Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus licėjus

Beveik viską. Na, iš daugmaž iš kiekvieno dalyko kažko po truputį neparašiau. Bet nepergyvenu, nes šiaip viską normaliai padariau. O kaip tau sekės? ax.gif
Atsakyti
Matematikos daug nespėjau unsure.gif
Atsakyti
Ir šeip, keletas klaidelių yra. Žiūrėsim, lauksiu rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble gum* @ 2011 05 14, 19:49)
Ir šeip, keletas klaidelių yra. Žiūrėsim, lauksiu rezultatų  4u.gif

Pas mane irgi. Lauksim, laabai lauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ed@ @ 2011 05 14, 00:21)
Viesiems kas stoja - sėkmės!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maniškiai abu išėję nelabai patenkinti. Vėliau kai truputi ataušo pabandėme prisiminti kas buvo ir ar teisingai atsakė - pusės neprisimena. ... Nieko, pernai reikėjo surinkti ~54% kad patekti. Manau, tiek tikrai surinko.

Įdomu ar kas spėjo išspręsti uždavinį apie rombą?
Atsakyti
ed@, reikia surinkti ~54% ko? 4u.gif 4u.gif

apie rombą, kiek klausiau, niekas neišsprendė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubble gum*: 14 gegužės 2011 - 21:15
QUOTE(Bubble gum* @ 2011 05 14, 21:00)
ed@, reikia surinkti ~54% ko?  4u.gif  4u.gif

Viskas priklauso kaip kiti parašė. Pernai tiek užteko. Paskutinis įstojęs surinko 107 balų. Jei atmesti 27 už pažymių vidurkį - gaunasi 80 balų už egzus. smile.gif (iš 150 galimų)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ed@: 15 gegužės 2011 - 00:21
Mano dragė ten su tuo rombu tai paaiškino su trikampio lygumo požymiais... ax.gif
As matematikos gal tik pusė išsprendžiau... blush2.gif
O šiaip tai žiūrėjau, kad praeitais metais nuo 107 priėmė, o užpraeitais nuo 114,66. Tai, kad įstotum (jei neneši jokių diplomų) reikia surinkti maždaug 90 balų. biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif+2011 05 15, 21:10-->
QUOTE(Ieva biggrin.gif @ 2011 05 15, 21:10)
Mano dragė ten su tuo rombu tai paaiškino su trikampio lygumo požymiais...  ax.gif
As matematikos gal tik pusė išsprendžiau...  blush2.gif
O šiaip tai žiūrėjau, kad praeitais metais nuo 107 priėmė, o užpraeitais nuo 114,66. Tai, kad įstotum (jei neneši jokių diplomų) reikia surinkti maždaug 90 balų.  biggrin.gif

Aš matematikos irgi tik pusę, bet kiti dalykai visai neblogai pasisekė man thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif+2011 05 15, 22:10-->
QUOTE(Ieva biggrin.gif @ 2011 05 15, 22:10)
Mano dragė ten su tuo rombu tai paaiškino su trikampio lygumo požymiais...  ax.gif
As matematikos gal tik pusė išsprendžiau...  blush2.gif
O šiaip tai žiūrėjau, kad praeitais metais nuo 107 priėmė, o užpraeitais nuo 114,66. Tai, kad įstotum (jei neneši jokių diplomų) reikia surinkti maždaug 90 balų.  biggrin.gif

Aš irgi įrodinėjau trikampių lygumus biggrin.gif tik nežinau ar teisingai, bet kažkiek taškų turėtų duot... Aš dar nepadariau užduoties už 2 taškus matkėj. Kiti lengvi, viską supratau biggrin.gif
Atsakyti
Aš matematikos vieną užduotį pačiam gale tik supratau, tai jau pradedu rašyt ir sako, kad jau laikas visas baigės... smile.gif
O kitų dalykų tai klaidų kaikur pridariau ir dar praleidau kelis uždavinius... blush2.gif
O kokia ten užduotis geografijos su azimutu nuo A taško buvo? Koks ten atsakymas turėjo būti? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Aš parašiau 180 laipsnių : )

Kokia užduotis matkės buvo už 2 taškus? :>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubble gum*: 16 gegužės 2011 - 16:25