar sunkus buvo dukrai anglų egzaminas stojant? Aplamai kaip sekasi pats mokymasis? Būčiau dėkinga už atsakymus  biggrin.gif

Egzaminas buvo sunkus, bet jo tikrai nereikia bijoti, tai tik formalumas. niekas nezino rezultatu smile.gif. Zinokit tai ne svarbiausia.
Jie kreipia demesi i tai ar turi po pamokines veiklos, bureliai ir pan. nezinau pagal ka jie paskui paskyre finansavima. nes vieniem 90 proc. tai maximum, o kitiems 85, 80, 60... tie, kam pasiule 60 proc. atsisake. Tu netgi gali atsisakyti ir jeigu tau pasiulys 90 proc.
Reikia labai labai apskaiciuoti. netgi su 90 proc.finansavimu vieniems mokslo metams iseina 30 tukst.Lt. (bilietai ir visos kitos islaidos).
Del mokymo reikia klausti labiau dukra. Labai patiko mokytojai (mokytojai britai). Patobuliejo kalba. Siaip idomus zmones, kita kultura, gamta. Ji atsiveze kitokia patirti.
Atsakyti
QUOTE(Dekupazuotoja:) @ 2011 07 09, 12:25)
Tai ar aš sakiau, kad į visus doh.gif  Ir nesakiau, kad tik iš tb galima įstot. Bet faktas , kad besimokant tb klasėj įstoti į anglų univerus yra lengviau. mirksiukas.gif

Žinokit ne, aš stojau iš paprastos programos ir labai lengvai įstojau - manęs prašė 95 vidurkio, jiems tai atrodo labai daug, nes UK univeruose >70 yra vadinamoji First Class, o >80 jau beveik genijus esi, o licėjistams tai kas čia tie 95 biggrin.gif
O draugai TBkai skundėsi labai, ir pavydėjo mums, nes ju 7balę jie ten gerai supranta ir daug reikalauja, o 7 gaut mokantis licėjaus TB klasėj reikia gerai padirbėti bye1.gif
Gal šiek tiek prideda tas faktas, kad mokeisi TB, bet vis vien ten daugiau dėmesio motyvaciniams visokiems, tai čia jau lygios teisės...
Tik tiek, kad viskas vyksta anglu kalba, bet tas padeda tik pradžioj matyt, aš po pirmu metu, toks įtarimas, jau geriau kalbėjau angliškai negu daugelis mano draugu buvusiu TBku, vienžo nuo žmogaus gabumu priklauso irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(studenčiukė @ 2011 07 13, 14:37)
Iš savo ir pažįstamų patirties galiu pasakyti, kad baigus tb lengviau įstoti tik į tam tikrus universitetus (gal kokius 5, kurie nepripažįsta lietuviško išsilavinimo)

Gal gali išvardinti kurie nepripažįsta?

Dar turiu klausimuką, gal kas gali atsakiti, ar tiesa kad vietoje kokių 15-20 dalykų (ar kiek ten jų yra įprastoje mokykloje) TB klasėje yra tik 6?
Atsakyti
QUOTE(ed@ @ 2011 08 24, 00:01)
Dar turiu klausimuką, gal kas gali atsakiti, ar tiesa kad vietoje kokių 15-20 dalykų (ar kiek ten jų yra įprastoje mokykloje) TB klasėje yra tik 6?

Įprastoj mokykloj 11-12 klasėj yra tik 10 dalykų., kuriuos vaikai pasirenka rinkdamiesi profilį.
Atsakyti