Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

QUOTE(Bubble gum* @ 2011 06 03, 17:28)
Vilniaus jėzuitų gimnazija.

O Jūsų iš kokios? smile.gif

Is Jusu gimnazijos kiekvienais metais nemazai mokiniu stoja ir istoja, tik po to persigalvoja ax.gif
Geras budas pasitikrinti savo zinias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble gum* @ 2011 06 03, 17:28)
Vilniaus jėzuitų gimnazija.

O Jūsų iš kokios? smile.gif

Taip ir galvojau, kad Jėzuitų. O maniškis iš Juventos.

Įdomu, o kiek gavai iš lietuvių. Lig girdėjau, kad labai mažai kas surinko daugiau pusės.
buvau labai nustebęs.
Atsakyti
QUOTE(ed@ @ 2011 06 03, 19:56)
Taip ir galvojau, kad Jėzuitų. O maniškis iš Juventos.

Įdomu, o kiek gavai iš lietuvių. Lig girdėjau, kad labai mažai kas surinko daugiau pusės.
buvau labai nustebęs.

Iš lietuvių 21 tašką surinkau : )
Atsakyti
Įstooooooojau!!! thumbup.gif 4u.gif
Nesitikėjau, bet 10vietoj!!! O iš lietuvių 24 surinkau taškus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dekupazuotoja:) @ 2011 06 03, 22:59)
Įstooooooojau!!! thumbup.gif  4u.gif
Nesitikėjau, bet 10vietoj!!! O iš lietuvių 24 surinkau taškus biggrin.gif

Patekai į 10-ką thumbup.gif
Tikriausia, apgavo dėl rezultatu iš lietuvių egzo ... nors jus abi - pirmame dvidešimtuke, gal žmogus tarp 500-tų abiturientų jūsų ir nepastebėjo.

Maniškis vos 12 surinko. Sakė - sprendė tik gramatikos uždavinius, kas buvo susiję su literatūrą - tai sakė kad pas jos programoje ne vieno iš tų kūrinių ne buvo. Tik dėl himno atsakė. O rašinio pats patariau jam nerašyti (pabijojau kad klaidų pridarys daugiau negu gaus balų už rašinį) . Lietuvių kalba tikrai nėra jo stiprioji pusė! smile.gif
Aplamai, gan prastai išlaikė egzus. Esu nustebęs kad pateko į 30-ką.
Atsakyti
QUOTE(ed@ @ 2011 06 04, 02:19)
Patekai į 10-ką  thumbup.gif
Tikriausia, apgavo dėl rezultatu iš lietuvių egzo ... nors jus abi - pirmame dvidešimtuke, gal žmogus tarp 500-tų abiturientų jūsų ir nepastebėjo.

Maniškis vos 12 surinko. Sakė - sprendė tik gramatikos uždavinius, kas buvo susiję su literatūrą - tai sakė kad pas jos programoje ne vieno iš tų kūrinių ne buvo. Tik dėl himno atsakė. O rašinio pats patariau jam nerašyti (pabijojau kad klaidų pridarys daugiau negu gaus balų už rašinį) . Lietuvių kalba tikrai nėra jo stiprioji pusė!  smile.gif
Aplamai, gan prastai išlaikė egzus. Esu nustebęs kad pateko į 30-ką.

Literatūros programą, kokia buvo egzamine, visi jau ėjo. Na, mes nebuvome skaitę tik vieno kažkokio teksto, visą kitą tikrai ėjom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dekupazuotoja:) @ 2011 06 04, 08:28)
Literatūros programą, kokia buvo egzamine, visi jau ėjo. Na, mes nebuvome skaitę tik vieno kažkokio teksto, visą kitą tikrai ėjom rolleyes.gif

Maniskis irgi sake, kad tik vieno lietuviu teksto neatpazino g.gif
O is lietuviu surinko 22 balus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dekupazuotoja:) @ 2011 06 04, 08:28)

Neabejoju kad jūsų programoje visos tos temos buvo, bet maniškis mokosi rusų mokykloje o ten lietuvių dėstoma kaip užsienio kalba. Iki šiol apie lietuvių literatūra net kalbos nebuvo. Bet tokių kaip maniškis buvo vienetai, o ką kiti darė, jei daugumą neperkopė 16 balų ribą? (jus tai neliečia).

Dar labai maži balai buvo iš geografijos. Bet tai galima suprasti - toli gražu ne visiems patinka geografija, dauguma skaito kad tokio antraeilio dalyko žinoti nebūtina. Tai normalu. Bet tai kad žmonės prastai moka gimtąją kalba - tikrai atrodo keista. (arba uždaviniai buvo nerealiai sunkus)

P.S. Sūnus kažką padarė licėjaus tinklapiui, kad galėtume pasižiūrėti kitų rezultatus. Suradome vieną pažįstamą, kuris šiemet iš matematikos laimėjo 1-ąją vietą respublikoje. Tai jis nepateko vien dėl to, kad neišlaikė lietuvių, (nors pats lietuvis ir mokosi lietuvių mokykloje) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ed@: 04 birželio 2011 - 12:33
Aš irgi visiškai nesitikėjau, kad į 20-tuką pateksiu. Man vokiečių kalba labai pakėlė - 22 taškus surinkau ax.gif .

Literatūros nebuvom ėję tik to klausimo su mankurtu, niekas neparašė atsakymo biggrin.gif

Beje, ar rinkotės biocheminę pakraipą?
Atsakyti
QUOTE(Bubble gum* @ 2011 06 04, 15:57)
Aš irgi visiškai nesitikėjau, kad į 20-tuką pateksiu. Man vokiečių kalba labai pakėlė - 22 taškus surinkau  ax.gif .

Literatūros nebuvom ėję tik to klausimo su mankurtu, niekas neparašė atsakymo  biggrin.gif

Beje, ar rinkotės biocheminę pakraipą?

Mes ir nebuvom dar ėję apie ta mankurtą biggrin.gif Aš biocheminę rinkausi , o tu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dekupazuotoja:) @ 2011 06 04, 15:33)
Mes ir nebuvom dar ėję apie ta mankurtą biggrin.gif  Aš biocheminę rinkausi , o tu? mirksiukas.gif

Aš irgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble gum* @ 2011 06 04, 23:20)
Aš irgi  bigsmile.gif

Ooo, tai būsimos klasiokės thumbup.gif Parašyk į pm savo facebook'ą arba skype'a cool.gif
Atsakyti