Beveik viską. Na, iš daugmaž iš kiekvieno dalyko kažko po truputį neparašiau. Bet nepergyvenu, nes šiaip viską normaliai padariau. O kaip tau sekės?
Matematikos daug nespėjau
Ir šeip, keletas klaidelių yra. Žiūrėsim, lauksiu rezultatų
QUOTE(Bubble gum* @ 2011 05 14, 19:49)
Ir šeip, keletas klaidelių yra. Žiūrėsim, lauksiu rezultatų
Pas mane irgi. Lauksim, laabai lauksim
QUOTE(ed@ @ 2011 05 14, 00:21)
Viesiems kas stoja - sėkmės!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maniškiai abu išėję nelabai patenkinti. Vėliau kai truputi ataušo pabandėme prisiminti kas buvo ir ar teisingai atsakė - pusės neprisimena. ... Nieko, pernai reikėjo surinkti ~54% kad patekti. Manau, tiek tikrai surinko.
Įdomu ar kas spėjo išspręsti uždavinį apie rombą?
ed@, reikia surinkti ~54% ko?
apie rombą, kiek klausiau, niekas neišsprendė
apie rombą, kiek klausiau, niekas neišsprendė
QUOTE(Bubble gum* @ 2011 05 14, 21:00)
ed@, reikia surinkti ~54% ko?
Viskas priklauso kaip kiti parašė. Pernai tiek užteko. Paskutinis įstojęs surinko 107 balų. Jei atmesti 27 už pažymių vidurkį - gaunasi 80 balų už egzus. (iš 150 galimų)
Mano dragė ten su tuo rombu tai paaiškino su trikampio lygumo požymiais...
As matematikos gal tik pusė išsprendžiau...
O šiaip tai žiūrėjau, kad praeitais metais nuo 107 priėmė, o užpraeitais nuo 114,66. Tai, kad įstotum (jei neneši jokių diplomų) reikia surinkti maždaug 90 balų.
O šiaip tai žiūrėjau, kad praeitais metais nuo 107 priėmė, o užpraeitais nuo 114,66. Tai, kad įstotum (jei neneši jokių diplomų) reikia surinkti maždaug 90 balų.
+2011 05 15, 21:10-->
Aš matematikos irgi tik pusę, bet kiti dalykai visai neblogai pasisekė man
QUOTE(Ieva @ 2011 05 15, 21:10)
Aš matematikos irgi tik pusę, bet kiti dalykai visai neblogai pasisekė man
+2011 05 15, 22:10-->
Aš irgi įrodinėjau trikampių lygumus tik nežinau ar teisingai, bet kažkiek taškų turėtų duot... Aš dar nepadariau užduoties už 2 taškus matkėj. Kiti lengvi, viską supratau
QUOTE(Ieva @ 2011 05 15, 22:10)
Aš irgi įrodinėjau trikampių lygumus tik nežinau ar teisingai, bet kažkiek taškų turėtų duot... Aš dar nepadariau užduoties už 2 taškus matkėj. Kiti lengvi, viską supratau
Aš matematikos vieną užduotį pačiam gale tik supratau, tai jau pradedu rašyt ir sako, kad jau laikas visas baigės...
O kitų dalykų tai klaidų kaikur pridariau ir dar praleidau kelis uždavinius...
O kokia ten užduotis geografijos su azimutu nuo A taško buvo? Koks ten atsakymas turėjo būti?
O kitų dalykų tai klaidų kaikur pridariau ir dar praleidau kelis uždavinius...
O kokia ten užduotis geografijos su azimutu nuo A taško buvo? Koks ten atsakymas turėjo būti?
Aš parašiau 180 laipsnių : )
Kokia užduotis matkės buvo už 2 taškus? :>
Kokia užduotis matkės buvo už 2 taškus? :>